DEB. Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 2, 2009 (düzenlendi) RUHUMLA BAŞBAŞA Bana karşı dürüst ol ... Hiç olamadığın kadar rahat hisset kendini. Şimdi cevap ver bana. Mutlu musun ruhum? Sen hiç gerçekten gülümsüyor musun? Ağlıyor musun bazen? Onu düşünürken dalan bakışlarından sular damlıyor mu? Bedeninin üstünde umarsızca gezen eller, Ruhuna tecavüz edenler kadar acıtıyor mu canını? Ya da bir fahişe gibi duygusuz yüzler yolunda, Hep çocuk kalmış ruhunu kurban verirken tereddüt ediyor musun? Sigaranın dumanında unutmak istediğin silüetler beliriyor mu hiç? Sen yaşlanıyor musun ruhum? Yüzündeki çizgiler ele veriyor mu geçmişini? Gözlerine beyaz beyaz perdeler iniyor mu? Peki ya çocukluğun? Çocukluğunu hatırlıyor musun ruhum? Gökkuşağının tüm renklerinin siyaha ait olduğunu öğrendiğinde, Hayallerine nasıl veda ettiğini anımsıyor musun? Peki ya hiç acı çektiğin oluyor mu? Anlık mutluluklarla kendini avutuyor musun? Sen hiç "Ben" oluyor musun ruhum? Küçük omuzlarına yüklenen büyük sırları, Canın pahasına saklıyor musun? Bağlanmaktan korkuyor musun? Onu da kaybedersin diye yaklaşmaya çekiniyor musun? Çaresizlik, acizlik nedir biliyor musun? Görmemen gereken gerçekleri En iyi bilen sen oluyor musun? Başkaları zarar görmesin diye, Sonuna kadar susuyor musun? Yalnızlığı yokmuş gibi benimsiyor musun? Günahlarınla yanmış tenini kabulleniyor musun? Sen hiç nefreti karşındakinin gözlerinde hissediyor musun? Görmüyor musun ruhum? Ölüyorsun. Herşeye baştan başlıyorsun. Ne olursa olsun özlüyorum seni, biliyorsun. İşte bir damla yaşın gözümden yastığıma kadar süren masalı bu. Neden bıkmadan her gece yeni baştan yazıyorsun? Küçük. Ağustos 2, 2009 DEB. tarafından düzenlendi 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Çok güzel. Daha önce atmıştım bana bunu sanırım? Devam Psişik dumak yok. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2009 Çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
LetITBLeeD Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Gerçekden güzel olmuş samimi bir dilin var.Paylaştığın için Teşekkürler =) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 yorumumu ve dusuncemi biliyorsun ufaklık :D yüregine saglık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.