Beautiful_Death Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2009 O kadar kolaymış ki Gece için “seni seviyorum” diyebilmek Ve bu yüzden de çekip gidebilmek Karanlık çöktüğünde yaşadıklarını unutabilmek O kadar kolaymış ki Gece için “Sensin” diyebilmek Ve bu yüzden de beni bana bırakabilmek Gündüze kolayca geçebilmek Gece güzelmiş , gece kadınmış , gece yalanmış , gece unuturmuş , gece çekip gidermiş. Seni sana bırakırmış Anladım ki gök yüzün de herşey ölümlülerin yaşamından kolaymış Ve her şeye ve herkese bir o kadar da uzakmış Yakıp yıkarmış Gece sövermiş , gece sayarmış , gece kandırır , gece süzermiş , gece üzermiş ve sonun da bırakıp gidermiş Adı kan kokarmış Ve sever “miş” gibi yapar “mış gece... Not: Başlığı değiştiremiyorum başlık gece olacaktı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Başlığı yanlış yazmış olman bana bu şiiri okumama sebep oldu. Yanlış yazmasaydın şayet; bu güzel bitişi okuyamamış olacaktım. Belki de böyle kalmalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Başlığı yanlış yazmış olman bana bu şiiri okumama sebep oldu. Yanlış yazmasaydın şayet; bu güzel bitişi okuyamamış olacaktım. Belki de böyle kalmalı... Önerini değerlendireceğim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 İçimi rahatlattın, bugün birkaç yere yazdım da tam görünmez olduğumu düşünmeye başlamıştım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 karanlıkta doğdum, aydınlıkları alın geceleri bna bırakın....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2009 İçimi rahatlattın, bugün birkaç yere yazdım da tam görünmez olduğumu düşünmeye başlamıştım... ;Benimde aklıma takıldı "Geçer" mi olsun diyorsun "Gecer" mi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Bence gecenin geçişi kısaca Gecer'e kullanıyorum oyumu... Geçer olsa bakmazdım Gecer ilgimi çekti benim, bilmem... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Burda değiştirmişler sağolsunlar ama senin önerdiğin gibi kullanıcam. Teşekkür ederim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Rica ederim, arşivinde küçük bir payım oldu demek... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.