palyacho Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2009 Eskilerden bir hatıradır bu başlık benim için... Adından da anlaşılacağı üzere; çayımı/kahvemi alıp da, bazen yazacağım bir başlık bulamadığımda, gelip bir iki şey karaladığım bir başlıktır bu herkes için geçerli olan... Umarım bir sakıncası yoktur... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 neden olsun,uykudan yeni kalkmış olmasam karalamarına eklentiler de yapardım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 ... Ben uykudan kalkalı tam 6 saat 10 dakika falan oldu, ki ben öyle miskin biriyimdir ki... Ama artık sabahları koşan biriyim (tam bu noktada gözlüklü smayıla ihtiyacım var ama yokmuş..) Ben ve koşmak lahmacunla viski gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Bence de gayet hoş olmuş Benim çayım işten güçten ihmal edilmiş bir halde boynu bükük bana baksa da yazmamın sakıncası yoktur sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Bu arada, bu sabahki koşu maceralarımdan bir tane anlatayım... Sabah erken saatlerde kalkmaya alışkın olmayan bünyem, üzerine bir de koşu eklenince saçmalama yapıyor ve parkın delisi oluveriyorum bir anda... Bu sabah; iki-üç gündür gördüğüm bir adama laf attım. Adamın bir dogo arjantinosu var ki; sert bir köpektir... Nasıl bakımı, nerde bakıyorsunuz gibi saçma sorular yönetirken, köpeği sevmeye başlamışım, adam sürekli "yok oğlum, yok oğlum" diye komut verince diyaloğumuzda bir gariplik olduğunu sezdim ve bir baktım köpeği seviyorum ki; kanişten bile korkarım ben... Adam korkmuş, bense sabah hayal dünyamda ıssırılmadan kurtuldum vesselam... (Köpek sevdi beni sanırım...) Yakında anlarız... Amma uzattım, bakalım okuyan çıkacak mı...? -------------------- Bence de gayet hoş olmuş Benim çayım işten güçten ihmal edilmiş bir halde boynu bükük bana baksa da yazmamın sakıncası yoktur sanırım. Memnun olurum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 neden okuyan çıkmasın ki öle içten ve hayattan ki okumamak haksızlık bence.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Teşekkür ederim gocecim... Bakalım daha ne maceralar gelecek başıma... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 köpeklere karşı duyduğun korkunun üstüne hele ki böyle bir köpeği sevmeye başlamanın ardından eminim çok değişik maceraların olucaktır:D ama tebrik ederim seni büyük bir cesaret örneği yaşadığın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Ben ne yaptığımın farkında değildim ki... Normalde yaklaşmam bile yanına... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 iyiki de ne yaptığının farkında değilmişsin her zaman farkında olmadan yaptıklarımız bize zarar getirmez ya senin durumun gibi bazen cesaretimizi tetikler:) şuan önemli olan bundan sonra yaklaşıp yaklaşamıycağın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 İşte bilemiyorum, dedim ya parkın delisi gibiyim... Birazdan bir su bardağı çay alıp molama geçeceğim...Nefiss... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 su bardağıyla çay içmeyeli çok oldu çayın en güzel tadı o su bardaklarıyla alınırdı ama uzun süredir hiç içmedim bi gün denemeliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Ben genelde su bardağıyla içerim. Ama öyle normal su bardağı değil, trende,eski kahvelerde falan olan bardaklar vardır ya duble çay bardağı derler işte onlardan... Ya da ince bel olacak, herşeyin bir adabı var canım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 çayın tadına varamayanlardım ben ne yazık ki, üniversitede alışırsın diyorlar ama bilemiyorum.çay, kahve damağıma uymuyor aksi gibi.birinin karşımda buharı üstünde kahvesiyle battaniyeye sarılıp yağmuru izlemesi sevdiğim ama yaşayamadığım manzaralardan ne yazık ki:confused: tadını çıkarın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 ben de onlardan bahsediyorum orjinal su bardağı normal attığının iki katını takı şeker atarsın aslında ama daha da bir tatlı daha da bir güzel olur o bardakta... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Bir dakika, sen şu köpek almayı düşünen kişi değilmiydin . Orda köpekten korktuğunu yazmamıştın. Tabi herşeyin adabına uymak lazım ben de öğlen yemeğinden sonra ara öğlen yemeğimi ikindi de birşeyler yiyip içmeyi akşam ve de gece yemeyi aksatmamaya çalışırım . Bu kadar sık yediğimi yazınca farkettim, ben de diyorum neden para hemen bitiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Sigara kullanmıyorsan ondandır belki... Zaten ne kadar gereksiz şey varsa orada alışılıyor herhalde... Mesela ben king denen bir oyun var onu bilmem, neden? Üniversite denen yine çoğu gereksiz bir kurumdan onaylı raporum olmadığı için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 çayın tadına varamayanlardım ben ne yazık ki, üniversitede alışırsın diyorlar ama bilemiyorum.çay, kahve damağıma uymuyor aksi gibi.birinin karşımda buharı üstünde kahvesiyle battaniyeye sarılıp yağmuru izlemesi sevdiğim ama yaşayamadığım manzaralardan ne yazık ki:confused: tadını çıkarın:) ben de nescafe içemem sevmem çok içenlere de imrenirim benim için ya çay ya türk kahvesi... ama söyleyenler haklı galiba üniverstede öğrenci evinde çaya alışıp da müptelası olan çok kişi tanıdım:) demlik demlik çay biter evlerde yetiştiremezsin hele ki öğlen yapılan kahvaltılarda:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Bir dakika, sen şu köpek almayı düşünen kişi değilmiydin . Orda köpekten korktuğunu yazmamıştın. Tabi herşeyin adabına uymak lazım ben de öğlen yemeğinden sonra ara öğlen yemeğimi ikindi de birşeyler yiyip içmeyi akşam ve de gece yemeyi aksatmamaya çalışırım . Bu kadar sık yediğimi yazınca farkettim, ben de diyorum neden para hemen bitiyor Resimdeki şayet sensen; normaldir... O kaslar neyle çalışacak suyla mı... Bundan 10 yıl evvel bir köpeğin hışmına uğradım da; o yüzden korkar oldum... Ama çok seviyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 ben batak öğrenilir sanırdım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 O çaya insanlar açlıktan alışıyor, en ucuza malolan içecek. Yoksa üniversite öğrencisi birayı tercih eder de o para her zaman olmuyorki:D . Ben kafein bağımlısıyımdır zaten bir şey normal oranda yesem ya da içsem olmaz illa dibine vurucam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 biraya para bulamayınca da şaraba tama eder ama köpek öldüren cinsinden:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 ben batak öğrenilir sanırdım:) Geçenlerde bir arkadaş grubunda iken king oynayalım dediler, ben pek anlamam dedim. Hepsi birden ee sen üniversiteye gitmedin mi nasıl king bilmezsin dediler... Walla sizin görünce daha bir memnun oldum gitmediğime dedim ben de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Gerekirse tiner çekerim yine de şarap içmem:D . Evinde bir şey beslemek isteyen varsa beni besleyebilirmi acaba, bakımım çok kolaydır siz yemeğimi verin yeter:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 enteresan oyunlar ben üniversteden sonra öğrenmeye çalıştım o yüzden pek bir sorunum yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.