kashshaptu Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 28, 2009 Merhaba arkadaşlar ben bir iskambil falı açılımını öğrenmek istiyorum.Bu açılımda falı baktıran kişi bayan ise kendi tipine göre kız kartlarından birini,erkek ise vale kartlarından birini seçiyor.Hoşlandığı kişinin tipine göre de yine aynı şekilde bir kart seçiyor.Seçtiği kartların bulunduğu grubun asları da bu iki kişinin kalbini temsil ediyor.(Örn:kupa kızı ve sinek valesi için kupa ve sinek asları).Bütün bir 52li deste karıştırılıp önce 4 grup halinde açılıyor.Kızın,valenin ve asların bulunduğu gruplar alınıp bunlar 3 grup olarak açılıyor.Yine aynı kartların bulunduğu gruplar alınıp bu sefer 2 grup olarak açılıyor.En son olarak elimizde kalan kartları tek grup olarak açıp yorumluyoruz.Bu açılımı ve kartların anlamlarını tam olarak bilen biri varsa yardımcı olursanız sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 söylediğin tarzda bi iskambil falı var ama aynısımı bilemiyorum. kartların isimleri var ona göre bi kaç farklı yöntemle açıyorsun.açtıktan sonra isimlere göre yorumluyorsun örneğin; kadın-erkeğin kalbi-başka erkek (erkek kalbinde, kadının başka biriyle olduğunu sanıyor gb) fal bu tarzsa yardım edebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kashshaptu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 bunda her sayının bi anlamı var.Mesela 3 sayısı (kupa,sinek,maça,karo farketmez) bi anlama geliyo 4,5,6 böyle devam ediyo.Bu anlamlara ve kombinasyonlarına göre değişik yorumlar yapılıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 şöyleki benim bildiğim,baktığım: 1:Aşk.. 2: haber.... 3: sıkıntı ... 4: zaman.... 5: özlem... 6: yol... 7: yatak... 8:sevgi... 9:ciddiyet... 10: evlilik... kupa sinek vs üzerine gelen anlama göre değişiyor.. sanırım bu değil anlattığın ama benim uyguladığım buydu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HypnosisGoddess_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Benim bildiğim kadarıyla şöyle: Sinek & Maça 1: Kalbi 2,3,4 : Zaman 5: Çıkma 6: Söz 7: Kötü Haber 8: Nişan 9: Nikah 10: Gece Yolculuğu Vale: Esmer & Buğday Oğlan Kız: Esmer & Buğday Kız Papaz: Devlet Kapısı Kupa & Karo 1: Kalbi 2,3,4: Zaman 5: Çıkma 6: Söz 7: İyi Haber 8: Nişan 9: Nikah 10: Gündüz Yolculuğu Vale: Sarışın & Kumral Oğlan Kız: Sarışın & Kumral Kız Papaz: Devlet Kapısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 can sıkıntısını gidermek için baktığım bir fal bazen tutuyor As kalp, iki yol, üç engel, dört zaman, beş maddiyat, madde, altı kıskançlık, yedi öneri, teklif, sekiz istek, dokuz fiziksellik, on uzun süreli birliktelik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilge00 Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2010 söylediğin tarzda bi iskambil falı var ama aynısımı bilemiyorum. kartların isimleri var ona göre bi kaç farklı yöntemle açıyorsun.açtıktan sonra isimlere göre yorumluyorsun örneğin; kadın-erkeğin kalbi-başka erkek (erkek kalbinde, kadının başka biriyle olduğunu sanıyor gb) fal bu tarzsa yardım edebilirim ya o falı ben duydum ama nasıl yapıldıgını bilmiorum rica edersem lütfen onun nasıl yapıldıgını yazabilir misin ? isimlerin hecelerine ayırıp yapıolıo ama hiç bir yerde bulamadım nasıl yapıldıgını yardımcı olurssann bu konuda cok mutlu olurm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.