Jump to content

Yeni Satırlar, Yine Adları Yok

eisenheim

Önerilen Mesajlar

Başıma gelen her şey senin "yüzün"den. Senin gözlerinden, senin dudaklarından. Geceleri uyuyamamam senin yüzünden. Yüzün çıkmazken aklımdan uyumamı bekleme benden.

Soğukların ortasında, sıcacık yüzünde, adına gamze dedikleri derin yarıktan içeri düştüm. Bitmedi düşmem. Düştükçe düştüm..Bir elim hep açıktı düşerken tut diye bekledim, yoktun. Yazılmaya can atan her şiirimin başrolüydün sen. Kurulan tüm hayallerim seninle ilintiliydi. Sessizliği seçmek yerine, "Sevmiyorum seni! İstemiyorum!" deseydin eğer susardım. Seni bütün sevgi sözcüklerimden muhaf tutardım. Oysa susan sen oldun. Ben "Seviyorum." dedim, sen sustun. "Ya sen?" dedim, gözlerim gözlerinin sonsuz karasında kaybolurken senin dudakların mühürlüydü sanki....

Ne gel dedin bana ne git. Arafta kalmaktı bu. Kalbimin yerinden sökülüp üzerinde tepinilmesiydi bu. Bu, asla gerçekleşmeyeceğini bildiğin bir şeyin gerçekleşmesi umuduyla yaşamaktı. Ona ulaşamadan ölmemek için yaşama sıkı sıkıya sarılmaktı. Bir süre sonra sarsılmaktı, yalandı, dolandı..

"Benden bir beklentin yok değil mi?" demiştin hani...

Vardı.

Beni sevmeni beklemedim belki. Ama sevmediğini söyleyecek kadar cesur olmanı bekledim ya da dürüst.

Şimdi ne kadar yalan söylesem de ben kendime, senin yerini doldurmuyor yalancılığım...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer bir insan, başka bir insana duyguğu dünyanın en masum duygusunun, hissinin sonucunda bu satırları yazabiliyorsa şayet, kimse kusura bakmasın ama birbirinize söylediğiniz o klişe sevgi sözcüklerinin hiçbir anlamı, hiçbir değeri yok demektir.

Yüreğine sağlık abicim. Yine o tek kelimeyi kullanacağım.

MUHTEŞEM.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Başıma gelen her şey senin "yüzün"den. Senin gözlerinden, senin dudaklarından. Geceleri uyuyamamam senin yüzünden. Yüzün çıkmazken aklımdan uyumamı bekleme benden.

Ben "Seviyorum." dedim, sen sustum.

Daha ilk kısım etkiledi ve duygulandım:) Teşekkürler çok güzel olmuş :)

Ayrıca sustum yazmışsın,belirtmek istedim :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

"Benden bir beklentin yok değil mi?" demiştin hani...

Vardı.

Beni sevmeni beklemedim belki. Ama sevmediğini söyleyecek kadar cesur olmanı bekledim ya da dürüst.

Şimdi ne kadar yalan söylesem de ben kendime, senin yerini doldurmuyor yalancılığım...

üstüne söz söylemek haddime değil...

eserlerine devam et Üstad,sabırla bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...