Jump to content

Ben Size Ne Yaptım Sevgili Bayan!...

raskolnikov

Önerilen Mesajlar

Ben size ne yaptım sevgili bayan, neden bunları bana yapmak zorundasınız? Söyler misiniz lütfen! Ben size neler yaptım da bu sözleri işitmek zorunda kalıyorum?

Bakın tekrar söylüyorum; bu yaptığınız çok yanlış!

Ama efendim, ben ne yaptım da böyle davranıyorsunuz? sevgili bayan, lütfen ama, böyle davranmayın bana! beni ne hale getirdiğinize bakın bir!

hanımefendi....

lütfen diyorum ama!

bakın saat kaç oldu hala sizinle beraberim! ama bu yaptığınız gerçekten çok kötü bir şey yaaa!

ya anlamıyorsunuz galiba!

efendim!

ya ama bu yaptığınız gerçekten çok kötü yaaa.... bakın bayan, benim bir sevgilim, bir işi....

efendim...

ama bu yatığınız haksızlık değil mi yaa....

bakın güzel bayan, benim bir sevgilim var. bekleyenim var. neden anlamıyorsunuz ki yaa....

ya ama yaptığınız düpedüz suç yaaa....

ama bakın anlamıyorsunuz...

ya ben bağırmıyorum ki yaa....

allahım yaaa...

ama bakın gerçekten ben bağırmıyorum!

...............

...............

...............

tamam hanımefendi özür diliyorum. bağırdığım için özür diliyorum. oldu mu!

ama hanımefendi. özür diledim daha ne yapayım?!

offffff.....

bakın bayan, neden hala böyle davranıyorsunuz anlamıyorum. anlamıyor musunuz allah aşkına, ben yapmadım yaaa....

..................

ne parası...

al, üstü de kalsın!...

ne diyon yaa...verdik ya paranı bayan!

YA ARKADAŞIM; BEN O ETİ PUFU ÇAL-MA-DIM!...

anlatabildim mi...

üstü de kalsın, bir liranın...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Rasko reklam yaptığın gözümden kaçmadı. Çokoprensten de eti puftan da uzak dur. Senin niyetini ben çok iyi biliyorum. Hayır yani bizi de kötü emeline alet ettin ilkinde. Ben yanarım yanarım da ona yanarım. Bir de yok yere elmalı biskrem çıktı geçen ki konuda. Şimdi elmalı biskremin neden üretimden kalktığını çok daha iyi anlıyorum. İzleniyorsun. Bundan hiç şüphem yok. Big brothers watching you baby!!!

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...