CaDu35 Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 31, 2009 Ah ne güzel bir sabah değil mi yalnızlığım ? bulutlar gri,gökyüzü ağlıyor ve biz yatağımızda birlikte mutluyuz. hani şey vardı şey işte adını sen söyleyiver.son gözyaşı akıttığımız kalbimizi çalan herif ? neydi adı sahi unutmuşum.. tenimize güzel dokunandı sakinken. arada kızıp morartan. neydi adı ? öfke miydi şefkat mi ? hani bazende yapma artık ağlarım dediğimizde kıyamam diyen herif neydi adı ? aşk mıydı.. unuttum yalnızlığım. döktüğü,önüme serdiği güzel sözleri unuttum.. aldığı çiçekleri unuttum. ağladığımda elimi tutuşunu unuttum. sen söyle yalnızlığım.. neydi onun adı ? * ** *** Söyle yalnızlığım.sövüyor mudur arkamdan ? Kalmayınca ruhumda dinç yer,gidişimden dolayı. Sövüyor mudur arkamızdan ? Sövsün dursun değil mi yalnızlığım ? Unuttuk adını.. Unuttuk dokunuşunuda vuruşlarınıda unuttuk. hatırlayamadım bak gene adını. sen söyle yalnızlığım.. neydi onun adı ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
INDISANARION Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 adı gizlenmiş kalplerimizde, her konu açıldığında kanıyor. atılan dikişler açılıyor birer birer. oysa ne çok sevmiştik siyah giyen adamlarımızı (!) ha dostum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2009 iyi güzel hoş da daha okunaklı bir renk seçsen ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 öyle dostum..ah ne sevmiştik ruhlarımızı karartmalarını. SİYAH ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
INDISANARION Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Beyazdık... KirLendik. Susuyoruz,bakıyoruz,hissediyoruz ve tekrar siyahlarla fahişenin parasını alamadığı gibi,beklediğimiz aşkı alamadan gidiyoruz.. Belkide tek suç hayatın... Belkide tek suç amaçsızca inanan bizlerin. Kalbini açan bizlerin.. Ve siyah... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 öyle dostum..ah ne sevmiştik ruhlarımızı karartmalarını. SİYAH ! Konunun içeriğini ortaya çıkaran bir renk iyi güzel hoş da forum kuralları arasında şu da vardır ki üYELerin rahat bir şekilde okuyacağı renkleri tercih ediniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CaDu35 Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 o şit..tamam düzeltiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 öfke ile şevkati birlikte yaşamaktır onun adı yapılanlar unutulmaz ama isimler ve yüzler hep silinir işte.. aslında aşk sövmektir birbirine arkandan.. oda söver aşkta söver, bazen ağzından küfür dökülmeyen sen bile söversin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.