eisenheim Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2009 Başıma gelen her şey senin "yüzün"den. Senin gözlerinden, senin dudaklarından. Geceleri uyuyamamam senin yüzünden. Yüzün çıkmazken aklımdan uyumamı bekleme benden. Soğukların ortasında, sıcacık yüzünde, adına gamze dedikleri derin yarıktan içeri düştüm. Bitmedi düşmem. Düştükçe düştüm..Bir elim hep açıktı düşerken tut diye bekledim, yoktun. Yazılmaya can atan her şiirimin başrolüydün sen. Kurulan tüm hayallerim seninle ilintiliydi. Sessizliği seçmek yerine, "Sevmiyorum seni! İstemiyorum!" deseydin eğer susardım. Seni bütün sevgi sözcüklerimden muhaf tutardım. Oysa susan sen oldun. Ben "Seviyorum." dedim, sen sustun. "Ya sen?" dedim, gözlerim gözlerinin sonsuz karasında kaybolurken senin dudakların mühürlüydü sanki.... Ne gel dedin bana ne git. Arafta kalmaktı bu. Kalbimin yerinden sökülüp üzerinde tepinilmesiydi bu. Bu, asla gerçekleşmeyeceğini bildiğin bir şeyin gerçekleşmesi umuduyla yaşamaktı. Ona ulaşamadan ölmemek için yaşama sıkı sıkıya sarılmaktı. Bir süre sonra sarsılmaktı, yalandı, dolandı.. "Benden bir beklentin yok değil mi?" demiştin hani... Vardı. Beni sevmeni beklemedim belki. Ama sevmediğini söyleyecek kadar cesur olmanı bekledim ya da dürüst. Şimdi ne kadar yalan söylesem de ben kendime, senin yerini doldurmuyor yalancılığım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Eğer bir insan, başka bir insana duyguğu dünyanın en masum duygusunun, hissinin sonucunda bu satırları yazabiliyorsa şayet, kimse kusura bakmasın ama birbirinize söylediğiniz o klişe sevgi sözcüklerinin hiçbir anlamı, hiçbir değeri yok demektir. Yüreğine sağlık abicim. Yine o tek kelimeyi kullanacağım. MUHTEŞEM. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Teşekkürler canım. Beni kırmayıp okuduğun ve yorumsuz bırakmadığın için çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Başıma gelen her şey senin "yüzün"den. Senin gözlerinden, senin dudaklarından. Geceleri uyuyamamam senin yüzünden. Yüzün çıkmazken aklımdan uyumamı bekleme benden. Ben "Seviyorum." dedim, sen sustum. Daha ilk kısım etkiledi ve duygulandım:) Teşekkürler çok güzel olmuş Ayrıca sustum yazmışsın,belirtmek istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yorum ve uyarı için teşekkürler. Malum kısmı da hemen düzeltiyorum. Senin böyle şeylerden etkilendiğini bilmezdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 "Benden bir beklentin yok değil mi?" demiştin hani... Vardı. Beni sevmeni beklemedim belki. Ama sevmediğini söyleyecek kadar cesur olmanı bekledim ya da dürüst. Şimdi ne kadar yalan söylesem de ben kendime, senin yerini doldurmuyor yalancılığım... üstüne söz söylemek haddime değil... eserlerine devam et Üstad,sabırla bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 "Üstad" ne güzel bir sıfat.. Teşekkürler. Onurlandırdın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yeni bir sıfatta benden gelsin.Eserist 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2009 Mahçup oldum... Teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.