Locked Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2779/ yok böyle bir ingilizce:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 böhöhöhöhhytt süpper bee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 bu ne be ajdara rakip gelio arklar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 ingilizlerden saklamak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 aaa Hush no no no no try no no don't try ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Brookon ve heeörrttss telaffuzlarına bayıldım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 herkes iyi bildiği işi yapsa harika olucak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 anamm harbidende heeeeeeeeeöoooööört dio hayvan ya derken beni yutucak ayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 anamm harbidende heeeeeeeeeöoooööört dio hayvan ya derken beni yutucak ayı Hakarete gerek yok... Bende kendimi ingilizce bilmiyor sanıyordum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 kağıttan okumanın zararları ve biliyorsunuz ki doğuş bu sene eurovision'a katılabilmesi için önerilen isimlerdendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 :swoon2: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 ajdar katılsın daha iyi ya ajdar diip geçmeyin arklar youtube da en çok izlenen videolar arasına girdi çikita muz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 reklamın kötüsü olmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gizemystery Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Heyt be..Doğuş çığır açmış.Türkçe bitmiş,ingilizceye el atmış..Doğuş'u şarkıyı söylerken dikkat ettiği telaffuzdan dolayı takdir ettim.No no no tıray şeklinde söylemesi de şarkıya bir ahenk kazandırmış.Gerçekten bravo:rofl::rofl: Paylaşım için teşekkürler Locked Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 allaaaaaaöööö bu neeeeeeeeeeee......dırek sulukule aksanlı ingilizce...dont tırayyy dont kırayyyy :D ama super heee bu sekılde tum 4.ve 5.sınıf ögrencılerımız bu sarkıyı dınledıklerınde maansını anlayabılecek sımdı ıng aksanlı olsa bısey anlaayamzdı garıpler..takdır edılesı bısye yapmıssın dogus kardesım..tebrık edıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 koptum:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemtamin Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 memmoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....tey tey teyyy..ayrıca aym nat ganna krek de nırvanayı andırmıs baya..:):) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Şarkıda yuvarlama yok Ama beğinirim doğuşu Bundan Iyısı Şamda Kaysı Benden TAM DESTEK Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 İngilizler toplanıp yeni bir karar aldı, dilde devrim yaptılar. Artık ingilizce yazıldığı gibi okunan bir dil olacakmış kolaylık olsun diye yoksa siz duymadınız mı bu haberi:D . Ne demişler ya okunduğun gibi ol ya da olduğun gibi okun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.