blueboy Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 11, 2009 http://www.sinemag.com/images/jmovies/img_pictures/histeri.jpg Tür : Korku Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009 Yönetmen : Tom Shankland Senaryo : Tom Shankland , Paul Andrew Williams (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Nanu Segal Müzik : Stephen Hilton Yapım : 2008, İngiltere , 84 dk. Oyuncular : Eva Birthistle (Elaine) , Stephen Campbell Moore (Jonah) , Jeremy Sheffield (Robbie) , Rachel Shelley (Chloe) , Hannah Tointon (Casey) , Raffiella Brooks (Leah) Konu : Sen onları dünyaya getirirsin, onlar seni bu dünyadan koparırlar... Sakin bir Noel tatili, çocukların ailelerine karşı düşmanca tavırlarda bulunmasıyla korkunç bir hayatta kalma savaşına döner. Fragman : http://www.sinematurk.com/film_fragman/26453/Histeri&no=0 NOT Histeri : Özellikle duygusal reaksiyonlarda taşkınlık, hareket bozuklukları, geçici kişilik değişimi ve çeşitli sistemlere ait psikosomatik şikayetlerle belirgin psikonevroz bozukluk. Denetim dışına çıkıp kişinin işlevselliğini aksattığında; aşırı hayal gücü veya korkuları ifade eden nevrotik zihinsel bir hastalığı tanımlar. Histeri, hastalarda ani sinirsel nevrotik bir hastalık olarak bilinir. Histerik hasta, kendindeki ruh sağlığının bozukluğundan habersizdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 bu film beni anlatıyor:D şaka bi yana izlenesi bi film gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2009 The children isimli bir filmi neden histeri ismiyle yayınlıyorlar hiç anlamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 İsim konusuna ben de çok takılmıştım. Ayrıca bu film kesinlikle sinir bozucuydu. Çocukları zaten çok sevmem bu film sayesinde hem olan sevgimde azalma oldu hem de çocuklar beni korkutmaya başladı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 izlemiştim bu filmi çocuklar iyi iş çıkarıyorlar aman aman bi film değil ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2010 Bu filmi bende izledim.Tavsiye ederim biraz sinir bozucu ama çocuklara bakış açınızı değiştirmesin o kadar da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2010 hayatımda hicbir filmde bu kadar salak sacma ölüm sahneleri gormemistim bırakın adam gibi izleyelim öldükleri anı niye titretiosun ekranı be kardesim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.