blueboy Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 18, 2009 http://artfiles.art.com/images/-/Cardboard-Broken-Heart-in-Red-Light-Photographic-Print-C12617609.jpeg Sen hiç duydun mu? Başka bir yüreği kendi göğsünde atar gibi? Üzüldün mü? Yanaklarından süzüldü mü hiç bir başkasının gözyaşları? Yabanci hıçkırıklar gelip düğümlendi mi göğsünde? Düşündün mü geceleri? Senin olmayan rüyalar gördün mü? Senin olmayan birini sevdin mi? Gökyüzüne baktın mi? Yıldızlar düştü mü, güneş doğdu mu her gecenin sonunda? Uyandın mi başka birinin sabahına? Hiç sevdin mi sen? Duydun mu başka bir yüreği kendi göğsünde atar gibi? Gülümseyişini hissettin mi belli belirsiz? Senin dudaklarındaymışcasına yakın, sıcak... Hiç sevdin mi senin olmayan birini? Senin olmayan bir şehirde, bir gecede, bir bedende yaşadın mı hiç? Sen hiç gerçekten sevdin mi, senin olmayan birini ?!... ALINTI 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Sen hiç duydun mu? Başka bir yüreği kendi göğsünde atar gibi? ne güzel demiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 şiir güzel , ağlatacaktın beni , hüzünlendim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 evet =( sevdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PoLy Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 ben hiç sevmedim.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
west Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 ben hiç sevmedim.... Seversin sabret Herkes sever,aşık olur ve ağlar Muzo,sevmek tatlı başlasada arada sana olduğu gibi acı başlıyor Kolay gelsin birader. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 hiç kimse böyle sevmesin.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pareda Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 hala seviyorum benim olmayan birini :cray:ağlattın beni .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Sanırım bugünlerde böyle bir şey yaşıyorum biraz korkuyor:confused: ve bir o kadarda heyecanlıyım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Hiçkimse "bizim" değildir ki zaten Sadece ortak oluruz yaşantısına. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 şiirine taptım şu ara yaşadığım şeylerle alakalı =)) ama schizophrana'nın hakkını yememek gerek=D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2009 Önemli değil her kimse ne zaman olduğu nerde olduğu, bunları yaşamış olsunda varalım biz yine sevgiden anlamayanlardan olalım. Bunların söylemi kadar yaşayıp yaşatabilmekte önemlidir. Şahsen bu konuda pek iyimser konuşamam yarı hayvani yari insani hissettiklerimden ibarettir hayatım şu an olduğu gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 ekleyen değil yazan kişi! yazı şiir anlamında bir ürün değil, deneme açısından da değerlendirilemez. sadece bir yazı.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.