Vahshe Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 2 Ay kadar önce rüyamda Allah'ı ve Seytanı gordum.Tanımadığım bi kadınla bir harabeye gitmiştik diz çökmüştü şuan onlarla ilgili hiçbir görüntü hatırlayamıyorum Allah önünde eğilmemi istedi Seytan ellerini uzatıyordu.Korkuyordum ve o eli tuttum.Sonrada uyandım. Ne anlama geliyo acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 geçmiş olsun, sence ne anlama gelebilir? sanırım yanlış tarafı seçtin, şuandan itibaren vereceğin kararlarda başkalarına danışmanı öneririm, güvendiğin insanlara(ailene) danışmalısın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 geçmiş olsun, sence ne anlama gelebilir? sanırım yanlış tarafı seçtin, şuandan itibaren vereceğin kararlarda başkalarına danışmanı öneririm, güvendiğin insanlara(ailene) danışmalısın. Saol.Ne anlama geldiğini gerçekten bilmiyorum.O günden beri farklı hissediyorum korkuyorum.Nedenini bilmediğim bir korku.Ne anlama geldiğini gerçekten merak ediyorum.Güvendiğim hiçkimsem yok.Özelliklede ailem yeryuzunde inanıp güvenebiliceğim son insanlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 hmm o zaman hayatınla ilgili karar verirken buraya yaz, bir çok insanın düşüncesini görüşürünü al, doğru kararlar veremeyebilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 en doğru karar kendi aldığın karardır sonunda zararlı çıksan bile yanına kocaman bir tecrübe kalır.Bu rüyayı görmeden önce herhangi bir program film izledin mi ya da iyi ve kötü ile ilgili bir olay yaşadın mı ? bunların etkisi olma ihtimali yüksek ama hiç alakası yokken gördüysen bilemem ve hiç bir varlığa diz çökmek zorunda değilsin yaratırken sana sormadı ve belliki insanın yapısında isyan var bu islami kaynaklarcada doğrulanır hani derlerya nefis diye bir olay vardır ben ben diye insanın içinden haykıran sesi bizzat kendi ve ancak kendini inkar edersen bir varlığın önünde eğilebilecek dereceye düşersin bu rüya çok derin anlamlar içerebilir bu yüzden çok geniş bir araştırma içine girmeni tavsiye ederim yalnız tek taraflı bakma olaya çünkü sana "elini uzatan" ikinci bir taraf daha var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Herhangi bi olay yasamadım filmde izlemedm yani etkisinde kalıp ruyamda gorebilceğim bi olay olmadı hiçbirşey yoktu.Araştırmayı nasıl yapabilirim neye yogunlasmam gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Herhangi bi olay yasamadım filmde izlemedm yani etkisinde kalıp ruyamda gorebilceğim bi olay olmadı hiçbirşey yoktu.Araştırmayı nasıl yapabilirim neye yogunlasmam gerekşeytan ve allaha yoğunlaş bu iki varlıkla ilgili ne varsa öğrenmeye çalış tarihten bu güne her açıdan öğren iyi kötü ayrımı yapma mantıklı gördüğün bir yazıyla karşılaşırsan ama mevcut inancına ters düşerse mantıklı bulmaktan korkma yani bunlar işte araştırma yaparken hiç bir şeyin etkisinde kalmamak önemli bununla ilgili yazılar sitede de mevcuttur arama yaparsan tatmin edici yazılar bulabilirsin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Peki tsk ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Gördüklerinizin bence Allah ve şeytan değil.Sonuç olarak biz bu varlıkların şekillerini bilmiyoruz ki buna dayanarak isimleri geçse bile Allah,şeytan vs. şeylerin görünmesine imkan vermiyorum.Zaten bunun bi perde olduğunu düşünüyorum yani insan doğru düşünce ve huzuru Allah'la,kötülüğü ve yanlışı da şeytan'la bağdaştırır.Bu açıdan rüyanın yorumunda Harry'e katılıyorum. Ayrıca secretman siz madem gülüp,komik buluyorsunuz o zaman neden yorum yapma gerekiğini hissettiniz? Bu bir cafe bölümü konusu değil,bilginiz varsa yardım ediniz ama yoksa da böyle alaycı tavırlarla konuya yaklaşmayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boen Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 yalanında daniskası artık sen kim rüyanda ALLAH ı görmek kim rüyanda ALLAH ı görsen bikere kalbin patlar ölürsün peygamber efendimiz(s.a.v) bile tam görememiş perdenin arkasından görmüş galiba..bi sahabe vardı adını tam hatırlayamıyorum ama ALLAH ona kendinden bi nur wermiş yüzüne o sahabenin yüzüne bakmanın bedeli bi canmış ona bakan ölürmiş kalbi dayanamazmış o güzelliğe..