germ_13 Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2009 Küçük Umutlar Yeşermişti Kalbimde Saat 12 yi henüz vurmuştu… Biraz şüpheyle seni bekliyordum o gece Ve sen ilk defa geç gelmiştin… Şaşırmıştın beni seni beklerken görünce Küskün değildi bakışların Küçük umutlar yeşermişti kalbimde… Bana daha önce bakmadığın kadar derin bakıyordun Hafif bir tebessüm vardı yüzünde Ve ilk defa umursamıştın beni o gece… Fazla şımarıktım bense Sevgi bekliyordum, Aylar sonra senden aşk dileniyordum Ne zamandır yapmadığım bir şey yapmıştım Öpmüştüm seni o gece… Sende… Küçük umutlar yeşermişti kalbimde… Mutluydum Aylardan sonra ben artık şevkat beklemezken Sen şefkat gösteriyordun Kırgın bıkkın dargın değildin. Ama hiç olmadığı kadar suçluydu gözlerin… Uzun zamandır davranmadığın kadar sıcaktın. Ve hiç olmadığın kadar sahteydin son gece, tümüyle… Oysa… Küçük umutlar yeşermişti kalbimde… Cesaretlendirici bir nefes alıp, beni her zaman büyüleyen melodik sesinle söyledin… “gidiyorum” Suçlu bakan gözlerin, suçlu bakışlarınla birleşmişti… başını eğmiştin… Duyduğum hiçbir söz acıtmamıştı kalbimi… sessizliği bozan ilk sözün kadar… Dudaklarıma sahte bir öpücük kondurup, gitmiştin… Gittiğin o gece kadar ağlamamıştım hiç… Ve Hala yaşıyorum, umutlar yeşertip kalbimde… Başkasının gerçek öpücüğünde, senin o geceki sahte öpücüğünü bulurum diye... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Ama hiç olmadığı kadar suçluydu gözlerin… Uzun zamandır davranmadığın kadar sıcaktın. Ve hiç olmadığın kadar sahteydin son gece, tümüyle… hmmm güzeel.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.