ByShaweling Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 (düzenlendi) http://youtu.be/9uDrFEXcg_A Videolar cok garip geldi bana, sokakta ki insanlarin pek aldiriz etmemesi garibime geldi, dogu ve bati kulturunun farkini gosteriyor.Bana gore cok garip ancak insanlar aldiris etmemesi hosuma gitti Turkiyede olsa bu kizlar sokakta ya tecavuz edilir ya da oldurulur.İlk klip amerikada muhtemelen Santa Monica'da çekilmis 2.si de Paris sokaklarinda olmali.Aslında yapmak istediğim şey klipleri paylaşmak değil başlıkta ki fikri paylaşmak. Nisan 14, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 parçalarlardı o kızları heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 videoları göremiorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/dbdb586d3931399bc3ac006b3d5baed7cc674ef8d0f8b483edc0e6d78c0f8c08d6dcb12b9213374f18146 http://www.ktunnel.com/index.php/1010110A/dbdb586d3931399bc3ac006b3d5baed7cc674ef8d0f8b483edc0e6d78c7fa80bccebc43a9d22076518146 Youtube oldukları içindir;ktunnelden ekledim bu linkleri bir de burdan dene. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 yok yani çoğu bakmıyor bakanlarda bir kere bakıp kafalarını çeviriyorlar.. bizim türkiyedeki manzara aynen şu olur; erkekler sırayla dizilip ağızlarından su akar misali izler kızlarda şöyle bir kere bakıp '' ne ayıp ne ayıp '' diye geçirirken içlerinde kıskançlık yaşar.. santa monica paris maris tamamda yinede iyi cesaretmiş.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Ne olur , Ülkede ki tecavüz oranı artar , Yeni üreyen kendini sanatçı sananlarda sanatta çağdaşlaşma adına bu yaşananlara benzer olaylar gün geçtikçe artar , v.bb........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Süper olur. Şaka bir yana üzerindekileri çıkartıp sokakta yürümenin de bir manası yok yahu. Bunu klip izler gibi izlemem açıkçası. Bence medeniyet farklılığı da değil bu. Düpedüz ahlak farklılığı. Bizim ahlağımız bunu kaldırmaz. Kimseye ahlaksız demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece bunu çekebilenler bizden daha geniş insanlardır. Ben şahsen sokakta böyle görüntülerle karşılaşmak istemem. Mahremiyet diye bir şey var değil mi? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Süper olur. Şaka bir yana üzerindekileri çıkartıp sokakta yürümenin de bir manası yok yahu. Bunu klip izler gibi izlemem açıkçası. Bence medeniyet farklılığı da değil bu. Düpedüz ahlak farklılığı. Bizim ahlağımız bunu kaldırmaz. Kimseye ahlaksız demiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece bunu çekebilenler bizden daha geniş insanlardır. Ben şahsen sokakta böyle görüntülerle karşılaşmak istemem. Mahremiyet diye bir şey var değil mi? Teşekkürler. sana tamamen katılıyorum arkadaşım.. bence böyle olayların sokaklarımızda olmaması daha medeni olmadığımızı göstermez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Medeniyet ile alakası olduğu görüşündeyim.Ama bahsettiğim medeniyet sokakta çıplak yürümek değil, kadınların yürürken kimsenin dönüp bakmaması, salakça laflar atmaması işine devam etmesidir. Herşeyin bir zamanı olduğunu biliyor adamlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 evet salakca laflar atılmaması güzel ama uyarılmamaları kötü bişey bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 reklam aşırı gereksiz bence ... bir kere bunun guitar heroyla ne alakası olduğunu anlayamadım ki ? reklam gayet gereksiz yani ... konuyla bi alakası yok bu reklamda anladığım tek şey kusra bakmayın ortada