smother Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2009 Lily Rose Beatrice Allen (d. 2 Mayıs 1985), BRIT Ödülleri adayı olan İngiliz bir şarkıcıdır. En çok "Smile" ve "LDN" adlı şarkılar ile bilinir. Aktör, komedyen, müzisyen Keith Allen ve film yapımcısı Alison Owen'ın kızıdır. Smile adlı Single'ı, Temmuz 2006'da Britanya listelerinde 1 numara olmuştur. Şu sıralar en çok dinlediğim sanatçılardan biri.Kendine has bi tarzı var İnsanı neşelendiriken bi yandanda ironi yapmasını çok iyi biliyor. bazı videoları; ">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> ">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> ">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> ">" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 İlk video gerçekten eğlenceli:)Sevdim yani:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Smile a bayılıyorum teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Ben de severim kendisini. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2009 hoşlanmam ama teşekkürler, korkutuyor bazı klipleri beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 İlk klip Gerçekten hoşmuş sanki lsd almış gibi kız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2009 bu tarz parçalar dinlemesemde bu kıza bayılıyorum.. fuck you ve sözleri vazgeçilmezimdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2009 alfie 'ye bayılırım. " i only say it cos i care so can u stop pls pullin' my hair" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.