Locked Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2007 Türkiye'ye konser için geldiklerinde Gülhan Şen/Zamanın Ruhu programında bir röportaj yapmıştı. Heavy Metalcilerin ve Manowar severlerin izlemesi gereken bir video.. YouTube - ManOwaR - Türkiye Konser ve Röportajı ( RTN 2005 ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=BFuIc2sRFxs 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=N_UGFLT0VMY Die For Metal They can't stop us Let 'em try For heavy metal We will die! Quit my job this morning said forever I would hold my head up high Cause i need metal in my life Just like an eagle needs to fly So i walked outside into the street From a hall i heard thunder and screams I walked inside so i could hear And the guy beside me gave me a beer He had his fist up in the air And called me brother said my friends Are over there They call themselves immortals They're the truest of the true And in that very moment I was born again like you They said hold your head up high Raise your fist up in the air Play metal louder than hell Louder than hell They can't stop us Let 'em try For heavy metal We would die! Brothers stand beside me there's a battle on Know my words are true There's a battle for true metal They're marching; they're marching on Me and you Ten thousand strong are here tonight With twenty thousand fists up in the air The power of true metal's calling you It's everywhere Hold your head up high Raise your fist up in the air Play metal louder than hell Louder than hell They can't stop us Let 'em try For heavy metal We would die! Metal İçin Öl (Ölmek) Durdurmazlar bizi Bırak denesinler Biz ölürüz Heavy metal uğruna Bu sabah işimi bıraktım sonsuza kadar Başımı yukarıda tutacağıma söz verdim Çünkü hayatımda metale ihtiyacım var Bir kartalın uçmaya ihtiyacı olması gibi Bu sabah dedim ki işi tamamen bırak Başımı dik tutmaktı niyetim Çünkü hayatımda heavy metaldi ihtiyaç Tıpkı uçmaya ihtiyaç duyması gibi bir kartalın Bu halde çıktım dışarı sokakta yürüdüm Gürleme ve haykırışlar duydum bir salondan Girdim içeri duyabileyim diye Yanında durduğum adam bana bira verdi Yumruğunu havaya kaldırdı Kardeşim dedi bana Arkadaşlarım orada Kendilerine ölümsüzler diyorlar Onlar gerçeğinde gerçeğiydi Ve o önemli anda Sizin gibi yeniden doğdum Bana kafanı dik tut Yumruğunu yukarı kaldır Metali cehennemden de daha gürültülü çal dediler Onlar bizi durduramazlar Bırak denesinler Ölürüz Heavy metal uğruna! Kardeşler yanımda duruyorlardı bir savaş ortasında Kelimelerimin doğru olduğunu biliyorum Orada gerçek metal için verilen bir savaş var Onlar yürüyorlar onlar yürüyorlar Senin ve benim üzerime Bu gece on bin güçlü adam burda Yirmi bin havaya dikilmiş yumruklarıyla beraber! Gerçek metalin gücü seni çağırıyor O heryerde! Kafanı dik tut Yumruğunu yukarı kaldır Metali cehennemden de daha gürültülü çal Cehennemden de gürültülü Onlar bizi durduramazlar Bırak denesinler Ölürüz Heavy metal uğruna! ----------------------- bu da benden karizma için ölürüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2010 Bin millik bir ateş yakın Uzun dönüş yolumu aydınlatmak için Bir kuyruklu yıldız sürüyorum Kuyruğum durabilmek için fazla uzun Sessizlik ağır bir taş Dünyayla savaşıyorum ve verebilecekleri her şeyi alıyorum Kalbimin aşağıda asılı kaldığı olur bazen RÜzgara karşı yürümek için doğmuşum ben Adımı duymak için doğmuşum Nerede olursam olayım yalnızım Dur ve savaş Kalbinle yaşa Her zaman bir şans daha vardır Ölmekten korkmuyorum Dur ve savaş Ne hissettiğini söyle Çelikten bir kalple doğmuşum ben Arkandaki köprüyü yak Bırakma hiçbir sığınak Eve gidecek tek bir yol var önünde Gülerek yolu kapatanlar ve diğerlerinin boğazını kesenler Eriyen kar gibi düşecekler Gözlerinde ateşle yükselişimizi izleyecekler Başlarını eğecekler Sonra güleceğiz ve önümüzde diz çökecekler Ve öğrenecekler bu çelik kalbi Kırmanın çok zor olduğunu Tutmanın çok zor olduğunu Dur ve savaş Kalbinle yaşa Her zaman bir şans daha vardır Ölmekten korkmuyorum Dur ve savaş Ne hissettiğini söyle Çelikten bir kalple doğmuşum ben İyi gelid iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Gece gece harbiden iyi geldi iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Bu da altyazılısı http://video.google.com/videoplay?docid=5578637620576298240&ei=DEqfS87zMoGq-AaAooSpDQ&q=manowar+altyaz%C4%B1l%C4%B1&view=3# 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 ........... http://video.google.com/videoplay?docid=8203049394901972383&ei=4UqfS-SJLZmW-AapqMClDQ&q=manowar+altyaz%C4%B1l%C4%B1&view=3# Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Arkadaşlar bu klibi kim hazırladıysa tanışmak istdim.Sen tut knight tarzı