Typhon Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2009 http://img1.immage.de/150273fcrossroadscover353x500xx.jpg Yönetmen: Walter Hill Senaryo: John Fusco Yapımcı: Mark Carliner Görüntü Yönetmeni: John Bailey Oyuncular: Ralph Macchio, Joe Seneca, Jami Gertz, Joe Morton, Steve Vai Müzik: Ry Cooder, Steve Vai Tür: Müzikal, Gizem, Dram Yapım: 1986, ABD Konusu Klasik müzik eğitimi alıp aslında blues hayranı olan genç beyaz Eugene Martone(Ralph Macchio), Robert Johnson'ın dostu, blues müzisyeni Willie Brown(Joe Seneca)'u bulup ve Robert Johnson'ın son şarkının efsanesi üzerine onu ikna edip garip bir maceraya atılmalarını anlatır. Filmdeki şeytan temsili farklı olduğu gibi bu şeytanın keşfi, gitarist Jack Butler(Steve Vai) ile Eugene Martone(Ralph Macchio)'nun film sonundaki elektro gitar kapışması da enfestir. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Kapışma ahanda http://www.youtube.com/watch?v=D0QKbnCDW94 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Teşekkür ettim Aslında bende paylaşacaktım da millet merak etsin istemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Bozdum galiba:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yok yok Böylesi daha güzel :D Böyle bir şarkı mı vardı Neyse sustum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 steve vai mort oldu sonunda:) bozdum mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Bizim velet kazandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Oww çok güzel yaa. Bir arkadaşım izlettirmişti iyi ki de izlettirmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2009 Oyuncular: Ralph Macchio, Joe Seneca, Jami Gertz, Joe Morton, Steve Vai Müzik: Ry Cooder, Steve Vai Tür: Müzikal, Gizem, Dram Yapım: 1986, ABD ben izlicem bunu zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 ben izlicem bunu zaten Tabi izleyeceksin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Mehmet sağolsun ''bu ne ya dediğimde'' o atışmayı izletmiş direk.Eh sonrasında filmi izlemek de bir zorunluluk olmuştu . Gerçekten oldukça güzel bir film. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.