sudem Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 12, 2007 (düzenlendi) Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi ölü resimler temizlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dostoevsky Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 şu sigara çıkaran adma ii miş o boyda içerse o sigarayı direk ölr heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 yorumun için tşk ettim.. benim hepside hoşuma gitmişti ama neyse:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2007 2. resim..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2007 ben en çok ilginç resimlere ilgi duyarım senin resimlerde çok güzel... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.