CaDu35 Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 (düzenlendi) Birden fermuarını çözdü, pantalonunu aşağıya indirdi. Sonra da külodunu çıkarttı. Beni nasıl aşalıyaağını biliyordu, ama öfkesini kontrol edemiyordu da: "Hadi gel, gir içime, hadi hakkındır, beni evine aldın ya, beni o soğuk sokaklardan kurtarıp getirdinya buraya, gir içime hadi..." diye bağırmaya başladı... Karanlık yerimin bu denli zorlanması öfkeden deliye döndürmüştü beni. Ona tam, "yeter artık, yeter, bitir bu oyunu" diye bağırırken, cinsel organının çevresinde, kasıklarında, karnının altında derin sigara yanıklarını fark ettim... İşte o anda öfkem gülünç ve acınası... O ise, adeta acıyla kıvranarak ve soluk soluğa, kendiyle konuşmaya devam ediyordu. "Gir içime, ama sigara söndürme oramda, duyarlı yazarsın ya içime gir, hadi..." Yıllardır biriktirdikleri dökülüyor ağzından. Sesi kesildi öylece kalakaldı bir süre... Yavaşça kuluna girdim. Yatağına kadar götürdüm. Hatırladığı her şey onu bitkin düşürmüştü. Pijamasını giydirdim. Üzerini örttüm, gözyaşlarını sildim... "Hadi içime gir, içime girmiyosan, gömleklerini ütülerim, bulaşıklarını yıkarım istersen," diyen dudaklarını susturdum. Yüzünü hiçbir zaman unutmamak için ona bütün benliğimle, ruhumla baktım. Sevdiğim kadınlara verdiğim bütün o "az zarar"lar onun yüzünde kaskatı, tesellisi imkansız bir acıya, acının gerçek, sahici imgesine dönüşmüştü. Eğildim ve o acıyı öptüm, dudaklarım parçalansın, bu acı beni ne yapacaksa yapsın ve ben artık böyle kalmalıyım, diye öptüm.. Cezmi Ersöz Ağustos 31, 2009 Kinyas tarafından düzenlendi Mutlaka konuların altına kaynağını belirtelim. 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 güzelmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Teşekkürler! Cezmi Ersözdenmiydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Yüzünü hiçbir zaman unutmamak için ona bütün benliğimle, ruhumla baktım. Sevdiğim kadınlara verdiğim bütün o "az zarar"lar onun yüzünde kaskatı, tesellisi imkansız bir acıya, acının gerçek, sahici imgesine dönüşmüştü. Eğildim ve o acıyı öptüm, dudaklarım parçalansın, bu acı beni ne yapacaksa yapsın ve ben artık böyle kalmalıyım, diye öptüm.. vay be.. güzel yazı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Karışık, nikotinik... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Cezmi Ersöz'ü sevmesem de bu beni fena çarptı... Kötü oldum nedense.. Güzelmiş.. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Güzelmiş.. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seLene Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 güzel paylasım tesekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 güzelmiş ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Yazı gerçekten çok etkileyici... Kitabın arka kapağındaki yazı imiş bu kitabını da okumak isterim açıkçası. Ayrıca başlığı görür görmez grup sokak - küçük kadın parçası geldi aklıma... Aynı söz bu acıklı parça içerisindede geçerli. Paylaşmak istedim Sana kendimi sunabilirm Ama canımı yakma Sana ait olabilirim ama Beni zorlama aşk karanlık aynalardaki ben Sensiz kalamasamda görüp göreceğim sendin Sevdayı çekende ben Her anıma hükmet şerefsiz dokunuşlarınla emi Haydi tatmış ellerinle teninde sen hapset beni Tamam içime gir ama sigaranı söndürme Ruhuma sin ama yeterki öldürme Sende bana bunu yaptın ya Tamam dünya kahpe olmuştur Belki birgün yine tekgöz uyumadan Kaybettiğim saflığımla karşılaşırım ya kim bilir O küçük yer sobasının ışığında derdim ki ona Artık senin dediğin gibi bir kız değilim Aşk de hayaller dolusu cennete verilsin adın Bir tek ben bileyim insana doymasın yanlız yanın Bırakıp gitme küçük kadın kaybetme Son nefesini vermeden boyun eğme Korkmuyorum korkmuyorum korkmuyorum karanlıktan Sözleri ve konusu iç acıtıcı bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Bilmiyorum daha önce bilgisayarıma kaydetmişim bu yüzden yazar belirtemedim.Ayrıca bu güzel sözler içinde teşekkür ederim. evet konu sözler gerçekten can yakıcı,üzücü.fakat hayat.. hergün birini böyle çarpıyor soğuk duvarlara işte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
INDISANARION Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 çok sevdiğim bir yazı olmuştur herzaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 öyle dost..bu arada melancholia grup güzel tekrar teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 İlginç ve güzel bir yazı teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 içim acıdı anlamadım:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 öyle dost..bu arada melancholia grup güzel tekrar teşekkürler Ne demek konuya uygundu bende parçadaki sözleri de sunmak istedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.