kemtamin Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 9, 2009 Sometimes I feel I`ve got to Run away Bazen kaçmam gerektiğini hissediyorum I`ve got to Get away From the pain that you drive into the heart of me Kalbimin içine yerleştirdiğin acıdan kurtulmam gerektiğini hissediyorum The love we share Seems to go nowhere Paylaştığımız aşk bir yere varacakmış gibi durmuyor I`ve lost my light Işığımı kaybettim I toss and turn I can`t sleep at night Dönüp duruyorum, geceleri uyuyamıyorum Once I ran to you (I ran) Bir zamanlar sana koştum (koştum) Now I`ll run from you Şimdi senden kaçıyorum This tainted love you`ve given Verdiğin bu kirletilmiş aşk I give you all a boy could give you Sana bir erkeğin(çocuğun) verebileceği her şeyi verdim Take my tears and that`s not nearly all Gözyaşlarımı al ve bu tamamı değil Tainted love Kirletilmiş aşk Tainted love Kirletilmiş aşk Now I know I`ve got to Run away Şimdi kaçmam gerektiğini biliyorum I`ve got to Get away kurtulmam gerektiğini You don`t really want any more from me To make things right artık gerçekten benden işleri düzeltmemi istemiyorsun You need someone to hold you tight İhtiyacın olan seni sıkı sıkıya saracak biri You think love is to pray Aşkın dua etmek olduğunu düşünüyorsun But I`m sorry I don`t pray that way Ama üzgünüm ben o şekilde dua etmem Once I ran to you (I ran) Bir zamanlr sana koştum (koştum) Now I`ll run from you Şimdi senden kaçıyorum This tainted love you`ve given Verdiğin bu kirletilmiş aşk I give you all a boy could give you Sana bir erkeğin(çocuğun) verebileceği her şeyi verdim Take my tears and that`s not nearly all Gözyaşlarımı al ve bu tamamı değil Tainted love Kirletilmiş aşk Tainted love Kirletilmiş aşk Don`t touch me please Dokunma bana lütfen I cannot stand the way you tease Alay etme şekline katlanamıyorum I love you though you hurt me so Beni çok incitmene karşın seni seviyorum Now I`m going to pack my things and go Şimdi eşyalarımı toplayacağım ve gideceğim Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk Touch me baby, tainted love Dokun bana bebeğim, kirletilmiş aşk sitede varmıydı bılmıyorum ama ben cok sevıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Şarkının kime ait olduğunu da başlıkta belirtseydin keşke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Marilyn Manson-Tainted Love değil mi bu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 evet o, ama %1000 The cure seslendirmesi derim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Taintedddddd ! Koş senin şarkın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 tabı kı the cure..maryln severız ama cure bambaskadır;);) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Taintedddddd ! Koş senin şarkın:D geldiim saol kemtamin süpersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2009 geldiim saol kemtamin süpersin saol cnm sen de öle;);) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.