Jump to content

Şifa göndermek nedir nasıl oluyor?

Kalipso

Önerilen Mesajlar

Arkadaşlar ciddi bir problemim var, reiki ile daha önce hiç ilgilenmedim, ve umarım konuyu doğru yeye açmışımdır.

Yardıma ihtiyacım var.

Şifa göndermek nasıl bir durum yani nedir bu? Uzaktaki birine şifa göndermek nasıl oluyor?

Yani asıl önemli sorum depresyonda, bunalımda olan birine uzaktan bu şekilde yardımcı olunabilir mi?Yni reiki bu işe yarar mı?

Yada başka yöntemlerde yapılabilir mi? Yada bunun gibi yapılabilecek başka neler var?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

reiki enerjiside Allah'tan gelir. Reiki yapanlar her reikiden sonra şükrederler Allah'a. Hiçbir kötü tarafı yok bu enerjide Allah'tan geliyor ve şükürler olsun ki bize kadar gelebildi. Reiki çok basittir aslında. Direk tedavi değildir eder ama uzun süreli ayrıca tıbbi tedaviyi hızlandırır. reiki 1. seviyedeki kişiler psikolojik sorunları olanlara yapmamalı denir. Çünkü reiki en derine ineceği için hastalığı iyileştirmek için tekrar ortaya çıkartabilir zamanla düzelme olur. reiki 2. seviyede üç sembol öğrenilir bu semboller sayesinde uzağa reiki gönderilebilir. 3. seviyede yine bir sembol daha eklenir. Şifa yakından elle temas ile olur. Uzaktan ise kişinin yeri adı ve imajı akla getirilerek sembollerle yapılır. Aynı zamanda bir diğer yöntem dizinizde kişiyi hayal ederek dizinize yapmaktır. Dua ile de şifa sağlanır ve belki daha güçlüdür. Ama reiki de yumuşak güçlü ve güzel bir enerjidir. Hiçbir olumsuzluk görmedim. Bazı aşırı dindar kısım bunun günah olduğunu şirk olduğunu düşündükleriniegörüyorum. Halbuki bu enerji Allah'tan gelir. Kişi sadece bu enerjiyi gerekli çakraları ile kanalları açıldığı için karşıdakine iletir.Ve de en önemlisi bitince şükreder.Reiki'de tavsiye edilen şeylere bakın içinde şükürü göreceksiniz :) Bİr de şunu söyliyeyim Allah'a dua ettiğinizde Allah şifa için başkalarını aracı gönderecektir. Yollar açacaktır belkide bu aracılardan biri reiki yapan biri olacaktır. Bu yüzden dar görüşlü olmamakta yararlı var diye düşünüyorum :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

dusuncelerine tamamen katılıyorum sirius gerçekten bazı insanlar buna çok yanlış bakıo ama aslında öyle deil sonuçta o enerjide Allah sayesinde gelio ve o işi yapanlarda bilio enerjinin nerden geldiğini yani ortada şirk koşmak falan yok... bende yapmak isterdim guzel bişi sonuçta insanların yararı için:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

henxegram doğru yazmışımdır umarım onun yzıları vardı reiki bölümünde okumadıysan bir bak istersen bende çok istiyorum almayı ankarada bir yer buldum 1000 dolar istediler ama hexegram vereceğini belirtmişti siteden

1000 $'mı baya paraymış ya, bana biraz fazla gibi geldi..

Reiki masterlarının içlerindeki saf enerjiyi , paraya dökme metodları süper.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yazdıklarınızı okudum :)

sirius çok güzel açıklamış aslında...

para konusunda da 1000$ olmasa bile 100$ alabilirler ve bu para da hiç az sayılmaz!

Para ile reiki inisiasyonun gereçekleştirilmesini doğru bulmuyorum,sonuçta evrensel bir enerji ve bize sunulmuş bir lütuf.

İlk mesajın cevabını da şöyle açıklayım:

Reiki enerjisi herşeye uygulanabilir,ister bir kişiye isterseniz de bir duruma.Yani bir insanı iyileştirmek için kullanılabileceği gibi bir sınav'a da uygulanabilir,mesela okulda fizik sınavı vs. gibi...

