Hush Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2009 Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2009 yalnız bırak beni , o kadar yalnız olayım ki nefesini ta ciğerlerimde hissedeyim. hatta git sen, o kadar git ki ,beni de götür. terket istersen, bi başıma kalayım ,seninle hatta. sevme bile , o kadar vazgeç ki benden , o kadar geç ki nefesinde boğulayım. bırak beni,yapayalnız. bırak işte,hatta tut ellerimden.. 2 Alıntı
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Çok hoş gerçekten ellerine sağlık.... Alıntı
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yazar Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 teşekkürler,beğenmene sevindim:) Alıntı
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 ben de sevindireyim o zaman seni Hush... 1 Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Ben de sevdim:)Kısa şiirler bana hep daha etkileyici gelmiştir zaten:) Eline sağlık:) Alıntı
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Değişik bir ikilem olmuş eline sağlık Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.