genius Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 yorumsuz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Sayılır........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 yere koyunca bel agrısı yapabiliyor dizde daha iyi duruyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rocio Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 belim ağrıyo öyleyken, dizimde tutunca da bacaklarım yanıyor. ufak bi masa taşıyorum tuvalete genelde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emre Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2006 ya bıde bacakta tutunca bılgısayar ısınmaya basladında rahatsız edıo benı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2006 yok benim pc sabit taşınmıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2006 Kendimi böle bi durumda hangisine kasim wc pozisyonunamı yazıyazmaya mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 benim pcde masaüstü pek taşıyamıyorum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cherar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 machine in my head :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Öle durumlarda gnoxise astralden bağlanıyorum :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 bu kadar değilde bazen koşarak gidip geldiğim oluyo:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 bence burdan çıkarılacak ders dizüstü ile W.C'ye girince dizüstüne koymayın koku yapar:rofl: -------------------- bence burdan çıkarılacak ders"dizüstü ile W.C'ye girdiğinizde dizüstüne koymak tehlikeli we yasaktır içerde oluşan metan gazı sonucu patlamaya yol açabilir" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 bence burdan çıkarılacak ders dizüstü ile W.C'ye girince dizüstüne koymayın koku yapar:rofl: -------------------- bence burdan çıkarılacak ders"dizüstü ile W.C'ye girdiğinizde dizüstüne koymak tehlikeli we yasaktır içerde oluşan metan gazı sonucu patlamaya yol açabilir" :sick: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2007 bu konu çok eski bi konuydu nasıl bulupta çıkardınız :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 zuahahaha:) vala daha öyle olmadım ama sadece sabah erkenden uyandığım da papatya çayımla yatakta laptop ile gnoxis e dalmıştık sonrada uykuya daldık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 bu konu çok eski bi konuydu nasıl bulupta çıkardınız :rofl: Ben bulurum:D:p benzer konulardan buldum valla.gnosise neler oluyoru okuyodum altta da o vardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 laptopla mı uyudunuz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 1 kerede anlayabiliyoruz :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 1 kerede anlayabiliyoruz :D Aman çok komik ne alaka. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 vlla düzeltmeden önceki postunu gördüm 2 kere yazmıstın :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 hani orda görünüo mu düzeltme yapmıştır die bir not bak bakim...hani nerde kanıt. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 alçaksın işte :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2007 gelecekteki halim olmalı bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2007 valla wc de laptop zevki gibisi yok kim ne derse desin sadece ufak bi sandalye taşımak yetio şahsen wc de laptop sayesinde photoshop öğrendim desem yalan olmaz puahhahaha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.