raskolnikov Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 12, 2009 Bedenimin bütün kıvrımlarına gir Hapset beni mabedinde! Ruhumu köle et tenine, Dudaklarından aksın çocuklarım, Gözlerine takılsın ruhum… Kırmızı bir gece de, Ruhumu harekete geçirsin tenin, En üretken yerimi al içine, Gezsin dudaklarım her kıvrımında… Aç kendini bana, İzin ver! İzin ver sahip olayım bedenine… Sana… Gece; İçindeki son damlasını sömürdük içkinin, Boş şişeler dolu her yanımız… Sen; Tenimin, ruhumun sahibi! Gezdir üzerimde dudaklarını, Her yanıma değsin, Her santimetre karemi ıslatsın dudaklarım… İzin ver bana, Kırmızılar serilmiş yatağa yat, Mabedini öpmeme, Bütün gizli yerlerini Dudaklarımla tanımama izin ver! Duvardaki resimler izlesin bizi. Onlar izlerken, Onların önünde ver kadınlığını… İçine al beni En cüretkar yerimi… Bırak, Gezsin çocuklarım senin mabedini, Yuva ol onlara… Sahibim ol benim, Köle et bedenimi kendine! Seviş kölenle! Nefeslerimiz karışmışken birbirine, Ruhumuz tek olmuşken Gezsin dilim mabedinin her kıvrımını… Vur bana! Kesikler at bedenime! Akan her damla kanı yalasın dilin, Kanıma batır dudaklarımı, Kanlı dudaklarınla yala beni… Öp en güzel yerimi! Sonuna kadar el dudaklarından içeri… Mabedinden içeri girsin, Birleşsin en güzel yerlerimiz! Sahibim ol benim, Sahibin olmama izin ver! İçindeyken yak beni, Kül olalım! Beraber doğalım sonra!... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 var yaa.. bu aralar tamda ihtiyacım olan bir şiir oldu bu.. yine eline sağlık rasko... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 12, 2009 Rasko şu an beni bitirdinn. Mükemmel ötesi, muhteşem ötesi, müthiş ötesi, süper ötesi olmuş.Ellerine sağlık.Tekrar tekrar okuyacağım:cray: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 teşekkürler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chris Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Rasko abi..dile getirilememiş sözlerin mesihi...:)sanırım en sevdiğim eserlerinizden biri bu olacak benim için.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 sağol kardeş... mesih değilim bu arada:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Sıra dışı bir şiir hocam! Eline Koluna sağlık! Sevgilerimle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 keskin.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 teşekkürler arkadaşlar... yorumlarınız için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.