palyacho Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2009 Masalda büyü, uykuda öl (090309) iki insan uyar arada birbirine İki insan sever arada birbirini iki insan sarılır orada birbirine iki insan orada... iki insan... iki... düşer uykunun dibine... İki kahramanlı bu masalda, sen hep deli yatan götü açık olacaksın, o ise bürünüp tilkinin birine kıvrılacak koynunun ta içine... Kovalanırken, kaçarken, koşamazken, düşerken sen, kralın/kraliçen nasılda masum, nasılda zerafetle yatacak yanında. O ki; medeniyetleri yerle bir ederken, kabustan kabusa düşen sen, küçücük, minnacık kalan sen bir boktan habersiz uyuyacaksın bir devin omzunda... Takacaksın kırmızı başlığını, yiyeceksin elmanı, tilki koynunda daha ne prensler/prensesler öpecek de seni; büyüyeceksin uykudaki masalda küçüğüm... İşte bundan sebep; her insanı uyurken seveceksin, sarılacaksın, üzüleceksin, ağlayacaksın, kovalayacaksın, nihayet kaçıracaksın ki; gereksiz satırlar bırakacaksın geriye onun gibi, ibaresi hep aynı palavra gibi, “Nasılda sevmiştim seni” silsilesinde ucuz bir yazar gibi- Acıya karışan bir parça morfin, tenine bulaşan şehvetli aşk gibi Kadın gibi, erkek gibi iki bacak arasındaki taht gibi sevmiştim seni... ağızda yatan son söz gibi, küfür gibi ana avrat edilmiş tövbe gibi ayaklarına devrile devrile salyalarını saça saça kudurmuş köpek gibi dağ sırtında bükülmüş allahın belası bir eşşek gibi sevmiştim seni... -yazacaksın. Yazacaksın; keşke bunları okusaydın, keşke yanımda olsaydın diye diye, göz kapaklarında geceden kalma yitik bir hediye ve yatakta, bedeninde yalnız hayalet ağrınla geriye, uyanacaksın katil devlerin yasal dünyasına... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2009 zaferi kazanmak için duyguyu atıcaksın tutkuya bakıcaksın, böyledir hayat.. ikili ilişkiler.. Takacaksın kırmızı başlığını, yiyeceksin elmanı, tilki koynunda daha ne prensler/prensesler öpecek de seni; büyüyeceksin uykudaki masalda küçüğüm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yazımı başka bir sitede yayınlayan arkadaş, şayet buraya üye ise; rica etsem en azından alıntı olduğunu belirtirse sevinirim... link Sevgi ve saygılarımla, hoşçakalın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 yazacaksın. Yazacaksın; keşke bunları okusaydın, keşke yanımda olsaydın diye diye, göz kapaklarında geceden kalma yitik bir hediye ve yatakta, bedeninde yalnız hayalet ağrınla geriye, uyanacaksın katil devlerin yasal dünyasına... Özellikle sonuna bayıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xiaosoad Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Harikasın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2009 Acıya karışan bir parça morfin, tenine bulaşan şehvetli aşk gibi Kadın gibi, erkek gibi iki bacak arasındaki taht gibi sevmiştim seni... Harika ötesi muhteşem.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2009 Çok teşekkür ederim arkadaşlar... Mutlu ettiniz beni... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zelzavul Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 yüreğine sağlık arkadaşım çok değişik bi anlatımla çok açık anlatmak istediğini yansıttın bize gerçekten okumaktan zevk aldım teşekkürler arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2009 Çok Teşekkür ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.