mollacan Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2009 2009 gök günlüğü ben vefk için bulmuştum herhalde maji içinde işe yarar . http://www.astroset.com/bilgi/astroloji/2009ephemeris.pdf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Prometheus Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Efemerisler dediğiniz gibi majide işe yarardırlar evet,) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 bunun tam olarak ne oldugunun senin ne için kullandığını ve ne işe yaradığını yazabilirmisin? biraz fazla soru sordum heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2009 bunun tam olarak ne oldugunun senin ne için kullandığını ve ne işe yaradığını yazabilirmisin? biraz fazla soru sordum heralde Anlamadım komik olan neki Vefk yapılırken uygulanan kişinin burcuna yapılan açıya bakılır herhangibir başka burcun.Ondan dolayı kullanılıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xero Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Anlamadım komik olan neki Vefk yapılırken uygulanan kişinin burcuna yapılan açıya bakılır herhangibir başka burcun.Ondan dolayı kullanılıyor. kom,k olan benim bir seferde bu kadar soru sormam yardım için saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 paylastıın ıcın tesekkurlr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.