Jump to content

Doğuş'tan İngilizce Parça "Don't Cry"

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:
anamm :D harbidende heeeeeeeeeöoooööört dio hayvan ya :D derken beni yutucak ayı :D

Hakarete gerek yok...

Bende kendimi ingilizce bilmiyor sanıyordum :rofl:

Yanıtlama zamanı:

kağıttan okumanın zararları :D

ve biliyorsunuz ki doğuş bu sene eurovision'a katılabilmesi için önerilen isimlerdendi

Yanıtlama zamanı:

ajdar katılsın daha iyi ya :rofl: ajdar diip geçmeyin arklar :D youtube da en çok izlenen videolar arasına girdi çikita muz :D

Yanıtlama zamanı:

Heyt be..Doğuş çığır açmış.Türkçe bitmiş,ingilizceye el atmış..Doğuş'u şarkıyı söylerken dikkat ettiği telaffuzdan dolayı takdir ettim.No no no tıray şeklinde söylemesi de şarkıya bir ahenk kazandırmış.Gerçekten bravo:rofl::rofl::rofl:

Paylaşım için teşekkürler Locked :)

Yanıtlama zamanı:

allaaaaaaöööö bu neeeeeeeeeeee......dırek sulukule aksanlı ingilizce...dont tırayyy dont kırayyyy :D:D ama super heee bu sekılde tum 4.ve 5.sınıf ögrencılerımız bu sarkıyı dınledıklerınde maansını anlayabılecek sımdı ıng aksanlı olsa bısey anlaayamzdı garıpler..takdır edılesı bısye yapmıssın dogus kardesım..tebrık edıyorum..

Yanıtlama zamanı:

İngilizler toplanıp yeni bir karar aldı, dilde devrim yaptılar. Artık ingilizce yazıldığı gibi okunan bir dil olacakmış kolaylık olsun diye yoksa siz duymadınız mı bu haberi:D . Ne demişler ya okunduğun gibi ol ya da olduğun gibi okun:D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...