nickmickyok Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 16, 2007 Yazan: Marsha Norman Çeviren: Yıldırım Türker Yönetmen: Arif Akkaya Oyuncular: Celile Toyon, Hikmet Körmükçü KONU Bir anne ile kızın, yaşamları boyunca birbirlerine olan sorumluluklarıyla sınırlı tuttukları ilişkilerini masaya yatırdıkları bir 'hesaplaşma akşamı'. Sürpriz bir final! Yaşam, ölüm, aile kavramlarının irdelendiği ve iki usta oyuncunun rol aldığı psikolojik bir oyun... oyunda yaş sınırı yok ama 18 yaş üstü izleyiciler için tavsiye ediliyor daha çok... şubat ayı boyunca harbiye cep tiyatrosunda gösterimde. 50 kişilik sanırım (daha küçükte olabilir) bir sahne.. böyle olunca sanki oyuncuların evine misafirliğe gitmiş gibi oluyorsunuz... sıcak bir ortam oluyor yani tavsiye ederim.. gerçi ben bu oyuna gidemedim.. aslında Hikmet Körmükçü nün oynadığı bütün oyunları seyremek istiyorum.. bu oyun içinde çevremde ilgili olabilecek kim varsa yalvarmıştım ama kimse psikolojik bir oyuna gidip sıkılmak:wacko: istemedi ama ben şahsen zevkli olacağını düşünüyordum... en son annemle gitmeye karar vermiştik ki çevresel faktörler engel olmuştu:wallbash: ama hala umudum var.. mesela burdan birieri izlemiş olabilir yada izleyecek olabilir bize bilgi verir filan:) (ama ben bile bu son söylediğime inanamadım nedense:D ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Emeğine sağlık.O zaman en kısa zamanda gidiyoruz bu oyuna;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 tamam.. ayarlayalım bir gün.. yada ayarliiim.. ama ben ayarlayamıyorum bilindiği üzre:) ... çılgın dünya vakasında görüldü... istersen ottomancan a haber veriim ne dersin? o çok güzel ayarlıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 ben amcamla bi konuşıyım belki oda oynamıştır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2007 babayla oğul gibi deyil galiba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 amcan oyuncu mu firdevs ama zaten bu oyun bir anneyle kız arasında geçiyor 2 kişilik yani;) ... babayla oğul derken ne kastettiğini anlayamadım:rolleyes: sensizim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Babayla oğul filmi vardıya nickmickyok hatırlamadın mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 hayır, hatırlamadım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 sinemalardaydı bi ara cok tutulmuştu tv de de cıktı cok güzeldi http://ia.ec.imdb.com/media/imdb/01/I/27/55/00/10m.jpg bak bu hatırladın dime Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 heeee babam ve oğlum onu biliyorum canım sinemada izlemiştim hatta.. hakikaten güzeldi... sen öyle babayla oğul deyince ben turgenyevin babalar ve oğulları sinemaya uyarlanmış olabilir mi filan diye düşündüm isim benzerliğinden.. kusura bakma.. ama babam ve oğlumda tam olarak bi hesaplaşma yoktu bence.. o biraz daha çaresizlikten kaynaklanan bir dönüşün hikayesiydi öyle olması gerektiği için.... bu tamamen anne ile kızın bütün yaşamlarını sorgulamaları imiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 amcan oyuncu mu firdevs ama zaten bu oyun bir anneyle kız arasında geçiyor 2 kişilik yani:wink: .. evet:pama daha izlemek nasip olmadı biliyomusun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 yapma be şimdi sebep sorucam ama Allah bilir aynı şehirde filansınızdırda.. korkuyorum onun için adını biliyormusun peki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2007 yok be okadarını biliyoruz çok sevgili şakacı arkadaşım;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 yok şaka için filan değil aslında ağzımdan öyle çıkmış o an için gerçekten merak etmiştim belki ben izlemişimdir filan diye..... neyse canım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.