Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2009 Bu gece ruhları acıyla çürümüş olanların gecesi Başka bir gece biz nefret besleyenlerin gecesi.. Özlemin kanını akıttığım gece .. ağlayamadım gözlerim doldu ama bir türlü ulaşamadım .. Donuk bakan gözler görüyorum ifadesiz.. Aynı şey gibiler bir zombie den çalınmıs. .Evet bilemiyorum konuşmak istemiyorlar.. Açlar..Ruhlarını doyurmak istiyorlar..Dolabımızda bayat sevgiler var..Çiğneyemiyoruz..Yutsak fazla uzun sürmüyor ve kusuyoruz.. Bu gece ruhları gerçek aşk'a hasret olanların gecesi..Dudakları cehennem ateşinde yanacak olanların gecesi.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Dolabımızda bayat sevgiler var..Çiğneyemiyoruz..Yutsak fazla uzun sürmüyor ve kusuyoruz.. çok güselll... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Bu gece ruhları gerçek aşk'a hasret olanların gecesi..Dudakları cehennem ateşinde yanacak olanların gecesi.. aman sabahlar olmasın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2009 ^^amen^^... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.