Aklınıza gelebilecek herşeye reiki uygulanabilir.Reiki direk iyieştirir diye bişey yok.Sirius'un dediği gibi önceden geçirdiğiniz yada tam iyileşmeyen,yada gizlice ilerleyen ama haberinizin olmadığı bir hastalığı ortaya çıkarabilir ama bu kötü bişey değildir.Çünkü hastalığınızın aslında tam iyileşmediğini görmüş olursunuz ve devam eden reiki uygulamalarında hastalıkta bir azalma meydana gelecektir.

Limitsiz şu durumda reikiyi sen kullanamazsın.Reikiyi ancak bir master tarafından inisiye edilmiş kişiler kullanabilir.Senin şuan yapabilecğein tek şey istersen biyoenerjiyle tedavi olabilir ama bu biraz risklidir.

Çünkü enerjinin kaynağı sizsinizdir ve fazla bir enerji aktarımında enerji bedeniniz zayıflayabilir.

Çeşitli şifa yollama şekilleri vardır ama hepsinin ortak yönü şifa göndereceiğiniz kişiye yoğunlaşmak ve iyişlemesini istemekten geçer.

Bu temel ilkeye göre dua ederek de iyişlemsine yardımcı olabilirsiniz,sonuçta "duanın kabulu" sonucunda zaten yardım "gönderilecektir".

Daha ayrıntılı bilgi isterseniz yazabilirim,genel olarak bu şekilde.

Bazı reiki masterlarla görüşebilirsiniz,uzaktan tedavi başlatabilirsiniz,isterseniz benimle temasa geçin..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bir master bulacaksın ve onun tarafından bir seansta inisiye edileceksin. Böylelikle reiki 1 olacak sende. Sonra bunu bir kullanacak ve geliştireceksin mesela hergün çakra dengeleme yapacaksın ki dengelenesin. Sonra 2-3 yıl gibi demlenme süresi geçirmen ilerleme için iyi olur ama hazır hissettiğin zaman yine bir masterdan 2. seviyeye iniisye olacaksın onda da biraz sembolleri kullanıp deneyimledikten sonra arkadaşını gidip tedaviyi yapacaksın. Yada biyoenerji uzmanı ile konuşacaksın yada reiki yapan yerler var oralarda seansalara katılacak arkadaşın. Ama hexagram biyoenerjiyi çok iyi anlatmış bunlar dışında arkadaşını uygun bir psikologa götürebilirsin.

Biyoenerji ile reiki arasındaki farklar ise;

hexagramında dediği gibi reiki evrensel bir enerji biyoenerji kişide enerji,

biyoenerji uzmanı olmak uzun süren çalışmalar gerektirir reiki yapmak için 5 dakikada iniisye olmanız yeterlidir

reikide vücuda yaparsınız yada gerekli yerlere yaparsınız enerji yolunu bulur aynı zamanda sizde şifa bulursunuz (reiki yaparken hem karşıdakine şifa verir hem kendinize şifa gelir :) )Biyoenerjide direk gerekli çakraya enerji yüklemesi yaparak çakranın işleyişi düzenlenir ama bu sırada yapan kişinin enerjisi düşer dinlenmesi gerekir.

Sonuç olarak;

Biyoenerji direk ve hızlı şifa veriir ve direk uygulanır. Ama kişiyi yorar ve dinlenmesi gerekir. Ustalaşmak uzun süren çalışma içerir.

Reiki uzun süreli şifa verir ama kişiye de şifa verir ve yormaz. İnisiye olunur olunmaz yapılmaya başlanır. eril bir enerjidir sıcak akar. (kundalini dişildir soğuktur kundalini reiki de anladığım kadarıyla dengeleniyor eril ve dişil oluyor böylelikle hem soğuk hem sıcak akıyor)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

En iyi yöntem bence ilk önce melek cebrail i cağırmak sonra hasta olanı hatırlamak ve bu cebrailin yardım edeceği kişinin rahatsızlığını almasını ve beyaz bir kapıdan gecirmesini istemek ve yaptığını hayal etmek.

