palyacho Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2009 üç perdeli eskimiş beden dinletisi (030809) bir. Doğduk dünyanın herhangi bir yerinde bir yabancı, iki kendini bilmez, üçünü toplasan bir para etmez ve dördü de ayrı zaman diliminde. iki. Büyüdük dünyanın bu lanet şehrinde iki yabancı, iki kıymet bilmez, iki üzer, iki ağlatır, iki sevilmez birinin ciğeri beş para etmez ve üçü de bir kuyunun dibinde. üç. Öldük dünyanın herhangi bir yerinde üç yabancı, üç görünmez, dört döner masaldan, iki bilinmez, bir susar, sır tutar, söylenmez ve gökten hep üç düşer ama yenmez! hepsi de iki paralık bir kalbin içinde... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 orjinal olmuş,ama tuhaf değil,sıcak nedense:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 güzel olmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Teşekkürler... Hush ben de senin yorumlarını beğeniyorum nedense... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 teşekkür ederim,güzel yazıyorsunuz,güzel yorumlar yapıyorum:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Teşekkür ederim... Birşeyi merak ettim ama; neden "tuhaf değil" ibaresini kullandın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 bu tür şiirler bazen başka dünyadanmış hissi uyandırıyor bende.hiç tanımadığım,hatta duymadığım bir dünyadan bahsediyor sanki.tuhaf hissi uyandıran bişey bu , ve seninki bizden bahsediyor,işte bu yüzden tuhaf değil ve kesinlikle sıcak:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 İşte bu yüzden seviyorum senin yorumlarını, iki kelimeye onca şeyi sığdırabiliyorsun. Düşündüğüm gibiymiş haklıymışım beğenmekte... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 koskoca ömrü üç perdeyle anlatan sensin:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 güzel bulmalarına şaşırmamalı.. emeğine sağlık.. (not: şiirle aram pek iyi olmamasına rağmen.. ben de güzel buldum..) (not2: teşekkür butonunu daha önce kullanmamış olsaydım keşke biraz acele etmişim..) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Çok Teşekkür ederim secret sun... sözlerin butondan daha mutlu etti beni önemli değil... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.