selo1 Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 5, 2009 Arkadaşlar yazlıktaydım. Bir gece uyurken ilginç bir rüya gördüm. Garip gelcek ama Galatasarayın zenci bir oyuncuyla anlaştığını gördüm rüyamda. Sabah kalktım rüyayı babama anlattım. Yaklaşık 1,5 - 2 saat sonra NTV Spor da altyazı geçti.Gs Keitayı aldı diye. Dedim tesadüfe bak. Daha sonra yine yazlıktayken bir rüya daha gördüm. Bir sallantı hissettim rüyamda. Çok şiddetli değildi. Ama babam beni uyandırdı.Oğlum ne oluyor titriyorsun diye. Baba dedim deprem mi oldu. Yok oğlum dedi. Sonra kahvaltı yaptık falan teyzemi aradım rüyamı anlattım. O da şaşırdı. Dediki Kozan da deprem olmuş. Bunun üzerine bende bu olayları sizinle paylaşmak istedim. İki olay biraz alakasız farkındayım. Yorumlarınızı bekliyorum. Bunun tam olarak açıklaması nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 (düzenlendi) zihinsel,psişik yeteneğin kuvvetliymiş daha ne olabilir ki,bravo -------------------- uyurken olan bişeyi gördün,6.his,durugörü olabilir ya da geleceği görmek olabilir 1,5 2 saat sonra yazı geçti dedin ya Ağustos 5, 2009 ShareThePain tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selo1 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Geliştirilebilir bişey mi peki bu. Ya da kontrol edilebilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 ruyalarını her seferinde anlatma Başka Birseylerde Göre Bilirsin belkide dedigin için oluyordur bu Tahminimce öylede iyise anlat kötüse anlatma:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selo1 Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Dediğim için nasıl oluyor olabilir pek anlamadım. Biraz daha açarsan sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Dediğim için nasıl oluyor olabilir pek anlamadım. Biraz daha açarsan sevinirim Ruya görüp hatırlaman güzel bu ruyaları Acıkladıktan Sonra Olanlar Tesadüf deyil Yanisi şu her gördügün ruyayı Anlatma Anlatıgın için Oluyor Olabilir Bir Haberci olsa bile uzaktan Bakmayı dene Anlatmamanda Fayda Var bunun hakkında yanılMıyorsam gecen ay 1 Kitap Okudum Aklıma Gelirse YAzarım orda Bunun Hakkında deyisik kelimeler Vardı ordan yola Çıktım iyi Birşey görürsen Söyle ama Kötü ise içinde Kalsın Söyleme... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 geliştirilir tabi mesela depermin kaç şiddetinde olduunu görbilirsen geliştirmişsin demektir,1 hafta önceden görürsen geliştirimiş olursun,hangi oyuncuyu transfer ettiğini de görsen geliştirmiş olursun ,rüyada değil sadece uyanıkken de hissedebilirsin,kontrol etme derken daha fazla görmek istemiyo musun?anlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2009 ben senin 2 kere yaşadığın o olayı defalarca yaşadım ve yaşıyorum doğal afetler, gideceğim yerde görüceğim insanlar, merak ettiğim bazı adresler vs vs. bunları farkettiğim anda gece saat 3 bile olsa rüyalarımı telefonuma not edip sabah kalktığımda bir deftere yazmaya başladım..deftere geçirmek gerçekten önemli.. bunu yaptıktan sonra rüyalarım daha çok sayısal şeyler üzerine çıkmaya başladı..bu şekilde kendime göre bi geliştirme yolu buldum. birde merak ettiğim bir konuyu gece yatmadan önce defalarca içimden az sonra görüceğime dahi geçiriyorum. bir öneri, bu rüyaların devamı gelirse çıkana kadar kimseye anlatma. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Embraced_Malkavian Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Haberci rüya olduğu görüşündeyim. Güzel bir yetenek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wampire Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 2009 dejavu yapmıssın kısa ve net. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anfauglith Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 o futbolcu nonda da olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.