Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2009 BBC'nin canlı yayınında aniden görünen UFO, kelimenin tam anlamıyla manşete çıktı. http://cdn1.cnnturk.com/handlers/file.ashx?FileID=240272&Width=292&Height=0&BlackWhite=False BBC Look North'un sunucusu Colin Briggs kahvaltı haberlerini sunarken, arkasındaki Tyne nehrini canlı olarak gösteren ekranda ortaya çıkan hareketli parlak nesne dikkatli gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 45 derecelik bir açıyla yukarı doğru hareket eden beyaz ışıklı nesne ekranın solunda ortaya çıktı ve Newcastle'ın Millenium Köprüsü'nün geniş kemerinin altından geçerek ekranın sağ üst köşesinde görüntüden çıktı. Gizemli nesneyi sadece BBC'nin söz konusu programını izleyenler görme şansına sahip olurken, arkası ekrana dönük oturan Colin Briggs her şeyden habersiz haberlerini sunmaya devam etti. VIDEO http://www.cnnturk.com/2009/bilim.teknoloji/bilim/08/07/bbc.canli.yayininda.ufo.gorundu/538249.2/index.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Evet bugün bunu gördüm ben de şaşırdım, ama video yoktu.. İzleyelim bakalım... Garip... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 bana ufo gibi değilde ruhani bir varlıkmış gibi geldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 çıkın meydana hodri meydan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 video açılmadı başka bi link verebilrmi birileri? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jaguar Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 2 saniyede gözden kayboldu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 evet, pek ufoya benzemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.