melodie Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2009 sen gittin! içimin acısını anlatamadım kimseye ve hiç kimse yoktu dilimin altında susmak bir çok şeyi anlatırdı yalandı yani tüm sözler ve sen susarak işledin bendeki tüm günahları sen gittin! bir cesetin ömrüne bıraktın yaşayamadıklarını ve ekili hiç bir gülünü solduramadı zaman ''zaman geç'ti... zaman geçmiş'miydi... yüzünün eskiliği zamanın geçmişken'liğimiydi... zaman aslında geçmezdi , geçen; eski doğan bebeklerdi!... '' gecenin en şair yanını besledin içimde hep oysa her sevişmende kirlenen aşktı bilmedin... sen gittin! bana sarılışın kaldı içime sonra kurtulmak istercesine savuruşun bilirsin sende 'istersen gitme' derim 'kal' diyemem ya sana bu yüzden sana susar , içimde dil tazelerim sen gittin! her hikayeden bir rol kaptırdın ikimize ''sevenler ay'mıydı... sevenler ayrılır'mıydı... yüzünün eskiliği sevişmenin ayrı'calığımıydı... seven aslında ayrılmazdı , ayrılan; kirlenen aşıklardı!...'' sevgilinin en uzak yanını besledin içimde hep oysa her terk'inde kirlenen aşktı bilmedin... sen gittin! aynalarda bitmişti rolüm gecenin yeis düşlerinden çaldım yüzüme ve sen sayfalarını temize çekerken aşkın ben her gece kirlendim gözlerine gururunu yitirdim umudumun ve şuan hala içimdeysen bunun suçlusumu aranmalı sence? sen gittin! ismini saçmaladığım bütün dillerden vedalarla karşılık verdin ayrılığa ve temmuzu doladın ayaklarıma ''özlem kal'dı... özlem kalır'mıydı... yüzünün eskiliği özlemlerin kalıntı'sımıydı... özlem aslında kalmazdı , kalan; yar/sızım(dı)!...'' sayfaların en siyah yanını besledin içimde hep oysa her kaleminde kirlenen aşktı bilmedin... sen gittin! ve sen gittiğinde bile benim kadar dilsizdin... bu kentte uçurumlar , intiharlar için evcilleştirilmişken hangi darağacında vurdun gözyaşlarımı en kadın halinle uzattığın her elde ittin beni kıyılara oysa ne çok utanırdım ismini bile duysam işte sırf bu yüzden ben seni her cümlenin öznesinde gizlerken sen yeni harfler biriktirdin satırlarında üzerime devrilmeye emirli bir cümlelik kaldın yanımda hep kimseye yetmeyecek kadardın zaten senden kiralık cinnetlerim, içimdeki boşluğun tesellisiydi ve ben giderken yanımda bir seni istedim sen yollarla seviştin beni kirletircesine haklıydın oysa, her aşkın lekesi farklıydı yazık bir itirafta saklıydı bütün sırların küçük kız hikayesinden kaçan kadınlığınla bütün hücrelerinde taşıdın dikenleri biliyorum battıkça kanadın sen gittin! kansızlığıma aldırmadın düş'ün giden en aşk kadınıydın tüm suskunluğunu kusup gittin ve sen gittiğinde bile benim kadar dildizdin... ölümün en az kullanılmış yanını besledin içimde hep oysa her şizofren baharda kirlettiğin aşktı bilmedin... bilirsin! birgün gözümden düşersen yerden yine ben toplarım kırıklarını... hani belki gitmeseydin bu kadar sevilmezdin o yüzden kanamıyorum gittiğin için... ...ben şahadet ederim ki ; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin! ve senden sonra hiç kimse hiç bir dilde anlamadı beni... ürkek düşlerime en cesur düşlerinle düş ben hazırım içinde erimeye! ...dilimde kal'dın! yüzüme gül'dün! içime düş'tün! yanıma geç'tin! sen bunları hiç bilmedin olma düş'ü(mü)n gideni sevgili... ----------- şairinin adı sanırım Erkiba'ydı neyse güzel yazmış kim yazdıysa. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 ölümün en az kullanılmış yanını besledin içimde hep oysa her şizofren baharda kirlettiğin aşktı bilmedin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2009 Kim bu erkiba? bir fikri olan varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vitriol Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 "Sen gittin,ben bittim" diye bir beste yapan ismi lazım değil biri düştü aklıma.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2009 "bir cesetin ömrüne bıraktın yaşayamadıklarını ve ekili hiç bir gülünü solduramadı zaman ''zaman geç'ti... zaman geçmiş'miydi... yüzünün eskiliği zamanın geçmişken'liğimiydi... zaman aslında geçmezdi , geçen; eski doğan bebeklerdi!... ''" "bilirsin! birgün gözümden düşersen yerden yine ben toplarım kırıklarını... hani belki gitmeseydin bu kadar sevilmezdin o yüzden kanamıyorum gittiğin için... ...ben şahadet ederim ki ; aşk'ın ispatıydı varlığın! sen gittin! ve senden sonra hiç kimse hiç bir dilde anlamadı beni... ürkek düşlerime en cesur düşlerinle düş ben hazırım içinde erimeye! ...dilimde kal'dın! yüzüme gül'dün! içime düş'tün! yanıma geç'tin! sen bunları hiç bilmedin olma düş'ü(mü)n gideni sevgili..." Süper.. Sonu canını yakıyor insanın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Ne gerek vardı şimdi bu yazıya rastlamama ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Basilisk Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Oyy. Bişey oturdu içime. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Sanırım kozmik şakacının işi never "şahadet ederim ki ; aşk'ın ispatıydı varlığın! ve senden sonra hiç kimse hiç bir dilde anlamadı beni... " Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 (düzenlendi) off ulan off süper bişeydi :( paylaşım için çok çok teşekkürler Eylül 13, 2009 amy_ tarafından düzenlendi Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 hangi dilde olursa olsun aynıdır ayrılığın yüz ifadesi, hangi zamana denk gelirse gelsin hep aynı hüzünle dolar dudaklar... hibçir ayrılığın zamanı yoktur, hiçbir ayrılık, hiçbir tarihe denk gelmez... çetelesi tutulmaz ayrılıkların... ardına bile bakmaz giden, bakmayacak hiçbir anı yoktur kalanın... her ayrılık, içinde bir merhaba taşır, her giden bir merhabayla gider, her kalan, gözyaşlarına sarılır... gökyüzü aynıdır... yeryüzü aynı... tarihlerden senin gittiğin gündür! saat, senin gittiğin ana takılıdır... ..................... yazı kadar güzel olmadı ama, içimden geçenler.. güzel bir deneme bu arada... amy senin için... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 :(:( ikinci çöküşüm oldu harika yazı hepsi hepsii =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark death Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2009 've şuan hala içimdeysen bunun suçlusu mu aranmalı sence?' çok güzeldi.hatta süperdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
EsmerCiX Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2009 yo ben bir yere gitmedim bu tür yazıları görünce Nedense aklıma Midye geliyor Sınırım Doktora görünmem gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.