MehtavaS Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2009 Fazla söze gerek yok sadece izleyin özellikle sonun... http://www.dailymotion.com/video/k6BBLShwWKhuZxwKrJ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 anlamadım:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MehtavaS Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yani orda anlatılmak istenen... toplumun eksik yönlerini vuruyor... Yani aşk yani orda ikisi aşık işte... Ya salla gitsin xD Ama müzik güzeldi : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Bu filmi biliyorum, kısa film ödülü almıştı.Bu gençler erkek olmalarının dışında aynı zamanda kardeş.Yaşadıkları aşk ve toplum baskısını işleyen bir film.Okulda öğretmenimiz izletmişti bize.İlk başta tüm sınıf olarak şok olmuştuk ama sonradan alıştık:DBu şarkı yoktu ama filmde.Sanırım sonradan eklenmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yok bana göre değil bu ki bence aşkın anlamı da bu değil. Bu genetik bozukluktan doğan bir durum bana göre. Uygun da görmüyorum açıkçası.. Ama erkekken kendini dişi gibi hissedenleri de hor görmüyorum. Konu için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Kendimi bir an kötü hissettim açıkçası gerçekten çok hoş bir kısa film. Paylaşım için çok teşekkürler... Bakalım etkisinden çabuk çıkabilecek miyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2009 kardeş olduklarını düşününce.. tamam trajik bi son ama yorum yapamıycam .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metafizika Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2009 Hoş bulmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2009 arkadaşlar arkadaki müziği buldum elissa Hikayti Ma'ak ama indiremedim bi türlü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.