Jump to content

Şimdi Gece...

Rimmon

Önerilen Mesajlar

Şimdi gece... Bak bütün ışıkları sönmüş dışarsının, yeni zaman insanları bilinmez uykularda suskun, şimdi, gece... Loş bir odadayım, sen yoksun, yokluğun var, yalnızım, yalnızlığımı kutsadım...

Bak dışarıya, şimdi gece, baykuşların kör saatinde dolunayın yüzüyle yüz yüze yalnızlıklar, adını bir türlü çıkaramadığımız o şarkılardan biri dolaşıyor göğün tekinsiz kara kubbesinde.

Uykusuzum, şimdi gece, kimse yok, yavaş yavaş yok oluyorum düşüncelerimin içinde... Bir çocuğun çıngırağı misali bütün o koşuşturmacalar...Değişti dekor, şimdi gece, meşguliyet karşı duramadı milislerimize ve terk etti sokakları kimliksiz karanlıklara.

Bana bak! Şimdi gece...

Aynalarda ahlaksız gölgelerle tezahür ediyor iblisler, yalnızım, eşyalar yer değiştiriyor, biçim değiştiren sanrılarım bütün korkularımızı ihlal etmek pahasına birer nota oluyor, seninle aramızdaki bütün köprüleri yakıyorlar...

Şimdi gece

Gece beni soruyor seni söylediğim her yerde, bir martı tüyü olmanın beyazlığının ötesinde, ölüm bekliyor, şimdi gece, sen uyuyorsun, herkes uyuyor ben buradayım! Ben burdayım ve haykırıyorum, BEN BURDAYIM!! Ama yo sakın korkup pes etme;

Şimdi gece...

Kirpiklerime geç saatlerin gölgesi düşüyor, adım adım arşınladığım adın düşmüyor bir tek dilimden, dilin kemiği diyalektiksiz oluyor biliyorsun, biliyorum, kıskanıyorsun, gülüyorum, kızıyorsun, seni sevmenin mümkün olmadığı bir saatteyim ve seni seviyorum. Gece gidiyor, ben sende kalıyorum, bende senden hiçbirşey kalmıyor, inatla duruyorum, gece gidiyor, bekliyorum, sen gidiyorsun, susuyorum, çünkü şimdi gece.

Avcumun içine hapsettiğim bütün kan emici sinekleri bağışlayıp serbest bırakıyorum ilk defa gerçekten birinin okumasını istediğim bir yazı yazarken, adın gecenin karanlığını utandıran bir ışık, onu anmıyorum, sadece bağışlıyorum herşeyi, katilleri, hırsızları ve hainleri alkışlıyorum... O çok sevdiğimiz şairin dediği gibi, esirgeyensin, bağışlayansın, biad ediyorum...

Şimdi gece

Eğer durdurmazsan ben de gidiyorum, faili meçhul kalmasını umduğum bir intihar kervanının ardı sıra, bilmiyorum, bilmiyorsun, görmüyorum, görmüyorsun.

Ama şehir görüyor, şehir biliyor,işlediğim bütün cinayetleri o beziyor kır çiçekleriyle.Şimdi gece! Dilini kesmişler şehrin, martılar yasta, ağlıyor...

Rimmon tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yaptığımız, yaşadığımız şeyler için duyulan pişmanlık bir noktada geçiyor ama eğer yapmayı düşündüğümüz birşeyi yapmazsak bunun için sonsuza kadar bir keşke kalıyor aklımızda...

"keşke" benim en büyük düşmanım hayatımda ona yer vermemek için elimden geleni yapıyorum haklısın arkamıza dönüp de geride kalanlar keşke diyeceğimize iyisiyle kötüsüyle o anı yaşamalı bence...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yeter artık duyguları deşifre etmekten vazgeçermisin :p şaka bir yana ama içimden olanları sölüosun :) gece olunca huzuru buluyorum kör bi saatte ortalık sessizliğe gömüldüğünde pencereden dışarı bakıp ne var ne yok sorguluyorum şapkamı önüme koyup içinden cvpları çıkartıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...