anadan üryan dolaşan şahsiyetler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 ilk klibi izledim ikincisine gerek yok zaten bu arada kimse aldırş etmiyo die bişey yok millet telefona video çekiyor dikkatli izleyin aldırış etmeyn bi kaç kişi var o kadar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 kesin kadınlar tecavüze uğrar, erkeği de linç ederlerdi.. bazı noktalara katılamayacağım malesef.. ahlak kuralları derken kim tarafından belirlenmiş kurallardan bahsediyoruz.. hala çıplaklık fikrinin bizi ürküttüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.. tabi buna neden yaşadığımız çevredeki insan faktörtörü.. toplumsal yaptırımlar.. çıplaklığın yadırganmadığı bir toplumda yaşasaydık.. bu kadar takıntı yapar mıydınız?? tamamiyle cesaret işi.. bedeniyle barışık bir insan.. ki kendini özgür hisseden bir insan bunları kafasına takmaz.. ne zaman baskıların..(her türlü baskı) yaptırımların..vs altında ezilmeyi bir tarafa bırakırız o zaman tamamen özgür de olabiliriz.. peh lafı pek toparlayabilmiş değilim:rofl: siz en iyisi siz kendinizeMartı Jonathan Livingstone'u örnek alın.. paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 kesin kadınlar tecavüze uğrar, erkeği de linç ederlerdi.. bazı noktalara katılamayacağım malesef.. ahlak kuralları derken kim tarafından belirlenmiş kurallardan bahsediyoruz.. hala çıplaklık fikrinin bizi ürküttüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.. tabi buna neden yaşadığımız çevredeki insan faktörtörü.. toplumsal yaptırımlar.. çıplaklığın yadırganmadığı bir toplumda yaşasaydık.. bu kadar takıntı yapar mıydınız?? tamamiyle cesaret işi.. bedeniyle barışık bir insan.. ki kendini özgür hisseden bir insan bunları kafasına takmaz.. ne zaman baskıların..(her türlü baskı) yaptırımların..vs altında ezilmeyi bir tarafa bırakırız o zaman tamamen özgür de olabiliriz.. peh lafı pek toparlayabilmiş değilim:rofl: siz en iyisi siz kendinizeMartı Jonathan Livingstone'u örnek alın.. paylaşım için teşekkürler.. git ozaman sen sokakta çiplak dolas hay yarabbim ya kendini medeni sanipta ahlaksizligin en alasini yapan insanlara akil fikir ver... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 git ozaman sen sokakta çiplak dolas hay yarabbim ya kendini medeni sanipta ahlaksizligin en alasini yapan insanlara akil fikir ver... Ne alaka.Toplumun önce senin gibilerden silkinmesi lazım.Tabi kalkınacaksa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 git ozaman sen sokakta çiplak dolas hay yarabbim ya kendini medeni sanipta ahlaksizligin en alasini yapan insanlara akil fikir ver... Ahkalsızlık ? neye göre hangi kavrama göre , sadece sizin ve türk milletinin kültür ve değerlerine göre evet sayılabilir ,,,, Ama şunun farkında olmalısınız ki bu site sadece tek bir ırka ve tek bir dine özel kurulmamış ve yürütülmüyor da , Demek istediğim üyelerin yorumlarını ve konuyu hiç beğenmediyseniz yorum yapmanıza gerek yok-ki oldu varsayalım herhangi bir üyeye bu tarz mesaj yazamazsınız ki ... , herkesin kültür ve değer anlayışı farklıdır , ve bunun bilincinde değil gibi gözüküyorsunuz , o zaman diğer anlayışlara saygı duymanız gerekiyor-duymalısınız- ki saygı ve sevgi göstermek istemiyorsanız hakaret etmek-aşağılamak hiç mi hiç hakkınız değil , hakkınız olamaz da , Lütfen sadece tek bir ahlak çercevesinde bakmayın çünkü bu sizin ne kadar diğer anlayışlara göre ahlaki yönden ne kadar saldırgan olduğunuzu gösterir ,, Yani sizin bilmediğiniz anlamadığınız tüm