vampir_kedi Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2009 Biliorum başlık size komik ve fake gibi gelio ama diil...bu videoyu babam 2000veya 2001 senesinde çekmişti..geçen gün video kamerayla çocukluk videolarımı izlerken bunu gördüm ve paylaşmak istedim...kesinlikle fake diildir =) http://www.facebook.com/search/?q=ufuk+elver&init=quick#/video/video.php?v=1177918457953 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Aslında çok fazla belli olmuyor ama ben fake olduğuna inanmıyorum.Ufolara inanıyorum ve bir gün bana da görünecekler:DYanıma gelecekler:DBenle konuşacaklar:DBuna inanıyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 herkesle konuşcaklar =) hatta cafeye fln gidip tabu oynucaz =)) tabi bu mesaj ufolara inanmadığımı göstermez =)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2009 baban bence devletle paylasmalı bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 görüntü pek net diil..video kamerada biraz eski direk pcye aktarılması için bi aygıt yok..o yüzden pek ilgilenceklerini sanmıorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.