Rimmon Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2009 Git şimdi... Ben, ben seni yağmurdan sonra seveceğim.Sen burda olmayacaksın sevdiğimde biliyorum, bir kez daha sevgimin adı pişmanlık olacak, bir kez daha yalnız kalacağım, hepsini biliyorum. ama ne olur şimdi git... Yoksa bir felaket olacak susuşların, git hadi.Kalırsan çok geç olacak, kalırsan kaçıracaksın neşeye ve huzura dair ne varsa hayatta, ben karanlıktayım, sen iyisi mi git... İnan dilimin ucunda olacak adın unutsam bile, unutmak istemeyeceklerimden olacaksın, kendim için birşey yaparmış gibi senin için birşey yaıyorum şimdi, git diyorum, git yoksa bu soysuz karanlık ikimizi de yutacak.Paylaşmak istemiyorum seninle cinayetlerimi, ben içimde bir çocuk öldürdüm, seni de bu suça ortak etmek istemiyorum... Git... Kendimden geçeli çok oldu sevgilim, kendimi terk edeli, kendimi yüzüstü bırakalı çok oldu, ama sen gitmelisin, çünkü kalırsan biraz daha, ben olacaksın, sen olacağım, seni ele geçireceğim ve senin tarafından ele geçirileceğim,git artık anlamıyor musun, kalırsan biz olacağız ve bütün cinayetlerimi paylaşacağız... Oysa senin için öyle temiz ki.. Alet edemem seni bu kirli senfoniye. Sokaklara bak sevgilim, uğursuz solakların çolak kollarında hüviyetsizim, yadırganmışım, yaftalanmışım, bak tanrının usulsüz zabitleri var peşimde, adını küfre karıştırdığım diğer kutsal şeyler pusuda bekliyorlar intikam için. Yalnızım, güçsüzüm, ihtiyacım var sana, bu yüzden her an bağlanabilirim, bu yüzden bir an önce git... Dur demeyeceğim, tek bir isteğim var ama, anla beni, anla ve öyle git...Senin kırgınlığını taşıyamam, senin gözyaşlarına dayanamam biliyorsun, seni ne kadar çok sevdiğimi anla ve bunun için git... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Sonlara doğru güzelleşmiş, özellikle son iki paragraf hoşuma gitti... Sevimsiz ya da ukala görünmek istemem ama, eğer ki yanlış anlamayacaksan; minnacık birşey önermek isterim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 ben gene çok beğendim maverick çünkü yazdıklarının uyumu aramyorum içtenliği buluyorum gerçekten kalbinden kopanların hangi uyumlu kelimelerle hayat bulduğu değil ne anlam ifade ettiğini benim için önemli. bir insana terk edip git diyebilmeyi göze alıcak sevginin yüceliği benim için önemli... tabi bu herkese göre değişir heralde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Öneremezsin kardeşim biz burda sanatımızı icra ediyoruz!! Ne demek yahu tabiki önerini bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 çok sağlam bir öneri geliceğine eminim:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Ben, ben seni yağmurdan sonra seveceğim.Sen burda olmayacaksın sevdiğimde biliyorum, bir kez daha sevgimin adı pişmanlık olacak, bir kez daha yalnız kalacağım, hepsini biliyorum. ama ne olur şimdi git... Bi daha senin yazılarını okumayacağım Maverick:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 @blueboy beni de ağlatacaksın yahu @goce ben de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Senin kırgınlığını taşıyamam, senin gözyaşlarına dayanamam biliyorsun, seni ne kadar çok sevdiğimi anla ve bunun için git... böyle aşklar varmı, kaldımı?artık hepimiz kendi çıkarlarımız için sevgiler yaşıyoruz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yağmur tekrar yağmaya başladı...Yüzün suya vuran lambanın ışığında yanılsıyor sensizlikte ıslandığım geceye doğru... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Kalmış demek ki... Ama haklısın istisnalar kaideyi bozmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 böyle aşklar varmı, kaldımı?artık hepimiz kendi çıkarlarımız için sevgiler yaşıyoruz..Elbette var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 böyle aşklar varmı, kaldımı?artık hepimiz kendi çıkarlarımız için sevgiler yaşıyoruz.. bence hala var:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Söz meclisten dışarı; herkes hakettiğini yaşıyor... -------------------- Bu arada küçük bir ekleme yapacağım demişim daha önce ama; Maverick arkadaşımın geçen bir yazısını okudum ve hiç gerek görmüyorum buna şuan... ... Son derece başarılı yazıyor zaten, burdan da tebrik edeyim tekrar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 vay be ne yazmış adam arkadaş eline emegine saglık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 @astralGIRGIR beğenmene sevindim @palyacho kesinlikle haklısın herkes hak ettiğini yaşıyor... Bu arada ekleme yapmak istediğin noktayı merak ettim yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 çok beğendiiiimm:thumbsup:paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Rica ederim Beğenmene sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 Senin kırgınlığını taşıyamam, senin gözyaşlarına dayanamam biliyorsun, seni ne kadar çok sevdiğimi anla ve bunun için git... çok çok dokunaklı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 Kendimden geçeli çok oldu sevgilim, kendimi terk edeli, kendimi yüzüstü bırakalı çok oldu, ama sen gitmelisin, çünkü kalırsan biraz daha, ben olacaksın, sen olacağım, seni ele geçireceğim ve senin tarafından ele geçirileceğim,git artık anlamıyor musun, kalırsan biz olacağız ve bütün cinayetlerimi paylaşacağız... anlamaz ki.anlayamaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2009 keyifle okudum eline sağlık ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2009 bencede böyle aşklar var..ama eskisi kadar degil..:S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 Teşekkürler güzel yorumlarınız için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pist Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2009 böyle aşklar var mı bilmiyorum ama hemen hemen her ilişkinin sonunun hüsranla sonuçlanması, biz insanoğlunun mazoşizm, narsisizm ve egoizmi ortaya karışık sunup baharat olarakta aşkı kullanarak bunu tatmayı haz aldığımız bir olay haline getirdiğimizi düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
anubis666 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 var böyle sevgiler ben bu sevdayı yaşadım ve şuan bomboşum hayattan bıkmış hayattan hiçbir beklentisi olmayan yaşamaktan nefret eden bir insanım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.