Rimmon Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2009 Bakma boşuna, orada değilim ben, senin baktığın ve bakacağın hiç bir yerde varolmamaya yeminliyim. Sessizlikle temsil edilen bir anarşide, boşluğun kaotik karanlığında, yani senin anlayacağın, senin anlamadığın her yerdeyim artık. Nefes alamıyorum, nefes alamıyorsun, soluksuz seviyoruz birbirimizi, etrafımız kendini tanımayan insanlarla çevirili şimdi ve biz de onların etrafını sarmış durumdayız. Herşeye karıştık, her yere eriştik ve birbirimiz dışında kalan bütün evreni gördük seninle. Benliğimin sahibi olan, farkına varılamamış tek noktasısın evrenimin ve ben de öyle... Kelimelerle bölüyorum nicedir hayatımı tasniflemek adına, yazılar yazıyorum, yokluğuna sövüyorum, varlığına sövüyorum, kendime sövüyorum sonra oturup hiç birşey olmamış, bütün o cinayetler hiç işlenmemiş gibi saatlerce konuşuyoruz seninle, gülüşüyoruz.. Sen hala sahteyle gerçeğin olanca bulanıklığıyla kesiştiği bir sathısın zihnimin, sen kimsesizsin, sen yokken ben kimliksizim ve her koşulda muafız seninle bütün kutsiyetlerden. Doğru mevsim değildi, yanlış yerlerdeydik belki ve birbirimizde eriyip kaynaşamayacağımızı bile bile sırf aşkın onurunu korumak adına nafile bir savaşımda yan yana durduk seninle. Yanımda durdun, yanında durdum ve git gide uzaklaştık bu yanyanalık durumundan, öteki olduk birbirimiz için, herhangi bir öteki... Ama bak dinle, rüzgar bir isim fısıldıyor gecenin karanlığına usulca, aynı anda, aynı şeyi düşünüyoruz yıllar sonra, sana baktığımda yağmurda üzerine iliştirdiğim o gömlek geliyor aklıma, senin de o sahili hatırladığını biliyorum. Zamanın aciz tutsaklarıydık saatsizliğimizin kerahet vaktinde. Biçemsizliği bir tezahür biçimi sayan nice soysuz köpeğin ortasında körpe bir lanetti yalnızca saf kalan.Varlığından dahi emin olunamayan bütün uzamları aşmıştı "ben" diye biri, aradığını bulamadan,bulduğunda, böyle acıyacağını bilmiyordu şüphesiz... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Bilinemeyesice bir kahırdı bu kendini buluşunu kaybediş süreci... Bir kimsesiz kalıştan yeni kopup gelmenin yarattığı sığlık onu sendeletmişti bu tekinsiz tenhalıktaki karanlık sokakta, sokağın adı dün gibi aklında... Kaybolmuştuk,sen vardın, ben vardım, sokaklar ve gitmeye çalıştığımız bir yer de vardı hatta.Ve bütün bunlara rağmen öylece kayboluvermiştik işte. Gözlerin mevsimlerin meskeni, ben şafak vakitlerine küskün bir gece kuşu, inatçı bir çocuk gözlerin, bense büsbütün kör bir gece kuşu... Kapat artık kendini ve biraz soğuyana kadar bekle, yoksa bir yangın olacaksın göz bebeklerimde.Usulsüz adımladığımız mezarlıklarda yankılanıyor hala daha ayak sesin ve gülüşün öyle bir kazınmış ki hayli münasebetsiz donukluktaki yüzüme, karanlık bile cesaret edemiyor ona erişmeye... Ama adın bütün zaman kiplerinde tek bir eyleme dönüştü artık farkına varılamayan bir çekimserlikle, farklı çekimlerde; P İ Ş M A N L I K. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kalamar Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Maverick, senin yazılarının tamamını okuyamıyorum bir türlü.Beni hüzünlendiriyor:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soufly Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2009 Çok güzeller. Okurken sadece okumuyosun hissediyosunda anlatılan duyguları anımsıyosun bir anlıkta olsa (: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 @blueboy ben de çoğu zaman oturup tek seferde yazamıyorum zaten bu yazıda da görüldüğü gibi... Ama hüzünlenmek pahasına da olsa geçimişte kalan güzel şeyleri hatırlamak istiyorum... @Soufly Beğendiysen, birşeyler hissettirebildiysem ne mutlu bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 öyle güzel ki yazıların... ki bunu birkaç kez daha yazmıştım yazılarının altına:) gerçekten okurken içim büzülüyor saklı kelimeler açığa çıkıyor sanki iç sesime biri dublaj yapıyormuş gibi hissediyorum... gerçekten gene çok güzel olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 goce yaz dedin yazdık yahu Teşekkürler güzel yorumun için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 ben baya bir yüzsüzlük yapıp devamlarını da bekliyorum 4gözle:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Yazını okuduktan sonra profiline baktım, 18 yaşında olduğuna inanamadım gerçekten... Tebrik ederim, nefiss yazmışsın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 @palyacho yalan beyanda bulundum zaten aslen 48 yaşındayım Şaka bi yana önemli olan geçen yıllara sığdırdıklarımız, bazen öyle dolu geçiyor ki zaman, dışavurumu getiren patlama şiddetli oluyor böyle Beğenmene çok sevindim @goce iş çıkartıyosun bana yaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 ama napıyım yazıların öyle anlamlı kelime seçimlerin o kadar büyüleyici ki suç bende mi:D tamam tamam istemem bi daha iş çıkarmam sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Kimse yazmamı istemiyooo (depresif mode on) :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 neden acaba:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Bilmem ki Bu arada belirtmeyi unuttuğum bir not yazıyı randy crawford'un almaz isimli şarkısını dinleyerek okumak gerekiyor olayın özü orda arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 hımm birde öyle denemek lazım demekki:D ilham kaynağı orda galiba.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Aynen öyle... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.