MurKy Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 14, 2007 Asim abi şööle bi belimi kütürdetsene Yapma abi şeytan doldurur Bak şimdi nasıl balıklama atlıycam Ya bu prizde elektrik var mı? Kocan eve erken dönmez di mi sevgilim? Abi bu araba acaip seri ya baksana nasıl basıyom! Gönder ben tutarım Abi "format c:" ne demek biraz önce senin bilgisayarina yaptım da... Kim bekleyecek lan şimdi yeşil ışığın yanmasını Yaww ahmet abi burası fener tribünü değil galiba! Aya bak, kamyon fari gibi! Gel abi burası boyu geçmiyor Kıpırdamazsan saldırmaz Korkma hayatım bu arabada abs var, korkacak birşey yok... Bak şimdi aynısını geri geri yapıcam Aabi cok seri bi araba bu yaa..... Gonder gonder, ben tutarim Korkma hayatim, arabamizda ABS ve AIRBAG mevcut Postahanede bana ait bir koli varmis onu almaya geldim Oglum... 5 tas caldim ruhun bile duymadi Bakin cocuklar, bu deney seti, kapagi acilicinca guvenlik onlemi olarak elektrigi keser... Demek Piranha dedikleri sey bu.. Hiho.. Bak Hulusi abi biyiklari ile oynuom bisi olmuyor... Ey Ruuuuhhh... Geldiyseeeennn...... O irmikleri nerden aldin Nurhan.. Helva mi yapican?... Dogalgazin ulkemize hayirli ve ugurlu olmasini diliyor ve dogalgazla calisan ilk ocagi huzurunuzda yakiyorum... Evladim beni karsidan karsiya gecirirmisin?... Bah Bah Bah hala uzunlarla gelio, Essssoglu..... Canikom, bu etin tadi sana da biraz garip gelmedi mi? Mujdemi isterim Turan abi bir kizin daha oldu! Kim bekler lan yesilin yanmasini? Essek sakasi yapmayin lan... Bekle Cemal abi ben bi dalip cikacagim.. Korkma hanim bu saatte kapimizi kim calacak, tanidik biridir. Hala karli gosteriyor mu Hanim?... Elektrikciye ne gerek var canim, ben hallederim... Bak simdi nasil solliycaz.... Geeel, Geeelll Sag yaaapp Geeeell... Gel abi burasi boyu gecmio... Aya bak aya, kamyon fari gibi !!!.... Ben denedim, korkmayin. Bak kadri abi, suyun derinligi onemli degil, asil is atlamasini bilmek.... Yav Hayrettin abi burasi Fener tribunu degil galiba... Vakkas abi, senin icin soyle boyle diyorlar.... Dogru mu? Hihiha.... Bak gelen sey kopekbaligina ne kadar cok benziyo... Rasim abi, kafesin kapisi kapali degil mi? Nalan, bir kibrit yak da bakalim ne kokuyomus... Baba.... Ben hamileyim. Yapma Satilmis abi, Seytan doldurur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Puaahahahahahahahaha ya walla guzeldi bazilari guldum baya guzel paylasim,tesekkurler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 güzelmiş... bazıları birkaç kere yazıyor ama.. İlahi azrail sen adamı öldürürsün diye okuduydum bir yerde.. tam olarak son söz sayılmaz ama idare edin;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 :):) çok ii yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dostoevsky Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 hihi..heheh,,ve hahaha her birine farklı güldüm bea Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 aya bak kamyon fari gibi he ben en cok buna guldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Evladim beni karsidan karsiya gecirirmisin?... heralde kasıdan karsıya attı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 gercekten cok güzeldi neyse neşem biraz yerine geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 çok komik bunlar ya:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2007 süperdi ellerine sağlık. :) :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tetterkous Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 guzeldi eline saglik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 çok güzel ya ellerine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
samara Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2007 mükemmel paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2009 güzeldi.... geçem aklımıza bir arkdaşla giderken bir söz geldi, böyle, insan ölürken ne der diye... orada en çok güldüğümüz söz şuydu; "has.ktir, şaka maka ölüyoz lan..." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2009 Yaww ahmet abi burası fener tribünü değil galiba! bu çok güzelmiş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2009 Ovvv müthişmiş koptum yhaaa... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.