anlayışlara göre yaptınız terbiyesizlik-ahlaksızlık ! , 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 kesin kadınlar tecavüze uğrar, erkeği de linç ederlerdi.. bazı noktalara katılamayacağım malesef.. ahlak kuralları derken kim tarafından belirlenmiş kurallardan bahsediyoruz.. hala çıplaklık fikrinin bizi ürküttüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.. tabi buna neden yaşadığımız çevredeki insan faktörtörü.. toplumsal yaptırımlar.. çıplaklığın yadırganmadığı bir toplumda yaşasaydık.. bu kadar takıntı yapar mıydınız?? tamamiyle cesaret işi.. bedeniyle barışık bir insan.. ki kendini özgür hisseden bir insan bunları kafasına takmaz.. ne zaman baskıların..(her türlü baskı) yaptırımların..vs altında ezilmeyi bir tarafa bırakırız o zaman tamamen özgür de olabiliriz.. peh lafı pek toparlayabilmiş değilim:rofl: siz en iyisi siz kendinizeMartı Jonathan Livingstone'u örnek alın.. paylaşım için teşekkürler.. Konuya başlamadan önce sitede bir süredir olmadığım için seni özlediğimi belirtmek istiyorum. Evrensel ahlak yasası var mıdır? Saatlerce tartışılabilir. Tartışılmış da. Bence evrensel ahlak yasası diye bir şey söz konusu değildir. Ahlak kuralları toplum tarafından belirlenir. Genellikle din önemli etkendir tabii ki. Ben bizim ahlak yapımızın, dinle bağlantılı olarak, bunu kaldırabileceğine inanmıyorum. Kaldı ki insanın medeniyeti de çıplaklıktan ziyade giyim kuşamla ölçülmeli bana göre. Bir söz vardı, doğruluğu kişiden kişiye değişir ama benim hoşuma gider; "Medeniyet dediğin soymaksa bedeni, çöldeki bedevi benden daha medenî..." git ozaman sen sokakta çiplak dolas hay yarabbim ya kendini medeni sanipta ahlaksizligin en alasini yapan insanlara akil fikir ver...Bu anlayış da yanlış tabii.. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 git ozaman sen sokakta çiplak dolas hay yarabbim ya kendini medeni sanipta ahlaksizligin en alasini yapan insanlara akil fikir ver... gelişme malesef ne çırılçıplak dolaşmayla.. ne de ortaçağdan kalma fikirlerle olmuyor.. toplumsal yaptırımlardan bahsettim.. ve özgür olabilme adına bunları kulak ardı etmenin önemini.. sonuçta toplum için yaşamıyorsun ki.. toplum baskısı olduğu sürece özgür de değilsin.. bu ille de toplum yasaklıyor diye çıplak gez demek değil.. ben sadece fikirlerimi belirtiyorum.. bu arada çıplak dolaşırım.. dolaşmam.. takıntılı bir insan da değilim.. (yani durup dururken hır çıkarmaya çalışma.. avucunu yalarsın arkadaş.. ya adam gibi yorumunu yap ya da kendini fazla kasma.. ) neyse.. eğer çıplaklığın normal karşılandığı bir toplumda yetişmiş olsaydık ve çıplaklığın doğal olduğu düşüncesi içerisinde.. acaba yine örtünme ihtiyacı duyacak mıydık?? -------------------------------- eğer hacı, hocanın da işine gelseydi şuan çıplak dolaşırdık gibime geliyor.. hadi diyelim ki çıplaklık yasallaştırıldı.. insanlarımız o kadar takıntılı ki.. aman kim ne diyecek diye istese de yapamaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 http://www.gnoxis.com/forum/kiyafetsiz-yasam-33847.html Bu tartışmaya bu konuda elverişli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 özgürlük çıplaklık değildir..!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Medeniyet dediğiniz açıp saçmaksa bedeni, Desenize hayvanlar bizden daha medeni! