grim Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2009 çocuklar gibi sevdik birbirimizi.ayrıntılara takılmadan hatalara yer vermeden.ilk hatayı ben yaptım oysa.affedilmek sözcüğünün geçmediği bir hata.bitirdi bu duyguları.karmaşıklık için de bağırdım tanrıya.son biş şans diye.duymadı sesimi.onada bişey oldu galiba.içinden çıkılmaz hal alıyor ortalık.düşlerimdesin yine.seninle uyanıyorum sabahları.kuytu bir köşede yanlızlığım ile ben kalmısım.soluk resmine bakar kalırım.beynim uyarır beni.kendine gel.kendimde değilim benliğimi kaybettim.seni arıyorum aşkım,seni.saf bakışmalarımızı,gözlerine bakma,hissetmek seni ölesiye.ölsem farkına bile varamam.sana dalmışım ben.bedeninde benim evim.sensizlik bana, taşın sessiz ve dipsiz bir kuyuda çıkardığı ses gibi geliyo.evet sessizliğini dinliyorum canım.kulaklarımı parçılıyo bu sessizliğin.bir şey söyle bana.bir şey söyle ve kendime getirt beni.karanlığın içinde pençeleşiyorum kendimle.evet,evet seni seviyorum.kendim için değil senin için yaşıyorum aşkım.senle olmadım,sensizde olamadım.biçare kalmışım düşlerimde.güzel düşlerim.bitek orda görüyorum seni.hissediyorum seni.özlüyorum orda.çığlıklarla uyanıyorum.lütfen bitmesin bu düş.elimde tek o kalmış.alma beni onlardan.bırak sessizliğim ile beni.dokunma nolur bana.başka insanlara bak.onlar daha günahkar.tek günahım var zaten tanrım orda sevmek.bırakda çürüyerek ölüyüm burda ama alma beni düşlerimden... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Çok güzel olmuş . Çok içten bir yazı olmuş senin eserin mi yoksa bir alıntımı ? Ve eğer ki seninse belirtmek isterimki çok beğendim ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 teşekkür ederim.alıntı değil benim eserim.beğendiğine sevindim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 çok dağınık ve anlam açısından zorlayan bir yazı. içten olması yetrli değil, sorun cümle kullanımında olan dilbilgisi hataları ve anlam dağınıklığı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 valla telgraf. gibi olmuş.her yerde nokta stop. ama güzel. galiba ya da. bu sarhoş kafayla. öyle geldi stop. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2009 senin kadar yeterli bir bilgim yok raskolnikov.ama haklısın bazı hatalar olabilir ki bunları yazarak azaltıcam. angel ben çok ciddi yazarım o yüzden hep nokta var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 birincisi ciddi yamak noktayı çok kullanmakla olmaz. ikincisi, biilgi yazmakta içinde olacak şekilde daha çok bilgi ile olur ki dilbilgisini öğrenmek gerek! yazım dili, konuşma diline hiç benzemeyen bir dildir ve çok ciddi bir zamanını alır. yazı yazmak sadece pratik olarak yazma eylemini geliştirir ama dilbilgisini öğrenmeden yazma... hangi dilde yazarsan yaz! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 teşekkür ederim bu bilgiler için.ama bu kadar ciddiye bağlamaya gerek yok bence.alt tarafı bişey yazdım sonucunda sınava tabi tutulmicam.dilbisi hatalarımı söylersen daha iyi olur.yanlışlarımı görürüm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 teşekkür ederim bu bilgiler için.ama bu kadar ciddiye bağlamaya gerek yok bence.alt tarafı bişey yazdım sonucunda sınava tabi tutulmicam.dilbisi hatalarımı söylersen daha iyi olur.yanlışlarımı görürüm.. kişilere bağlı olarak yorumlar da değişir bunu siz de biliyorsunuz sevgili grim.Rasko abim ciddi bir tavır içerisinde yorumlamış.bunu bir "saldırı" olarak algılayabilirsiniz belki ama size çok güzel ve bir o kadar da yararlı bir tavsiyede bulunmuş aslında. hatalarınıza gelince; bunu kendiniz bulursanız sizin için çok daha iyi olacak.dilbilginizi geliştirin,kitap okuyun.zamanla tek tek hatalarınızı görmeye başlarsınız ve tekrar etmezsiniz. yazının konusu güzel belki ama devrik cümle yapıları ve anlatım bozukluklarıyla dolu olduktan sonra karşıdaki kişi sizi anlayamaz ve dolayısıyla çabalamanızın hiçbir anlamı kalmaz.dilerim ki anlatmaya çalıştığımı anlamışsınızdır.bir sonraki yazınızda daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Saygı ve sevgilerimle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 teşekkür ederim bu bilgiler için.ama bu kadar ciddiye bağlamaya gerek yok bence.alt tarafı bişey yazdım sonucunda sınava tabi tutulmicam.dilbisi hatalarımı söylersen daha iyi olur.yanlışlarımı görürüm.. iyi de eleştiri, ciddi olarak ve geliştirmek için yapılan bir durumdur ancak görüyorum ki hala eleştiriye kapalısınız... o yüzden de ben burada konuşmayı bitiriyorum! ciddi olarak yapılmayan bir açıklama leştiri değil alay etmektir! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 satırlara nokta koyup devam etmek yerine alt alta yazarsan hem okuyucuyu yormaz hemde daha bi güzel olur onun dısında yazı guzel kalpten cıktıgı belli o yüzden değerli ..eline saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 evet tamam haklısınız millet.kusura bakmayın.dediğiniz gibi kitap okuyarak,çalışarak dil bilgimi geliştircem.sağolun tavsiyeleriniz için..raskolnikov sende kusura bakma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 grim affına sığınarak bir iki söz de ben etmek isterim. Daha 15 yaşındasın, içinde bir yazma hevesi varsa hiçbirşeye takılmadan yaz bence. Zamanla herşey yerine oturacaktır ve ya yerini başka birşeye bırakacaktır. Bu senin seçimin neticede... Bir insanın inanılmaz futbol oynaması ve ya mükemmel bir vücuda sahip olma çabasından çok daha ileri düzeyde taktir etmişimdir yazma çabasını, hevesini... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 bütün kitaplar aynı şekilde yazsa kimse kitap okumazdı.birşey hakkında yapılan yorum yazarı değiştirmemeli.okuyucuya göre yazılmaz çünkü,beğenirsen okursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 haklısınız ama bence raskolnikovun dediği gibi dilbisi önemli.tabiki kimseye göre yazılarımı değiştirmicem.dedikleri gibi biraz daha türkçeye uyumlu yazsam iyi olurdu.söylediğin gibi 15 yaşındayım yazdıkça,okudukça herşey yerine oturcak.teşekkürler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.