Ashtar Sheran Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 http://televizyongazetesi.com/medya.php?mn=19887 Oylum Talu programına konuk olan astronomi uzmanı Doç. Dr. Talat Saygaç'a UFO'ya inanıp inanmadığını sordu. İşte yanıtı: Habertürk'te ekrana gelen Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Hafta Sonu' programının konuğu İstanbul Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri öğretim üyesi Doç. Dr. Talat Saygaç idi. Talu, "Bir dünya dışı varlığa ya da UFO'ya inanıyor musunuz?" sorusunu yöneltti. "Şu ana kadar yüzde 50 inanıyordum ama şimdi biraz daha fazla inanmaya başladım" diyen Saygaç, Talu'ya "Sizin bu kadar fazla bilginiz olduktan sonra soracaktım, gerçekten bir uzaylı olabilir misiniz diye" şeklinde bir espri yaptı. Oylum Talu, "Ben mi, niye? Uzaylı... Her an her şey olabilir" ifadelerini kullanırken, Saygaç, 1974 yılında bu yana okullarda uzayla ilgili eğitim verilmemesini eleştirdi ve uzayla ilgili bilgilere sahip olan insanların hemen dikkati çektiğine vurgu yaptı. Bilim insanı olarak uzaylının 'var olduğu' yönünde net bir bilgi verilemeyeceğini ifade eden Saygaç, olma ihtimalinden bahsetti. Uzay konusunda çok hızlı bir gelişme süreci yaşandığına değinen Talat Saygaç, "Kişisel inancım, önümüzdeki on yıllarda çok fazla olmayan 10 yıllarda insanlık bu konuda ciddi adımlar atacak diye düşünüyorum" şeklinde konuştu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 paylaşım için teşekkürler.. bilmem on yıla kalırmı bu ciddi adımların atılmasına... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 ben o adımların çoktan atıldığını ama saklandığını düşünüyorum, koca evrenin sahibinin biz olduğunu düşünmek bencillik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 adımlardan kasıt halkın bilinçlenmesi olmalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
thalese Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 inanmıyorum, daha doğrusu varlıklarına/eserlerine ilişkin ciddi kanıtlar göremiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Ya yoklar yada kendilerini ve eylemlerini çok iyi gizliyorlar. Veya insanlar gizliyor. Ama hiç şüphe etmeden kabul edebileceğim bir kanıt yok şimdiye dek. İnançtan öteye gidemiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 arkadaşım bazı şeylere kanıtsız da inanmamız lzm gerekir..evren çok büyük bi yer bu koca evrende yanlız olmamız hiç de mantıklı değil.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Hiçbir şeye kanıtsız inanmamız gerekmez.Mantıklı gelen herşeyde gerçek değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 ben sana inanman gerek demiyorum ki..bize mantıklı gelen ve kanıtsız olan çoğu şey gibi bunlar da gerçek bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Olabilir elbette.Bende inanıyorum.Bahsetmek istediğim henüz kanıtlanamayacakları. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 amerikada ve daha bir çok ülkede kesin kanıtlar olduğu sölyleniyor.. sanırım kanıtlaya bilseler bile kanıtlamıcaklar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zamnest Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Şimdi birde şöyle birşey var acaba ufolar bizim varlığımıza inanıyorlar mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.