şimdi sen gelmişsin ALLAH ı gördüm diyosun..lütfen fazla saçmalamayalım:mad: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 yalanında daniskası artık sen kim rüyanda ALLAH ı görmek kim rüyanda ALLAH ı görsen bikere kalbin patlar ölürsün peygamber efendimiz(s.a.v) bile tam görememiş perdenin arkasından görmüş galiba..bi sahabe vardı adını tam hatırlayamıyorum ama ALLAH ona kendinden bi nur wermiş yüzüne o sahabenin yüzüne bakmanın bedeli bi canmış ona bakan ölürmiş kalbi dayanamazmış o güzelliğe..şimdi sen gelmişsin ALLAH ı gördüm diyosun..lütfen fazla saçmalamayalım:mad:ilk önce bu sitenin uslubunu kavramaya bak yenisin diye ağır bir dil kullanmıyorum ortada bir kesinlik yok gördüğü temsili bir rüya da olabilir ama bilincine o varlıklar allah ve şeytan olarak yerleşmiş bunun için kimseye çıkışamazsın arkadaş sakıncalı bir paylaşım yapmamış merak gidermek en doğal hakkıdır görmen mümkün değil demen yeterli yazdığın bilgilerede minnettar kalırdık ama o araya soktuğun küçümsemeli tavırlar o bilgilerinde değerini yitirmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boen Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 ilk önce bu sitenin uslubunu kavramaya bak yenisin diye ağır bir dil kullanmıyorum ortada bir kesinlik yok gördüğü temsili bir rüya da olabilir ama bilincine o varlıklar allah ve şeytan olarak yerleşmiş bunun için kimseye çıkışamazsın arkadaş sakıncalı bir paylaşım yapmamış merak gidermek en doğal hakkıdır görmen mümkün değil demen yeterli yazdığın bilgilerede minnettar kalırdık ama o araya soktuğun küçümsemeli tavırlar o bilgilerinde değerini yitirmiş.kesinlik yokmu ALLAH ı gördüm diyo yani kesin konuşuyo.... tabi küçümserim peygamberler bile tam görememişken bizim gibi küçük insanların gördüm demesi büyük bi saçmalık...görmen mümkün değil yazarsam yeterince açıklayıcı olmaz...rüyaların çoğundada mantık yoktur.her gördüğünüz rüyada bişey aramayın çünkü bu samanlıkta iğne aramaya benzer :thumbsup: Üslubunuza dikkat lütfen... Diğer üyelerle polemiğe ve gerginliğie sebebiyet veren mesajlardan kaçınalım! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 biraz sakin içine sinmeyen birşey yapmışsın bence:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GothicheartS Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 kesinlik yokmu ALLAH ı gördüm diyo yani kesin konuşuyo.... tabi küçümserim peygamberler bile tam görememişken bizim gibi küçük insanların gördüm demesi büyük bi saçmalık...görmen mümkün değil yazarsam yeterince açıklayıcı olmaz...rüyaların çoğundada mantık yoktur.her gördüğünüz rüyada bişey aramayın çünkü bu samanlıkta iğne aramaya benzer :thumbsup:gördüm diyor çünkü bilincinde böyle bir etki bırakmış kücümsemek ise kimsenin haddine değil her insan kendi değerini biçer bizim gibi derken kendi adına konuş ben küçük değilim yaratılış açısından seviyemin farkındayım bu rüya sıradan bir rüya değil içinde barındırdığı iki varlık bunun kanıtı bende allahı ya da şeytanı özünde gördüğüne inanmıyorum yinede bir mesaj içerebilir buna göre bir fikir paylaşımında bulunursak daha yararlı olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 'İblis'in bu adı, onun ilk adı olan Azazil'den gelir; 'Ayn', onun çabalarının büyüklüğünü simgeler, 'ze', ziyaretlerinin gittikçe artmasını simgeler; 'elif', aldığı yolu, ikinci 'ze' ise onun ulaştığı yücelikteki yalnızlığı simgeler; 'ye', sonsuz acıya doğru yürüyüşünü ve 'lam', acı çekmekte direnişini simgeler.' TAVASİN .SYF.44 Bence yorumlarken bunu göz önünde tutmalısın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 yalanında daniskası artık sen kim rüyanda ALLAH ı görmek kim rüyanda ALLAH ı görsen bikere kalbin patlar ölürsün peygamber efendimiz(s.a.v) bile tam görememiş perdenin arkasından görmüş galiba..bi sahabe vardı adını tam hatırlayamıyorum ama ALLAH ona kendinden bi nur wermiş yüzüne o sahabenin yüzüne bakmanın bedeli bi canmış ona bakan ölürmiş kalbi dayanamazmış o güzelliğe..