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ShareThePain Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 benim için hiç önemi yok,klip ilzer gibi izlerim:),tamamen normal birşey tabi oraya göre,aklımdan hiç geçemz aıp ayıp diye.Toplum ayıplıyor diye değil de sırf soğuktan korunmak için giyilmeli,evet mdedniyet böyle olur,tutucu bir toplum ve çoğunlukta olan dinimizden dolayı ayıp geliyor size,emin olun aynı şeyi onlar da sizin için düşünüyor,klip çekmeyi demiyorum ayrı mesele o, sokakta öyle dolaşabilmeyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 yorumlarınızın, kliple direkt bağlantısı yok, dolaylı var, bi kere bu bir klip, bu klip için sokaklardaki figüranlar özel seçilmiş de olabilir, bu klibi çekmeden önce, herhangi bir engellemeye maruz kalmamak için sokak uyarılmış olabilir, polis nezaretinde çekilmiş olabilir, çünkü polis'e göre orda da çıplak gezmek kamu düzenini bozmak demektir! ikicisi, forumdaki arkadaşlarımdan mutlaka avrupaya gidenleriniz olmuştur, orda yaşayan vardır, ör, londra'da, kadınlar, kızlar istanbul'daki kadar açık ve dekolte giymiyorlar, davet ve düğün hariç. filmlerdeki gibi değiller. zaten bi çoğu obez:) ör: geniş aile dizisindeki şükufe gibi yürüyor mu bayanlar bi üçüncüsü, çıplaklığın yada açık giyinmenin medeniyetle bir ilişkisi yok, toplumdaki bireyselliğin aşırı derecede benmerkezcil olmasından kaynaklanıyor, yani, "ben kendime bakarım, diğerleri beni ilgilendirmez" mantığı. çekilen bir kliple; toplum, ahlak, nudistlik vs. değerlendirme yapabileceğimizi sanmıyorum, ya o toplumda bulunmak lazım yada bir belgesel ile değerlendirme yapmak lazım. saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zoltar Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 medeniyet dediğin açmaksa bedeni afrikadaki bedevi senden daha medeni insanların elbise giyinmeleri soğuktan korunmak için değildir toplum düzenini tesis içindir. bir bayanın veya bir erkeğin çıplaklığının bir insanı nasıl uyardığını ve onda nasıl toplum düzenini bozacak dürtüler meydana getirdiğini düşündüğünüzde sanırım anlarsınız... insan gelişmiş bir hayvan değildir , medeniyetler kurmuştur ve bu medeniyeti idame ettirebilmesi için toplum düzeni gerekir ve cinsellik dediğimiz konu insandaki en güçlü dürtü olduğu için aksine hareket edildiğinde önü alınamaz bir şekilde toplum düzeni bozulur ve artık toplum değil insan sürüsü oluruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
smother Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 yorumlarınızın, kliple direkt bağlantısı yok, dolaylı var, bi kere bu bir klip, bu klip için sokaklardaki figüranlar özel seçilmiş de olabilir, bu klibi çekmeden önce, herhangi bir engellemeye maruz kalmamak için sokak uyarılmış olabilir, polis nezaretinde çekilmiş olabilir, çünkü polis'e göre orda da çıplak gezmek kamu düzenini bozmak demektir! ikicisi, forumdaki arkadaşlarımdan mutlaka avrupaya gidenleriniz olmuştur, orda yaşayan vardır, ör, londra'da, kadınlar, kızlar istanbul'daki kadar açık ve dekolte giymiyorlar, davet ve düğün hariç. filmlerdeki gibi değiller. zaten bi çoğu obez:) ör: geniş aile dizisindeki şükufe gibi yürüyor mu bayanlar bi üçüncüsü, çıplaklığın yada açık giyinmenin medeniyetle bir ilişkisi yok, toplumdaki bireyselliğin aşırı derecede benmerkezcil olmasından kaynaklanıyor, yani, "ben kendime bakarım, diğerleri beni ilgilendirmez" mantığı. çekilen bir kliple; toplum, ahlak, nudistlik vs. değerlendirme yapabileceğimizi sanmıyorum, ya o toplumda bulunmak lazım yada bir belgesel ile değerlendirme yapmak lazım. saygılar... o zaman herkes birbirinin giyimine kuşamına karışsın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.