eisenheim Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2009 Mecnunum Leylamı gördüm, Bir kerece baktı geçti. Ne söyledi ne de sordum, Kaşlarını yıktı geçti. Soramadım bir çift sözü. Ay mıydı gün müydü yüzü? Sandım ki Zühre yıldızı. Şavkı beni yaktı geçti. Ateşinden duramadım. Ben bu sırra eremedim. Seher vakti göremedim. Yıldız gibi aktı geçti. İzzet-i der ne hikmet iş Uyur iken gördüm bir düş Zülüflerin kemend etmiş Yar boynuma taktı geçti Aşık Veysel Şatıroğlu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 aşık veysel işte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Aynen öyle. Ama söyleyenin de hakkını vermek lazım değil mi? Yorum için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 erkan oğur ve sevgili dostum teltabikamil'den sonra bu türküyü kimseden dinlemeyen biri olarak sevdim ama yine de eskisi güzeldir... tşk... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Evet ben de Erkan Oğur yorumunu çok severim. Buna bir dizide rastladım. Ses tonu çok hoşuma gitti. O günden beri severek dinliyorum. Siz de dinleyin istedim. Sana da teşekkürler efem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.