mcalone Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2009 Adamin biri yeni ulastigi otele kaydini yaptirir.Odasina girdiginde masada bir bilgisayar görür ve karisina e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdigi mesaji farkinda olmadan yanlis bir adrese gönderir.... Tam bu sirada farkli bir yerde kadin, kocasinin cenaze töreninden evine yeni dönmustür ve bilgisayarindaki maili görür, arkadaslarindan geldigini dusündügü maili okuyunca oldugu yere yigilip kalir. Odaya giren annesi yerde yatan kizini ve ekrandaki mesaji görür. Kime : Sevgili karima Konu : Yeni ulastim. Tarih : 16 Mayis 2004 Benden haber aldigina sasiracagindan eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulastim ve kaydimi Yaptirdim. Hersey yarin senin buraya gelecegini dusünülerek hazirlanmis. Seninle bulusmayi dört gözle bekliyorum. Umarim benim gibi sorunsuz birYolculuk geçirirsin. Not : Burasi çok sicak. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 oha kadın delirmiştir heralde:rofl: bende bi kere yanlışlıkla hocaya hazırladığım video yerine slipknot albümü vermiştim:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 bhöhöhöyt yere yığılan kadın harbi gitmiştir ama : Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Babam bu yazdığın olayı okuduğunda çok gülmüştüm,hala gülerim:rofl::rofl: Teşekkürler paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 hahhahahah harbiden gitmistir haa:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 :rofl:ben o kadının yerinde olsaydım ertesi günü beklemeden oracıkta ölmüştüm heralde:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Bu durum açığa çıktığında yanlış mail atan adam durumu nasıl kurtardı acaba:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 süper bi şeymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mcalone Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 beğendiğinize sevindim aslında böyle bişeyi cidden denemek lazım o zaman sonuçlarını görebiliriz! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.