Bir de meditasyon edeerken o kişiyi canlandırmak zihinde ve o kişinin icindeki durumu hayal edip enerjiyle icten ve dıştan temizlemek yi tavsiye ederim.

Reiki öğrenmek icin düşünce hayal gücü ve enerjiyi tam manasıyla yapabilmen gerekiyor ve iman gerek bir yandan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

reiki öğrenmek için iman gerekmiyor ama reiki kişiyi bir yere kadar götürüyor ondan sonraki ilerlemeyi (bence) inanç yapıyor. Yoksa inancı zayıf olupta reiki yapanlarda var. Öğrenmekte kolay. Ama onu pratikte kullanmak lazım.

Reiki ve para konusunda bu bir adet. Dr.Usui bu reikiyi köylülere bedava inisiye etmeye başlıyor ama buna rağmen köylülerin hala reiki yaptırmak için ona geldiğini görüyor. Yani değerini bilmiyorlar. O zaman Dr.usui diyor ki yetiştirdiğiniz üründen bir miktar getirmek şartıyla inisiye edeceğim ondan sonra köylülerin bu enerjiyi daha çok kullandıklarını gözlemliyor. Yani kişinin bir şeyi önemsemesi için kendisi için değerli birşeyden ödün vermesi gerekiyor. Günümüzde de para. Kişi para verince para verdim diye önemsiyor ve ilerletiyor. Ben parasız açılanlarda nasıl olsa beleş kullanmazsam sonra tekrar açtırırım yada kullanmayanları çok gördüm. Bir de amaç dengedir. Her zaman alıcı olmak veya her zaman verici olmak iyi değildir dengeyi bozar. Reiki de de bir enerji inisiye ediliyor ve karşılığında birşey veriliyor böylelikle bir denge sağlanıyor. Birkaç kağıt para için büyük, güçlü bir enerji bir manevi seviye kazanıyorsunuz kaybedilen paralara değil de kazanılan enerjiye odaklanmakta yarar var. Benim düşüncem ise bu işin paralı değil seçimle yapılması ama o zaman reiki çok daha az kişiye ulaşır. Yani ben master olsam para ile vermem ama gerçekten seçerek veririm. (ayrıca dikkatimi çekti insanlar enerji alıyor, veriyor çocuk oyucağına dönüyor bazen iş. Kimse ne yaptığını bilmiyor. Reiki bu durumda değil. Çünkü para bir sınır koyuyor gerçekten yapmak isteyenler ile yapmayanlar arasında öte yandan yapmayı isteyip, hakedipte parası olmayanlarda var bu durumda insanı üzüyor)

Bu sırada kundalini reiki verecek hexagram ama genel tavsiye önce usui reikiye uyumlanmak. Daha sonra meditasyonlarla çakra yollarınızı açarak yer enerjisinin bedeninize girmesini sağlamak sonra kundalini reiki ile eril bir enerji olan reiki ile dişil bir enerji olan yer enerjisini birleştirerek dengeye ulaşmak.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

reiki öğrenmek için iman gerekmiyor ama reiki kişiyi bir yere kadar götürüyor ondan sonraki ilerlemeyi (bence) inanç yapıyor. Yoksa inancı zayıf olupta reiki yapanlarda var. Öğrenmekte kolay. Ama onu pratikte kullanmak lazım.

