Jump to content

Histeri / The Children

blueboy

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

http://www.sinemag.com/images/jmovies/img_pictures/histeri.jpg

Tür :

Korku

Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009

Yönetmen : Tom Shankland

Senaryo : Tom Shankland , Paul Andrew Williams (Kitap)

Görüntü Yönetmeni : Nanu Segal

Müzik : Stephen Hilton

Yapım : 2008, İngiltere , 84 dk.

Oyuncular : Eva Birthistle (Elaine) , Stephen Campbell Moore (Jonah) , Jeremy Sheffield (Robbie) , Rachel Shelley (Chloe) , Hannah Tointon (Casey) , Raffiella Brooks (Leah)

Konu : Sen onları dünyaya getirirsin, onlar seni bu dünyadan koparırlar...

Sakin bir Noel tatili, çocukların ailelerine karşı düşmanca tavırlarda bulunmasıyla korkunç bir hayatta kalma savaşına döner.

NOT

Histeri : Özellikle duygusal reaksiyonlarda taşkınlık, hareket bozuklukları, geçici kişilik değişimi ve çeşitli sistemlere ait psikosomatik şikayetlerle belirgin psikonevroz bozukluk. Denetim dışına çıkıp kişinin işlevselliğini aksattığında; aşırı hayal gücü veya korkuları ifade eden nevrotik zihinsel bir hastalığı tanımlar. Histeri, hastalarda ani sinirsel nevrotik bir hastalık olarak bilinir. Histerik hasta, kendindeki ruh sağlığının bozukluğundan habersizdir.

Yanıtlama zamanı:

İsim konusuna ben de çok takılmıştım. Ayrıca bu film kesinlikle sinir bozucuydu. Çocukları zaten çok sevmem bu film sayesinde hem olan sevgimde azalma oldu hem de çocuklar beni korkutmaya başladı :D

Yanıtlama zamanı:

Bu filmi bende izledim.Tavsiye ederim biraz sinir bozucu ama çocuklara bakış açınızı değiştirmesin o kadar da :D

Yanıtlama zamanı:

hayatımda hicbir filmde bu kadar salak sacma ölüm sahneleri gormemistim bırakın adam gibi izleyelim öldükleri anı niye titretiosun ekranı be kardesim :D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...