Gavriel Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 22, 2009 http://www.meryemana.net/img/books/Aziz%20Fransua.jpg Rab, beni kendi barışın için, alet olarak kullan. Nefret olan yerde, ben seveyim. Hakaret edildiğinde, af edeyim. Geçimsizliğin olduğu yerde, aracılık yapayım. Yanılgı olan yerde, gerçeği söyliyeyim. Şüphe olan yere ,inanç getireyim. Umutsuzluğun olduğu yerde, ümit vereyim. Karanlığın hakim olduğu yerde, sevgi ateşini yakayım. Ruhsal acıların olduğu yere, sevinç getireyim. Beni teselli etmeselerde, ben teselli edeyim. Beni anlamasalarda, ben onları anlayayım. Beni sevmeselerde, ben onları seveyim. Çünkü, kim kendini verirse, karşılığını alır. Kendini unutan, çok şeyler kazanır. Başkasını afeden, afedilir, ve öldüğünde, sonsuz hayata kavuşur. ( Aziz Fransua ) Not:hristiyan mısın gibi sorusu olana cevabım şudur bizim dinimizde mezhebimizde allahtır =) şems söylemiş.Çok içten sevdiğim bir dua Amin diyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KzYLaTeSLee Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 şems'in sözü mükemmelmiş gerçekten her ne kadar Allah katında tek din İslam olsada duada gerçekten güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 şems'in sözü mükemmelmiş gerçekten her ne kadar Allah katında tek din İslam olsada duada gerçekten güzel paylaşım şeriat bir gemidir yüzmesini öğrenirsen gemiye ihtiyaç kalmaz =) ne diye dogmalara takılım benim dinin senin dinin diyelim ki tüm yollar ona çıkar. en sert ruh bile terbiye edilecekken sen ateistsin sen musevisin sen osun ben busun bence hiç gereği yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 inandığınla arandaki yol kimseyi ilgilendirmez zeten,güzel paylaşım olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 çok bütünleyici bir dua, kısaca bu dua dan da anlıoruz ki azizlerin yaşam felsefesini, güzel paylaşım:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Arkadaşlar konuyu dağıtmadan ve objektiflikten uzak cevaplar vermeden sürdürelim. Gnoxis hiçbir inancı savunmamaktadır unutmayalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 çok bütünleyici bir dua, kısaca bu dua dan da anlıoruz ki azizlerin yaşam felsefesini, güzel paylaşım:thumbsup: http://www.oodegr.com/tourkika/synaksaristis/synaksaristis.htm Bazı azizlerin hayatları.Aziz olayı bana ters emme neyse. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gavriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 http://www.oodegr.com/tourkika/synaksaristis/synaksaristis.htm Bazı azizlerin hayatları.Aziz olayı bana ters emme neyse. peygamberlerlerin yannıda orda ortodoks azizler var bunu söylemek gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.