Reiki ve para konusunda bu bir adet. Dr.Usui bu reikiyi köylülere bedava inisiye etmeye başlıyor ama buna rağmen köylülerin hala reiki yaptırmak için ona geldiğini görüyor. Yani değerini bilmiyorlar. O zaman Dr.usui diyor ki yetiştirdiğiniz üründen bir miktar getirmek şartıyla inisiye edeceğim ondan sonra köylülerin bu enerjiyi daha çok kullandıklarını gözlemliyor. Yani kişinin bir şeyi önemsemesi için kendisi için değerli birşeyden ödün vermesi gerekiyor. Günümüzde de para. Kişi para verince para verdim diye önemsiyor ve ilerletiyor. Ben parasız açılanlarda nasıl olsa beleş kullanmazsam sonra tekrar açtırırım yada kullanmayanları çok gördüm. Bir de amaç dengedir. Her zaman alıcı olmak veya her zaman verici olmak iyi değildir dengeyi bozar. Reiki de de bir enerji inisiye ediliyor ve karşılığında birşey veriliyor böylelikle bir denge sağlanıyor. Birkaç kağıt para için büyük, güçlü bir enerji bir manevi seviye kazanıyorsunuz kaybedilen paralara değil de kazanılan enerjiye odaklanmakta yarar var. Benim düşüncem ise bu işin paralı değil seçimle yapılması ama o zaman reiki çok daha az kişiye ulaşır. Yani ben master olsam para ile vermem ama gerçekten seçerek veririm. (ayrıca dikkatimi çekti insanlar enerji alıyor, veriyor çocuk oyucağına dönüyor bazen iş. Kimse ne yaptığını bilmiyor. Reiki bu durumda değil. Çünkü para bir sınır koyuyor gerçekten yapmak isteyenler ile yapmayanlar arasında öte yandan yapmayı isteyip, hakedipte parası olmayanlarda var bu durumda insanı üzüyor)

Bu sırada kundalini reiki verecek hexagram ama genel tavsiye önce usui reikiye uyumlanmak. Daha sonra meditasyonlarla çakra yollarınızı açarak yer enerjisinin bedeninize girmesini sağlamak sonra kundalini reiki ile eril bir enerji olan reiki ile dişil bir enerji olan yer enerjisini birleştirerek dengeye ulaşmak.

selam can güzel bir acıklama yaptın tşk ederim inşallah yarar.

Ama şunuda söylemekte yarar görüyorum denge olayında cişitli metodlar vardır.Ama senin yazdığında iyi.

sevgiyle kal.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence ders almaya hic gerek yok. Bu enerji herkesde var. Bircok kitap cikarilmistir bu konuda. Ben mesela hasta birini tedaviye basladigimda ilk önce allaha dua ederim, sonra melegi rafael'i cagirir bana yardimci olmasini isterim. Daha sonra sahis nerede olursa olsun, onun ismini cagirarak enerjiyi gönderirim. Bir cok kez allaha sükürler olsun basarili oldum bu yolda

--------------------

1oo0 Dolar. cilginlik bu. Allahin verdigini kime satiyorlar? Ben 200€ ya yaptim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bioenerjiyle de sanırım şifa göndermek mümkün.

Sorun bioenerjiyle çözülecek bir yapıya sahipse, bioenerji ile bunu çözüp şifa verilebilir. Ama uzaktan yapılamaz bu işlemde.

Bioenerji'de enerji alınır işlenir istenilen hedefte (çakra / bölge ) istenilen etkiyi göstermesi için nokta atışı yapılır adeta.. Ciddi aurasal ve enerjisel problemlerde çok işe yarar.

Reiki ve uzaktan şifa göndermede sadece pozitif enerjiye kanalize olursunuz , evrende var olan bir enerji vardır niyet ederek o kişiye ulaşmasını sağlarsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bence ders almaya hic gerek yok. Bu enerji herkesde var. Bircok kitap cikarilmistir bu konuda. Ben mesela hasta birini tedaviye basladigimda ilk önce allaha dua ederim, sonra melegi rafael'i cagirir bana yardimci olmasini isterim. Daha sonra sahis nerede olursa olsun, onun ismini cagirarak enerjiyi gönderirim. Bir cok kez allaha sükürler olsun basarili oldum bu yolda

--------------------

1oo0 Dolar. cilginlik bu. Allahin verdigini kime satiyorlar? Ben 200€ ya yaptim

"1000dolar çılgınlık,200 euro'ya yaptırdım" diyerek ne demek istedin anlamadım. 200euro az para mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

daha önce hiçbir inisiyasyondan geçmemiş arkadaşlar ;kundaliniye uyumlanırken lüften sert geçebileceğini ve bunun çok güçlü bir enerji olduğunu bilin.kundalini reiki uyumlaması usui reikiden önce önerilmez.çünkü özellikle 1.uyumlamada enerji yolları açıldığından daha önce hiiç çalışılmamış kanalları kundaliini enerjisi zorlayabilir.uyumlanmadan önce konuyla ilgili olabildiğince doyurucu bilgi almanızı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...