freddy Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 1, 2009 Uruk ; Turkish folk black metal projesinin fikir olarak ilk adımları 2009 şubat ayında atıldı. Ve ilk şarkımız "Way of Tengri"nin kayıtlarını geçen ay(haziran) bitirdik. Kayıt tamamen ev kaydı olup ekipman yetersizliği ve kayıt aldığımız pc'nin ses kartından dolayı istediğimiz kalitenin çok altında oldu fakat yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışdık. Konsept olarak şarkıdanda anlaşılabileceği gibi müslümanlık öncesi Türk kültürü,efsaneler ve dini temaları anlatmaktadır."Way of Tengri"nin sonundaki clean vocalde okunan sözler Kül Tigin abidesinden alıntıdır. ve ilk Türk boylarını anlatmaktadır. İki kişilik olan projede Emre "Kropp" brutal vocal ve bateri yazımı, Caner "Börü" gitar ve folk enstrumanları olarak yer almaktadır.. http://www.myspace.com/uruktrŞarkımızı buradan dinleyebilirsiniz,fikir ve görüşleriniz bizim için önemlidir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Linkiniz hata veriyor onu bir gözden geçirin . Onun dışında çalışmanız çok güzel tebrik ederim. Tarzınız konusuna gelince ilginç bir çizgi çekmişsiniz kutlarım. Ben beğendim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Link yenilendi ,ilginiz için teşekkür ederiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burzumsu Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 emek var bir kere. teknık ekıpman çok daha iyi olduğunda çok daha iyi yerlerde olacağınızı umuyorum.her zaman desteğimle.ve güzel bir ambiyans. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 kaybolup gitmemeniz dileğiyle:) müzik güzel bir aşk çeşidi,ama bir o kadar da nankördür.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 başarılar dilerim müslümalık öncesi türk kültürü müzik ilğinç bir tema ama güzel fikir gelişmeleri forumda paylaşırsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Draconian Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Başarılar dilerim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2009 Yeni şarkımız "Khan's Rise" eklenmişdir arkadaşlar. sayfamızdan dinlemenizi dileriz , fikir ve görüşleriniz bizim için önemli.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 hiç fena olmamış. ama bazı yerlerde kopukluk var sanki. kaptırıp dinleyemedim nedense. belki de metalle aramın iyi olmamasındandır bilemiyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2009 kaybolup gitmemeniz dileğiyle:) müzik güzel bir aşk çeşidi,ama bir o kadar da nankördür.. Uyarıda geç kaldınız koyboldum bile, rehberliğinize ihtiyacım var şimdi... hiç fena olmamış. ama bazı yerlerde kopukluk var sanki. kaptırıp dinleyemedim nedense. belki de metalle aramın iyi olmamasındandır bilemiyorum:) Aynen:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2009 kaybolup gitmemeniz dileğiyle:) müzik güzel bir aşk çeşidi,ama bir o kadar da nankördür.. Müzik gerçekden de güzel bir aşk. Dünyada eşi benzeri bulunmayan bir zevki var. Nankörlükde müzikden değil içinde bulunduğumuz şartlardan ve ülkenin olanaksızlıklarından kaynaklanıyor bence. Ama bu zevkin hayal kırıklığı bile ayrı güzel oluyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 Burzum-Lost wisdom cover'ımız myspace sayfamıza eklenmiştir arkadaşlar. Dinlemenizi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmanızı dilerim.. http://www.myspace.com/uruktr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 hmm baya iyiymiş yahu beğendim ben bu grubu ama aktif değillermi artık?yeni şarkı eklenmemiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kingslayer Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2011 ustad hucum kayıt gibi duruyor teker teker alaydınız daha iyi olurdu sanki guzel vokal guzel sentez herkez kordineli başarınızın devam etmesi dileğiyle zaten hıtab kitlesi az ve ulkemizde az takip edilen bi tur black metal çıkarsanız bi yere yayınlayın gelir destek veiririz bizim arkadaşlarla. BAŞARILAR DOSTLAR Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.