Jump to content

Büyü konusunda yardım

elfstitan

Önerilen Mesajlar

arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür diliyorum.

ben yakın bi arkadaşımın yaşadıklarıyla ilgili yardım isticem. o benim paranormal olaylara merakım olduğunu bildiği için bana anlattı.fakat benim pek deneyimim yok.o yüzden size danışmayı uygun buldum.

arkadaşım sevgilisiyle son zamanlarda saçma sapan sebepler yüzünden kavga ettiklerini söylüyor.tartışmaları geceleri konuşurken oluyormuş.arkadaşım gece boyunca mantıklı açıklamalar yapsa bile sevgilisi sanki söylenenleri hiç duymuyor gibi devam ediyormuş tartışmaya.ta ki sabah oluncaya kadar.sabah olduğunda arakadaşımın tüm gece boyunca söylediği şeyi bir kere söylemesi yeterli oluyormuş.sevgilisi "sen bunu neden daha önce sölemedin?" falan diyormuş sonra.

arkadaşım kötü durumda.üften püften sebepler yüzünden ayrılacağız diye üzülüyor.

ben büyü yapılmış olabileceğinden şüphelendim.siz ne dersiniz?

sizce de büyü yapılmışsa bu olay nasıl çözüme kavuşturulabilir?

yardımlarınızı bekliyorum.

şimdiden çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Var birçok yolu. Ben size İslami bir metod vereyim. Bu metodda Ayetel Kürsi okunuyor. Ayetel Kürsi yerine istediğiniz herhangi bir din veya ekolden bir dua seçin. Yada Türkçe kendi öz benliğinize veya koruyucu meleğinize, veya Allaha, veya Şeytana dua edin. Siz bilirsiniz kime dua edeceğinizi.

İslami bir siteden veriyorum. Ufak birkaç modifikasyonu da olacak. Onu da siz yazıyı okuduktan sonra daha iyi anlayacaksınız

********************** ( Benzer içerikli site linki vermek yasaktır )

Bu sayfada RuhulZaman adlı kişinin yazdığı yorumdaki yöntemle de birleştirmelisiniz.

Ayrıca, buradaki korunma sadece kişinin kendisi içindir. Kızı da kapsaması için, kızın bir resmini arkadaşın yanına alacak, çemberin ortasında durduğunda kızarkadaşının resmine bakacak, sonra gözlerini kapayacak, sanki kızarkdaşı yanındaymış gibi hayal edecek ve hissedecek. Ve çalışmayı böyle yapacak.

Dikkat, burada hayal-imajine edilen çember, ve koruma dairesi çok önemlidir. Yani esas mesele o hayal edilen-imgelenilenlerdedir.

Ve dua da işe yarar bir dua olmalı. rastgele olmamalı aslında. Satanistsen bile düzgün bir Enochian key kullanmalısın. Yahudiysen 4 tanrı ismiyle yakaracaksın (YHVH, ADONAI, AGLA, ELOHIM), Müslümansan Ayetel Kürsi oku.

schizophrana tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kesin konuşmak zor ama tek söyleyebileceğim anlattığın durumun mantıksız olduğu. Bu durumda 3 ihtimal var ya arkadaşın sana yalan söylüyor, ya arkadaşının sevgilisi sorunlu ya da gerçekten metafiziksel bir etki altında. Bir insana büyü yapılıp yapılmadığını anlamak sanıldığı kadar kolay birşey değildir, hele ki yapılan büyünün ne olduğunu anlayıp etkilerini ortadan kaldırabilmek... Konuyla ilgili biraz daha detaylı bilgi edinip paylaşabilirsen belki daha rahat yardım edebiliriz...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Prometheus arkadaşım böyle yöntemleri uygulayabilecek birisi değil.ben bayadır uğraşıyorum amatör olarak ama imajinasyon falan yapamıyorum yani.onunsa hiç alakası yoktur.

kızın sorunlarıda olduğunu sanmıyorum.düne kadar çok güzel giden bi ilişkileri vardı.emin olamam tabi yinede.

maverick bende senin gibi düşünüyorum.yani ne onlar ne de benim gibi amtörler herhangi bi yöntem falan uygulamaya kalkamasak daha iyi olur.ben daha ayrıntılı konuşayım onunla.hatta buraya üye değil ama o da gelsin olmazsa.

şimdi profesyonel birisini de bulmak zor büyüyse bile.daha yanlış bişey yapmıyalım bide.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ben psikolojik olduğu kanısındayım ki , dediğiniz gibi paranormal olaylar ve çalışmalar hakkında pek bilgileri yoksa olayın bu boyutta olma ihtimali çok az,

psikoljik olabilir bence , ama bu kadar bilgi ile elbetteki sağlıklı bir karar çıkamaz, daha çok bilgi edinirsen yardımcı olmaya çalışırız

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Özellikle bu durumun ne zaman başladığı araştırılmalı, bu durumun başladığı dönemde arkadaşının sevgilisinin hayatında bir sorun olup olmadığı öğrenilmeli ve en önemlisi, bu olaylar başladıktan sonra arkadaşının ya da sevgilisinin hayatlarında normalden daha fazla ve beklenmedik sorunların olup olmadığı araştırılmalı. Çünkü bir büyü ne kadar kamufle ediliese edilsin muhakkak ki geride bazı ipuçları bırakır ve şerre dayalı uygulamaların yansıması genellikle kötü şans olarak kendini gösterir ;)

Siyahkarların dediği gibi detaylı bilgiler geldikten sonra elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırız ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

olayın psikolojik olabilme ihtimali var.aynı zamanda arkadaşının sevgilisinin bir varlığın obsesyonuna maruz kalmış olabileceğini düşünüyorum.eğer ki bir büyü yapıldıysa bu obsedör bir varlık vasıtasıyla yapılmış olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...