Jump to content

Rüyada Soy Ağacı Öğrenilebilir mi ?

mollacan

Önerilen Mesajlar

Biraz saçma olabilir ama rüyamda kimin soyundan geldiğimle ilgili şeyler gördüm.Aslında uzun zamandır merak ediyordum tanınmış birinin soyundan gelmiş olabilirmiyim diye :) ve dua ettiğimde oldu bunu öğrenmek için.Tabi normal bişekilde öğrenemedim enfazla dededin dedesini bulursunuz genelde .

Rüyam şöyleydi :

Köydeyiz ama ev biraz değişik babaannem var ki şu an büyük o akrabalarımdan dede falan kalmadı :) onun Nur Ali Halife'nin soyundan geldiğini konuşuyorlar.Bende bunu duyunca düşünmeye başlıyorum gerçekten onun soyundanmıyım diye yaşlı bi kaç kişi var onlarda bunu teyit edercesine bakıyorlar.Tam hatırlayamıyorum ama birde yeşil örtülü bir mezarda gördüm galiba.

Ayrıca bu kişiyi aklımdan bile geçirmemiştim.1-2 sene önce bi kitapta adını görmüş olabilirim sadece.Ama aradan uzun zaman geçmiş ve hiç düşünmediğim biri olduğu için hani bilinç altı değildir diye düşündüm.

Şimdi merak ettiğim şu gerçekten rüyada söylenen şey doğru olabilir mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ama aradan uzun zaman geçmiş ve hiç düşünmediğim biri olduğu için hani bilinç altı değildir diye düşündüm.

..

rüyanda görmen için aklından geçirmen gerekmez ,ve aklından geçirdiysen de hep bunun farkında olmayabilirsin.beyin güzel masallar uydurur, sanmıyorum:) ama olabilir de bu sadece Hush ın düşündüğü:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

insan 5 yıl önce düşündüğü birşeyi bile bilinç altından bir şekilde alıp rüyaya yansıtabilir.ama sık sık haberci rüyalar gören birisiysen muhtemelen doğrudur bir soruyu çok sorarsan kendine,

zamanı ister 1 hafta veya 1 ay olsun bir şekilde cevabını görürsün.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

görülen,duyulan herşey bilinçaltımızda kayıt edilir.sen istemesende onlar hep orda kalır.rüyada görmen yada duyman normal.çok istediğin birşeyse tabiki rüyanda görmüş,duymuş olabilirsin.ama doğrulu kesin değildir.arkadaşın dediği gibi haberci rüyalar görüyorsan sık sık yada arada bir doğruluk payı elbet vardır...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...