oyunların örüntülerini harmanla ve müziğe bu derece uysun.Tek kelimeyle süper. [video=metacafe;1612423/manowar_warriors_of_the_world_united/]http://www.metacafe.com/watch/1612423/manowar_warriors_of_the_world_united/ üfff izleyince canım diablo çeti 3. sü çıksa da oynasam artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Manowar ... Harika bir grup .. Oyun oynarken bu şarkıyı açtığımda kendime savaşçıyım ben diyrdm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Atlıcam motora vercem gazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 beyaz adama ölüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 görüntüleri şarkıyla iyi senkronlamış baya iyi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Alt yazı sana mı ait Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 İyimiş Serpentine güzel oldu gece gece manowar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2010 Çok pis gaza geldim . Bana baltamı getirin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Hııı bunu da bana ilk sen izletmiştin hayatım süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Bu tarz oyunlara beni sardıran kliptir.Parçanın da tabi bende ayrı bir yeri vardir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Alt yazı sana mı ait yok yav yapan yapmış ama ben de indirdim programları başıycam altyazılara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Süper olmuş ya:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2010 çok iyi ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Klibin orjinalini de paylaşalım http://www.youtube.com/watch?v=AJ0sW7KOFhU Here our soldiers stand from all around the world Waiting in a line to hear the battle cry All are gathered here, victory is near The sound will fill the hall, bringing power to us all We alone are fighting for metal that is true We own the right to live the fight, we're here for all of you Now swear the blood upon your steel will never dry Stand and fight together beneath the battle sky [Chorus:] Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world Like thunder from the sky - sworn to fight and die We're warriors, warriors of the world Many stand against us, but they will never win We said we would return and here we are again To bring them all destruction, suffering and pain We are the hammer of the gods, we are thunder, wind and rain. There they wait in fear with swords in feeble hands With dreams to be a king, first one should be a man I call about and charge them all with a life that is a lie And in their final hour they shall confess before they die [Repeat chorus] If I should fall in battle, my brothers who fight by my side Gather my horse and weapons, tell my family how I died Until then I will be strong, I will fight for all that is real All who stand in my way will die by steel Brothers everywhere - raise your hands into the air We're warriors, warriors of the world ------------------------------------------------------------------ İşte askerlerimiz burada duruyor tüm dünyadan Savaş çığlığını duymayı bekliyorlar bir sırada Hepsi burada toplanmış, zaferimiz yakın Gürültü salonu kaplayacak ve hepimize güç getirecek Yalnız savaşıyoruz biz gerçek metal için Savaşı yaşama hakkı elimizde, hepiniz için buradayız biz Şimdi çeliğinizin üzerindeki kanın asla kurumayacağına yemin edin Metal gökyüzünün altında durun ve dövüşün Kardeşlerim her tarafta Kaldırın ellerinizi havaya Savaşçıyız biz Dünyanın Savaşçıları Çok düşmanımız var, fakat asla kazanamayacaklar Geri döneceğimizi söyledik ve işte tekrar buradayız Hepsine yıkım, ıstırap ve acı getirmek için Biz tanrıların çekiciyiz, yıldırım rüzgar ve yağmuruz biz İşte orada korkuyla bekliyorlar, zayıf ellerinde kılıçlar Kral olmayı düşlüyorlar ama önce adam olmalılar Çağırıyorum onları ve bir yalan olan hayatlarına saldırıyorum Ve son saatlerinde günahlarını çıkaracaklar Kardeşlerim her tarafta Kaldırın ellerinizi havaya Savaşçıyız biz Dünyanın Savaşçıları Gökyüzünden yıldırım gibi Savaşmak ve ölmeye yemin ettik Savaşçıyız biz Dünyanın Savaşçıları Eğer savaşta düşersem yanımda savaşan kardeşlerim Atımı ve silahlarımı toplayın aileme nasıl öldüğümü anlatın O zamana dek güçlü olacağım, gerçek olan herşey için savaşacağım Yolumda duran herkes çeliğimle ölecek Kardeşlerim her tarafta Kaldırın ellerinizi havaya Savaşçıyız biz Dünyanın Savaşçıları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Tam dinlerken dedim paylaşayım , daha önce paylaşılmış ben de altyazılısını koymuşum zaten süper gaz veren bir parça dışarı çıkıp sigara içerken dinleyesim geldi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 yapma bunu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.