şimdi sen gelmişsin ALLAH ı gördüm diyosun..lütfen fazla saçmalamayalım:mad: Lütfen biraz daha yumuşak...Sonuçta bu bir rüya ve yargılamamız söz konusu değil değil mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 2 Ay kadar önce rüyamda Allah'ı ve Seytanı gordum.Tanımadığım bi kadınla bir harabeye gitmiştik diz çökmüştü şuan onlarla ilgili hiçbir görüntü hatırlayamıyorum Allah önünde eğilmemi istedi Seytan ellerini uzatıyordu.Korkuyordum ve o eli tuttum.Sonrada uyandım. Ne anlama geliyo acaba? Allahın cismimi varki gördün ?? Atıyorsun bari günaha girme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Allahın cismimi varki gördün ?? Atıyorsun bari günaha girme. şeytanın var mı? dünyada 6 milyar kişiysek 6 milyar tanrı imgesi var. onun tanrı olduğunu hissetmiş , o kadar.rüya görmeyi , gözle görmek gibi algılarsak,herşeyin bir şekli olmalı.ama rüyalar böyle değildir.bazı şeyleri anlaması için onun kimliğini söylemesi gerekmez:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 rüyanda Allah'ı görmen imkansız ... çünkü O rüyalarda bile gözükmezmiş.. şeytanı görmüş olabilirsin hatta hz. Muhammed'i bile görebilirsin ama Allah 'ı göremessin.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 şeytanın var mı? dünyada 6 milyar kişiysek 6 milyar tanrı imgesi var. onun tanrı olduğunu hissetmiş , o kadar.rüya görmeyi , gözle görmek gibi algılarsak,herşeyin bir şekli olmalı.ama rüyalar böyle değildir.bazı şeyleri anlaması için onun kimliğini söylemesi gerekmez:) Kardeş Allah olduğunu hissettim demiyor.Açıkça Allahı gördüm diyor.Hani diyorki Allahın şu şekli var kendi varlığının. ve ben onu gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vahshe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Ben gerçekten Allahı Gordum demedm arkadaslar ruya bu neden yalan sölim nasıl bi amacım olabilir paylasıyorum yorum istiyorum sacma sapan yorum yapmak yerine susun derim hissetmedim gördüm lafımın arkasındayım sonuna kadar.Ruyanızda gormek icin peygamber olmanıza gerek yok.ruyada bişi gormesem zaten ruya demem sadece hissettim derim anlamak istediğiniz gibi anlamayın tarf edemem hatırlamadıgımı söledim.bu kadar kaba olmanızada gerek yok ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Tanrı ve Şeytan... Namıdeğer İyi ve Kötü... Ben sadece iyi ve kötü ile ilgili olduğunu düşünüyorum.Son zamanlarda kötü birşey yapmış olabilirsin.Müslümansın sanırım ve rüyandaki kişi seni allah tarafına yani iyi tarafa çekmeye çalışmış.Sende şeytan yani kötülüğü seçmişsin. Bu yakın zamanda yaptığın bir kötülüğü temsil ediyor olabilir. Kendine dikkat et:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 gördükleri her neyse, olduğunu bir şekilde anlamış işte,demek istediğim bu. Bence psikolojik birşey , ilahi rüyalara inanmam pek:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mollacan Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Ben gerçekten Allahı Gordum demedm arkadaslar ruya bu neden yalan sölim nasıl bi amacım olabilir paylasıyorum yorum istiyorum sacma sapan yorum yapmak yerine susun derim hissetmedim gördüm lafımın arkasındayım sonuna kadar.Ruyanızda gormek icin peygamber olmanıza gerek yok.ruyada bişi gormesem zaten ruya demem sadece hissettim derim anlamak istediğiniz gibi anlamayın tarf edemem hatırlamadıgımı söledim.bu kadar kaba olmanızada gerek yok ! Senin uydurmalarına yorum yapmaya hevesli değilim.Bilgin olsun diye; Sen değil en büyük peygamberi İmamı getirsen milyonlarca yıl ibadet etmiş bir meleğide getirsen Allahı göremez.Bi varlığın görülmesi onun bir mekanda olmasını gerektirir Allahsa mekandan münezzehtir.Kuranda ayetler vardır.Hz.Musada Allahı görmek ister ama Allah sen beni göremezsin der.Kaldıki sen görecen.Bide hissetmedim gördüm diyor hala. -------------------- gördükleri her neyse, olduğunu bir şekilde anlamış işte,demek istediğim bu. Bence psikolojik birşey , ilahi rüyalara inanmam pek:) ortada psikolojik bir durumun olduğu kesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 belli ki ilahi birşey yok zaten ortada, iyilik ve kötülük sembollerini yorumlayışı böyle demek ki.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar