Rimmon Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 7, 2009 (düzenlendi) Şimdi gece... Bak bütün ışıkları sönmüş dışarsının, yeni zaman insanları bilinmez uykularda suskun, şimdi, gece... Loş bir odadayım, sen yoksun, yokluğun var, yalnızım, yalnızlığımı kutsadım... Bak dışarıya, şimdi gece, baykuşların kör saatinde dolunayın yüzüyle yüz yüze yalnızlıklar, adını bir türlü çıkaramadığımız o şarkılardan biri dolaşıyor göğün tekinsiz kara kubbesinde. Uykusuzum, şimdi gece, kimse yok, yavaş yavaş yok oluyorum düşüncelerimin içinde... Bir çocuğun çıngırağı misali bütün o koşuşturmacalar...Değişti dekor, şimdi gece, meşguliyet karşı duramadı milislerimize ve terk etti sokakları kimliksiz karanlıklara. Bana bak! Şimdi gece... Aynalarda ahlaksız gölgelerle tezahür ediyor iblisler, yalnızım, eşyalar yer değiştiriyor, biçim değiştiren sanrılarım bütün korkularımızı ihlal etmek pahasına birer nota oluyor, seninle aramızdaki bütün köprüleri yakıyorlar... Şimdi gece Gece beni soruyor seni söylediğim her yerde, bir martı tüyü olmanın beyazlığının ötesinde, ölüm bekliyor, şimdi gece, sen uyuyorsun, herkes uyuyor ben buradayım! Ben burdayım ve haykırıyorum, BEN BURDAYIM!! Ama yo sakın korkup pes etme; Şimdi gece... Kirpiklerime geç saatlerin gölgesi düşüyor, adım adım arşınladığım adın düşmüyor bir tek dilimden, dilin kemiği diyalektiksiz oluyor biliyorsun, biliyorum, kıskanıyorsun, gülüyorum, kızıyorsun, seni sevmenin mümkün olmadığı bir saatteyim ve seni seviyorum. Gece gidiyor, ben sende kalıyorum, bende senden hiçbirşey kalmıyor, inatla duruyorum, gece gidiyor, bekliyorum, sen gidiyorsun, susuyorum, çünkü şimdi gece. Avcumun içine hapsettiğim bütün kan emici sinekleri bağışlayıp serbest bırakıyorum ilk defa gerçekten birinin okumasını istediğim bir yazı yazarken, adın gecenin karanlığını utandıran bir ışık, onu anmıyorum, sadece bağışlıyorum herşeyi, katilleri, hırsızları ve hainleri alkışlıyorum... O çok sevdiğimiz şairin dediği gibi, esirgeyensin, bağışlayansın, biad ediyorum... Şimdi gece Eğer durdurmazsan ben de gidiyorum, faili meçhul kalmasını umduğum bir intihar kervanının ardı sıra, bilmiyorum, bilmiyorsun, görmüyorum, görmüyorsun. Ama şehir görüyor, şehir biliyor,işlediğim bütün cinayetleri o beziyor kır çiçekleriyle.Şimdi gece! Dilini kesmişler şehrin, martılar yasta, ağlıyor... Ağustos 8, 2009 Rimmon tarafından düzenlendi 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Geceyi sevmesem de paylaşımını sevdim:)Teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Beğenmene sevindim pek çok insan gündüzü sever gecenin bütün o dinginliğine rağmen, pek çoğumuz yaz insanıyızdır hatta, ama bazen biri gelir bizlerden birini mahkum eder sonbaharlara, kışlara, gecelere... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Teşekkürler çok hoş bir yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VentuS Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 ne acı ki yüreklerdeki çığLıkLarı duyamıyorz.. /kalem olup mısralararda can buluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pin0ch0x3 Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Çok güzelmiş gerçekten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Çok güzelmiş gerçekten.. çok içten söylemişsin umarım benzer bir acı yaşamıyorsundur:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 İçinde her ne yaşıyorsan gerçekten çok güzel ve açık bir dille yazmışsın.Teşekkürler bizimle paylaştığın için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2009 yanlış anlama gerçekten ama yazım şeklin kullandığın dil inan büyüledi beni. gerçek veya değil yazılanlar bilmiyorum ama isyanı acıyı aşkı itirafı ve en önemlisi geceyi betimlemen çok özel olmuş gerçekten ellerine sağlık inan çok beğendim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Teşekkür ederim içimden geçenleri bi parça olsun hissettirebildiysem ne mutlu bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 hissettirmek hafif kalır geceye olan hayranlığım daha da arttı diyebilirim yazdıklarının yaşanmış olması da cabası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 "Keşke hiç yaşanmasaydı" diyemiyorum, dilim varmıyor, yaşanması gerekiyormuş demek ki diyorum hep... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 en iyisini yapıyorsun galiba her yaşadığımız şeyin bir nedeni var ben bunu anladım... sonu acı da olsa sadece tek bir gün bile mutlu geçse o anın hatrına keşke yaşanmasa denmemeli:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yaptığımız, yaşadığımız şeyler için duyulan pişmanlık bir noktada geçiyor ama eğer yapmayı düşündüğümüz birşeyi yapmazsak bunun için sonsuza kadar bir keşke kalıyor aklımızda... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 ne de olsa benim öğrencim... kendinden de bişeyler katıp ne güzel şeyler yazmışsın sen öyle çekirge aferin sana :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Kendim ettim kendim buldum dep. :D Noraaaa dep benim saçımı çektiiii:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitney4575 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 çok güzel teşekkürler paylaştığın için çok beğendim gece midir insanı ağlatan yoksa insanmıdır ağlamakiçin geceye aldanan;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yaptığımız, yaşadığımız şeyler için duyulan pişmanlık bir noktada geçiyor ama eğer yapmayı düşündüğümüz birşeyi yapmazsak bunun için sonsuza kadar bir keşke kalıyor aklımızda... "keşke" benim en büyük düşmanım hayatımda ona yer vermemek için elimden geleni yapıyorum haklısın arkamıza dönüp de geride kalanlar keşke diyeceğimize iyisiyle kötüsüyle o anı yaşamalı bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 İşte geceler bütün bu keşkeleri bir bir sorgulamanın zamanı, hem yaptıklarımıza dair olanları, hem de yapsaydım deyip de yapmadıklarımızı... Ve bir karar vermek gerektiğinde, gecenin sükunetine sığınmak çok cazip geliyor bana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 yeter artık duyguları deşifre etmekten vazgeçermisin şaka bir yana ama içimden olanları sölüosun gece olunca huzuru buluyorum kör bi saatte ortalık sessizliğe gömüldüğünde pencereden dışarı bakıp ne var ne yok sorguluyorum şapkamı önüme koyup içinden cvpları çıkartıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pin0ch0x3 Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 çok içten söylemişsin umarım benzer bir acı yaşamıyorsundur:confused: Geç oluyor biraz kusura bakma.Herhangi birşey yok , etkilendim sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 @Pin0ch0x3 sevindim öyleyse @goce Maalesef durduramazsın artık yazmıycaktın o yorumu bir canavar yarattın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 o zmn bu yazıların devamını da beklicek bi canavar yarattığının farkındasındır dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2009 Hmm yazarız yahu n'olucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.