Rimmon Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 31, 2009 Birden bire aklıma takıldı, neydi şu Paristeki ressamlar tepesinin adı? Hay allah ne yapacaksam montmarte'yi... Aklım böyledir işte, tutturdu mu tutturan inatçı bir çocuk, vücudum ona boyun eğmiş, gönlünü eylemeye çalışan sevecen baba rolüne bürünür böyle anlarda... Ama bir dakika! Ya benim kayıp dizelerim nerede? Elbet bir yerlerde, birileri tarafından saklanıyor olmalılar..Hani şu birden bire aklıma geliveren, yazamadan unuttuğum... Aramalıyım onları, ve bulduğumda da, neyse, boşverin... Aklımın arka odalarında kişiliksiz diyaloglar dolaşıyor nicedir, krallıklar ve yıkılışlarına dair, yolculara ve serserilere de... Ben hangisiyim? Evet zaman bu zamandır, şimdi sorgulanmalı karakterim! Ve aşağılanmalı da belki, kim bilir... Anlattığım hikayeler de sorgulanmalı sonra, gerçekten kimim ben? "Yaptıklarım değilim, oturduğum ev, kullandığım arabalar, yanımdaki platin sarışın" değilim, öyleyse neyim? Sanırım seçimlerimim sadece, bana öğretilen erdemler ve sahtekarlıklar içinden seçip kendime kattıklarımım... Benimsemek ve benimsenmek ne kadar da özlem duyulası haller oysa. Ama büyük laf olduğu gibi kabullenmek, kim söylerse, bilin ki yalandır, kim söylediyse size bunu, bilin ki çıkarcıdır... Devrik bir tanrının manifestosu! Yeni incil 1 no'lu vahiydir; (sanrılarla) hadi bakalım herşey tek tek sorgulanacak şimdi! bütün biçimlerin ardında bir öz yatar, çabuk onu bulun getirin... Adını unuttuğum bir şairin dizeleri bunlar, ama pekala size "benim" diye yutturabilirdim, bunu siz de en az benim kadar iyi biliyorsunuz, yapmadım, nedenini sormayın... Hafif meşref bir jazz var kulaklarımda, Demis roussos'un kesif sesi, ciğerlerimi dejenere edişime eşlik ediyor, bazıları bu şarkıyı İsa'nın yazdığını söylüyor, bazılarıysa İsa için yazıldığını, işin aslını isterseniz, kimse bilmiyor beni tanımayan birinin benim için yazdığını... there was a boy a very strange enchanted boy they say he wandered very far, very far over land and sea a little shy and sad of eye but very wise was he and then one day one magic day he passed my way while we spoke of many things fools and kings this he said to me "the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Adını unuttuğum bir şairin dizeleri bunlar onun da bır kayp dizesi varmıs demek:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Hepimizin kayıp dizeleri olmalı, ama kim buluyor onları? Bulunamayanları sonsuza kadar yetim mi kalıyorlar kendi kaybolmuşluklarının, unutulmuşluklarının içinde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 ben bulduğum dizelerin peşindeyim, kaybolanların üzerine bi bardak su içerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Onları aramak çocukça değil mi thales? Onların yazılmadıkları için öksüz kaldıklarını düşünmek, bir çocuğun masal kahramanının çektiği acılara üzülmesi gibi, mazur görün, içimdeki peter pan'i kaybetmemeye çalışıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.