ErSt_QuEr Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 4, 2006 Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı The Fast and the Furious: Tokyo Drift Vizyon tarihi: 28 Temmuz 2006 yönetmen: Justin Lin Oyuncular: Lucas Black Zachery Ty Bryan Lil' Bow Wow Tür: Aksiyon-Suç Yapım:ABD 2006 Yıl:2006 Konu: Sean Boswell, yaşadığı topluma yabancılaşmış bir sokak yarışçısıdır. Yarışlara katılmak, Sean için mutsuz yaşamından tek kaçıştır; ancak hız tutkusu sık sık başını belaya sokmasına yol açar. Bunun üzerine ailesi onu beladan uzak tutmak için, Tokyo'da yaşayan otoriter babasının yanına gönderir. Ancak Sean burada tanıştığı Twinkie sayesinde aradığı heyecan ve aksiyonu da kısa sürede Tokyo'da da bulur. Twinkie onu drift yarışlarının yeraltı dünyasıyla tanıştırır. Ancak bu yarışların yıldızı 'Drift Kralı'nın kız arkadaşına aşık olunca, Sean'ın başı yine ciddi şekilde belaya girer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zdsalzbury Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Bir film tutarsa muhakkak devamı yapılacak ya buda onlardan biri fakat ne ilk filmle ve ikincisiyle bir alakası var nede bir kalite var.Benzerlik sadece yarışta onun dışında sanki bir japon zengin parayı basmış gelin memlekette film çevirin demiş ayıp olmasın diye yapılmış bir film gibi ben beğenmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 hala vizyondamı _? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 ALINTI(FİRDEVS @ 9 08 2006, 10:56 ) 3032[/snapback] hala vizyondamı _? [/b] Vizyon tarihi: 28 Temmuz 2006 hala da vizyonda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 2006 ALINTI(zdsalzbury @ 9 08 2006, 10:35 ) 3028[/snapback] Bir film tutarsa muhakkak devamı yapılacak ya buda onlardan biri fakat ne ilk filmle ve ikincisiyle bir alakası var nede bir kalite var.Benzerlik sadece yarışta onun dışında sanki bir japon zengin parayı basmış gelin memlekette film çevirin demiş ayıp olmasın diye yapılmış bir film gibi ben beğenmedim. [/b] benim cogu arkadasım gitti ve begendiklerini söylediler... begenmedigin yonleri ne acaba konu mu efektler mi arabalar mı oyuncular mı?? en yakın zamanda gidecegim ilk olumsuz eleştiriyi senden duydum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zdsalzbury Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 ALINTI(ErSt_QuEr @ 9 08 2006, 16:14 ) 3083[/snapback] benim cogu arkadasım gitti ve begendiklerini söylediler... begenmedigin yonleri ne acaba konu mu efektler mi arabalar mı oyuncular mı?? en yakın zamanda gidecegim ilk olumsuz eleştiriyi senden duydum.. [/b] Öncelikle daha önce bu tip filmler seyretmişsen yani bu filmin birinci bölümü gibi yada Torque gibi filmler yarış sahneleri sana çok yavan gelecek.Ayrıca Japonyaya gitmişsin film çekiyorsun insan güzel bir Japon kız ve Yakışıklı Japon delikanlıları ile filmi biraz süsler değilmi bir japon delikanlı bulmuşlar adamda aktör karizması yok eskiden öyle japon oyuncular vardı ki Çin sinemasında bile yıllarca başrol oynadılar Yasuaki Kurata gibi.Filmdeki kötü adam rolündeki japonu filmi birlikte seyrettiğimiz kızım bile beğenmedi ki o her japonu sevimli bulur gerisini sen düşün her neyse fazala kötülemeyeyim verilen emek yüzünden her filmde seyredilecek bir şeyler vardır.İyi tarafı ise dejenere olmaya başlaya japon gençliği ile günümüz japonyasından bir kesit sunması iyi seyirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.