blueboy Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 29, 2009 http://www.filimizle.org/resim/yeni/snuff-102-korku-filmi-izle.jpg İŞKENCE +18 Yönetmen: Mariano Peralta Yapım Yılı: 2007 Süre: 1 saat 45 dk Dil: İspanyolca Ülke: Arjantin Tür: Korku, Gerilim Görüntü: Renkli Oyuncular: Andrea Alfonso Julián Alfonzo Rodrigo Bianco Nicolás Blanco Lucas Delgado Yamila Greco Salvador Haidar Silvia Paz Eduardo Peralta Mariano Peralta Senaryo: Mariano Peralta Yapımcılar: Salvador Haidar, Adriana Perna, Raúl Perrone Genç bir gazeteci, Snuff filmler hakkında araştırma yapmaya başlayınca yeraltında kalmış sırlar çözülmeye başlar.Şok eden görüntüler şiddet ve olaylarla korkunç bir sarmal içine düşer. Fakat filmin neredeyse tamamının gerçek işkence görüntüleri içeriyor olması, yasaklanmasına neden olmuştur. İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN : http://www.efilmizle.net/2009/02/snuff-102.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Gerçek işkenceler ! İnsanların ölürkenki çığlıkları ve görüntüleri... Sapık insanların para karşılığında zengin kişilere bu videoları çekip satması.Bu videolardanda bir belgesel tarzında film ortaya çıkması. Çok iğrenç ! Hamile bir kadının üstünde zıplamak ve karnını yarmak ! İnsanlık dışı görüntüler. İzlerken iğrendim.Zaten bir kısmını izleyebildim.Tavsiye etmem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 aman tanrım... insanlar ne adi olabiliyolar ya gerçek görüntülermi cidden bunlar...bence film yapılması yanlış olmuş ama yayınlamaması çok doğru olmuş... saol blueboy bilgilendirdiğin için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2009 akın ediyoruz bunlara,onlarda karşılığında ciğerlerimizi söküyorlar.vicdanımızın sızlamadığını gördükçe korkuyorum gelecekten. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.