Rauhassa Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 25, 2009 Burası mı soğuk yoksa bedenim mi soğuk emin değilim... Nefesim kesiliyor... Sessiz bir gecede nedensiz bir şekilde yaşamanın verdiği acıyla bölüyorum derinden giden uykumu. Ve dönemiyorum asla o uykuya sebepsiz düşünceler yüzünden. Biliyorum ki çıldırmak üzereyim ya da değilim ne önemi var ki? Asıl olan şu an ve şimdi... Ne yapıyorum, ne yapmalıyım ya da ne yapmak istiyorum? Bilinmez... Bilmediğim işler peşinden bilmediğim bir şekilde ilerliyorum. Neyim bilmiyorum, Ne olacağım bilmiyorum... Sanki aslında varım da yokmuşum gibi geliyor bana. Yoklukla varlık arasında olmak ne acı. Adeta çıkmaz sokakta çıkış yolu aramak ve inadına geri dönmemek gibi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 melancholia sorun olmazsa kaç yaşında olduğunu öğrenmek istiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 uyumamak için düşüncelerimiz direnirken bunu okumak ve kendinden başkalarınında olduğunu bilmek nede güzel gidiyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Bilmediğim işler peşinden bilmediğim bir şekilde ilerliyorum. Neyim bilmiyorum, Ne olacağım bilmiyorum... QUOTE] başka hiç bir söz böyle açıkça anlatamazdı heralde şu anı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zoltar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Bu anlattığın hallerin tasavvufda tam olarak karşılığı var... Bu haller kendi içine dönüşün neticesinde yaşadığın bilinç sıçramasının verdiği bir şok hali... Bu boyutta karanlık ve sessizlikten başka hiçbir şey olmaz. Sen hiç merak etme yakında tüy gibi hafifleyeceksin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2009 Bu anlattığın hallerin tasavvufda tam olarak karşılığı var... Bu haller kendi içine dönüşün neticesinde yaşadığın bilinç sıçramasının verdiği bir şok hali... Bu boyutta karanlık ve sessizlikten başka hiçbir şey olmaz. Sen hiç merak etme yakında tüy gibi hafifleyeceksin vay be beni gerçekden etkiledin arkadaşım =) sıçrama fln bravo:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.