Jump to content

Düşlerim...

grim

Önerilen Mesajlar

çocuklar gibi sevdik birbirimizi.ayrıntılara takılmadan hatalara yer

vermeden.ilk hatayı ben yaptım oysa.affedilmek sözcüğünün

geçmediği bir hata.bitirdi bu duyguları.karmaşıklık için de bağırdım

tanrıya.son biş şans diye.duymadı sesimi.onada bişey oldu

galiba.içinden çıkılmaz hal alıyor ortalık.düşlerimdesin yine.seninle

uyanıyorum sabahları.kuytu bir köşede yanlızlığım ile ben

kalmısım.soluk resmine bakar kalırım.beynim uyarır beni.kendine

gel.kendimde değilim benliğimi kaybettim.seni arıyorum

aşkım,seni.saf bakışmalarımızı,gözlerine bakma,hissetmek seni

ölesiye.ölsem farkına bile varamam.sana dalmışım ben.bedeninde

benim evim.sensizlik bana, taşın sessiz ve dipsiz bir kuyuda

çıkardığı ses gibi geliyo.evet sessizliğini dinliyorum

canım.kulaklarımı parçılıyo bu sessizliğin.bir şey söyle bana.bir şey

söyle ve kendime getirt beni.karanlığın içinde pençeleşiyorum

kendimle.evet,evet seni seviyorum.kendim için değil senin için

yaşıyorum aşkım.senle olmadım,sensizde olamadım.biçare

kalmışım düşlerimde.güzel düşlerim.bitek orda görüyorum

seni.hissediyorum seni.özlüyorum orda.çığlıklarla uyanıyorum.lütfen

bitmesin bu düş.elimde tek o kalmış.alma beni onlardan.bırak

sessizliğim ile beni.dokunma nolur bana.başka insanlara bak.onlar

daha günahkar.tek günahım var zaten tanrım orda sevmek.bırakda

çürüyerek ölüyüm burda ama alma beni düşlerimden...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

birincisi ciddi yamak noktayı çok kullanmakla olmaz.

ikincisi, biilgi yazmakta içinde olacak şekilde daha çok bilgi ile olur ki dilbilgisini öğrenmek gerek!

yazım dili, konuşma diline hiç benzemeyen bir dildir ve çok ciddi bir zamanını alır. yazı yazmak sadece pratik olarak yazma eylemini geliştirir ama dilbilgisini öğrenmeden yazma...

hangi dilde yazarsan yaz!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teşekkür ederim bu bilgiler için.ama bu kadar ciddiye bağlamaya gerek yok bence.alt tarafı bişey yazdım sonucunda sınava tabi tutulmicam.dilbisi hatalarımı söylersen daha iyi olur.yanlışlarımı görürüm..

kişilere bağlı olarak yorumlar da değişir bunu siz de biliyorsunuz sevgili grim.Rasko abim ciddi bir tavır içerisinde yorumlamış.bunu bir "saldırı" olarak algılayabilirsiniz belki ama size çok güzel ve bir o kadar da yararlı bir tavsiyede bulunmuş aslında.

hatalarınıza gelince;

bunu kendiniz bulursanız sizin için çok daha iyi olacak.dilbilginizi geliştirin,kitap okuyun.zamanla tek tek hatalarınızı görmeye başlarsınız ve tekrar etmezsiniz.

yazının konusu güzel belki ama devrik cümle yapıları ve anlatım bozukluklarıyla dolu olduktan sonra karşıdaki kişi sizi anlayamaz ve dolayısıyla çabalamanızın hiçbir anlamı kalmaz.dilerim ki anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır.bir sonraki yazınızda daha başarılı olacağınıza inanıyorum.

Saygı ve sevgilerimle...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

teşekkür ederim bu bilgiler için.ama bu kadar ciddiye bağlamaya gerek yok bence.alt tarafı bişey yazdım sonucunda sınava tabi tutulmicam.dilbisi hatalarımı söylersen daha iyi olur.yanlışlarımı görürüm..

iyi de eleştiri, ciddi olarak ve geliştirmek için yapılan bir durumdur ancak görüyorum ki hala eleştiriye kapalısınız...

o yüzden de ben burada konuşmayı bitiriyorum!

ciddi olarak yapılmayan bir açıklama leştiri değil alay etmektir!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

grim affına sığınarak bir iki söz de ben etmek isterim.

Daha 15 yaşındasın, içinde bir yazma hevesi varsa hiçbirşeye takılmadan yaz bence. Zamanla herşey yerine oturacaktır ve ya yerini başka birşeye bırakacaktır. Bu senin seçimin neticede...

Bir insanın inanılmaz futbol oynaması ve ya mükemmel bir vücuda sahip olma çabasından çok daha ileri düzeyde taktir etmişimdir yazma çabasını, hevesini...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

haklısınız ama bence raskolnikovun dediği gibi dilbisi önemli.tabiki kimseye göre yazılarımı değiştirmicem.dedikleri gibi biraz daha türkçeye uyumlu yazsam iyi olurdu.söylediğin gibi 15 yaşındayım yazdıkça,okudukça herşey yerine oturcak.teşekkürler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...