cambaz Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Şubat 18, 2007 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 -------------------- tabi yurdum insanı ilgisiz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest star67 Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 eline sağlık ..ben biliyodum önceden izlemiştim :Dhatta bu filmin başka türlüsünü bile yapmışlardı şerefsizler:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 vayyy meşhur gece yarısı expresine bak sen..... fena bi kaçış öyküsü teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 almanyada yine gece yarısı expresine benzer bir film çekilmiş Türk'leri kötüleyen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2007 daha çok çekilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 fırsat verilmemesi gerek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2007 alan parker nasıl bir zhniyet ve gazla bu film çekti bilmiyorum. birdy , angel heart gibi çok sevdiğim filmlerin yönetmenidir aslında. bu film çok bariz bir propaganda , karalama , ayıp yahu ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2007 aslında tüm dünyada olan olaylar bunlar, filmdeki sahnelerin daha beterlerini alan parker'in kendi ülkesi yapıyor. Bunları söylemek değilde, iğrenç bir iş yapan birini çok masummuş gibi göstermek bile başlı başına saçma. Bazen, kendini üstün ırk gibi hissedenler, aşağılama yapabilirler. çok kötü bir propaganda filmi, sanatsal değeri sıfır, arşivlik değeri sıfır, bir üstün ırk propaganda filmi...berbat bir film.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2013 (düzenlendi) Konular birleştirilmiştir. Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.